%50 İndirim Bana Yaradı AGV Kask Aldım
-
The Dude adlı üyeden alıntı
hahahahhaha fakir seni.
güle güle kullan.
bir ekipmana verebileceğim en yüksek parayı verdim...ya millet bu paralara eldiven alıyor onuda biliyorum..ama kendimi aştım..kabul..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
Okan Sinan Ocan adlı üyeden alıntı
Fakir değil. İstese seni beni cebinden çıkarır. Azıcık pinti diyelim biz ona
işte beni çözmüş nadir kişilerden biri daha...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
biliyorum hocam,
takılıyorum hanzo hatoriye.
nxr aldım bir tane.
şu kafa biraz kalite görsün deyü.
severim kardeşler motoru.
sattıkları malın arkasında dururlar.
nxr nedir diye gogıla baktım..Shoeı imiş..illaki bi hava atacaksınız dimi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Valla özelden yazacaktım en son.
3 aydır yoksun abi takipteyim dedim noldu.
Hayırlı olsun kask. Allah test ettirmesin.
dostum takipteyim artık...mt bildiğin üzre eski MT değil..Admin Skul Erhanada rest çektim beni mod yap diyorum..artık üye olarak tükeniş modundayım..belki mod olarak daha faydalı olurum düşüncesindeyim..Erhan da başına iş almak istemiyor inatla hayır diyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
bir ekipmana verebileceğim en yüksek parayı verdim...ya millet bu paralara eldiven alıyor onuda biliyorum..ama kendimi aştım..kabul..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
işte beni çözmüş nadir kişilerden biri daha...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
nxr nedir diye gogıla baktım..Shoeı imiş..illaki bi hava atacaksınız dimi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
dostum takipteyim artık...mt bildiğin üzre eski MT değil..Admin Skul Erhanada rest çektim beni mod yap diyorum..artık üye olarak tükeniş modundayım..belki mod olarak daha faydalı olurum düşüncesindeyim..Erhan da başına iş almak istemiyor inatla hayır diyor...
Yokmu bu forumda demokrasi!!!
Bir imzada sana atarız abi..
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
Ben sitesinde bir indirim göremedim ne yalan söyleyeyim
burda dostum...yeni link açmışlar...
http://www.yamaha-aksesuar.com/Yamah...tml#labels=3-2
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Yokmu bu forumda demokrasi!!!
Bir imzada sana atarız abi..
maalesef yok be ganga..Skullhunter ERhanın bende dahil askerleriyiz hepimiz..onun canı ne isterse onu yapar..sevdiği adamları kankaları var.. o kankalarınında kankaları var..babadan oğula değilde kankadan kankaya kalıyor bu modluk işleri..ben muhalif bir karakterim..yeri gelirse Erhanada giderimi yaparım inceden muhalefet şerhimi koyarım...huyum pis..bana bişey ters gelirse bunu açık ve net söylerim..politika yok..direkt aduket..ondan kaybediyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Agv lerin dış kabuk biraz büyük yaw.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Agv lerin dış kabuk biraz büyük yaw.
çok anladığım söylenemez..ama indirimlide olsa bu kadar para verdim 1500 gr altı olabilirdi...
-
yok be hafız havadan değil,
motorumda belli,
geldik gidiyoruz,
kullanmadık demeyelim.
-
yok be hafız havadan değil,
motorumda belli,
geldik gidiyoruz,
kullanmadık demeyelim.
bi foto atsana bakalım yakışmışmı kafana..
-
metehandro hayırlı olsun,AGV candır.
-
Vay babayuün kemüüğne. Yakışmış Sarıların yanına bi de laciyi çektin mi, misss
-
yaklaşık şöyle bir şey hocam.
motospartan dan kask çantası almıştım,
sert güzel bir şey,
paketledim .
önümüzdeki sezona hazırım.
aslında aklımda kask almak yoktu,
bir önceki akşam bu konuya bakarken dövize bakayım dedim,
avro 4,70 görünce,
önümüzdeki dönemde bu kaskı alamayacağımı düşündüğüm için bütçeyi iyice zorlayıp girdim.
esasında kefen paramdan tırtıklayıp mont da alsaydım iyi olurdu.
kardeşler motordan evvelden yaptığım alış verişlerdeki izlenim de bu alış verişde epey rol oynadı açıkçası.
-
YBRMANİA adlı üyeden alıntı
metehandro hayırlı olsun,AGV candır.
daha güzeli senin olsun dostum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
Shrieker adlı üyeden alıntı
Vay babayuün kemüüğne. Yakışmış
Sarıların yanına bi de laciyi çektin mi, misss
valla dostum motosiklet kronolojimde bir ekipmana verdiğim en yüksek rakam aslında..millet neler alıyor da reklam yapmıyor ben burda yaygara koparıyorum... ama bişi dicem sarı çizmelerimi çok özledim..sarı yelek sarı kask sarı çizme olsa valla ben artık işte o zaman tam olucam..sarı çizmesiz bir yanım eksik gibi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
yaklaşık şöyle bir şey hocam.
https://preview.ibb.co/kmhQ56/IMG_20171126_WA0001.jpg
motospartan dan kask çantası almıştım,
sert güzel bir şey,
paketledim .
önümüzdeki sezona hazırım.
aslında aklımda kask almak yoktu,
bir önceki akşam bu konuya bakarken dövize bakayım dedim,
avro 4,70 görünce,
önümüzdeki dönemde bu kaskı alamayacağımı düşündüğüm için bütçeyi iyice zorlayıp girdim.
esasında kefen paramdan tırtıklayıp mont da alsaydım iyi olurdu.
kardeşler motordan evvelden yaptığım alış verişlerdeki izlenim de bu alış verişde epey rol oynadı açıkçası.
hay iliğiniz kurusun zenginlik başka bişey yaa.. ..Şoyiciler havanız batsın.. taam ben istedim foto ama yakışıyor abi..bu Şoyi nası bir marka ki ürünleri bu kadar başarılı ve mükemmel...bugün arkadaşımla yine gittim bedne ölçüsü için Shoeı taktı ve çıkarası gelmedi..kask adeta kafasını sardı..bir uzuv gibi bütünleşti..herşeyiyle 10 numara bir marka ama tuzlu işte..
kur farkı vs bildiğin lüks tüketime giriyor...evet personel ukala değil..beyefendi saygılı 10 numara...valla Yamaham olsa Kardeşlere giderdim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
valla argadaşlar İzmirden bir dostum beni dün aradı işlerim vardı gidemedim ama bugün fırsatımı buldum ve Kardeşlere bugünde gitmek nasip oldu..arkadaşım adına alışveriş yaptım..rakamlar bildiğiniz üzre yüzde 50...yarın kargolayacağım...valla napın yapın bi şekilde indirimden yararlanın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
İzmirden kardeşim güle güle kullansın...
-
senin "max" iyiydi, daha çook iş yapardı yav neden acele ettin azizim?
hayırlı uğurlu olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)