%50 İndirim Bana Yaradı AGV Kask Aldım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun kazasız belasız uretim tarihlerine baktinmi abi peki..
-
ayzek adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız
uretim tarihlerine baktinmi abi peki..
valla bakmadım... çok anlamıyom ben hacı yav..kask = kask
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
valla bakmadım...
çok anlamıyom ben hacı yav..kask = kask
raf omru dolmak uzereyken boyle kampanyalar ile stok eritiyorlar genele o yuzden sorsum uretim tarihini sen indirimle aldim diye sevinirken kazik bile yemis olabilirsin belki
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
illa bi huylandırcan dimi...
taam nerde yazıyo bu üretim tarihi..raftan seçtim giydim aldım çıktım..
Sevgili kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan.
Kaskının raf ömrünün dolmuş olması mümkün değil. Bu modelin piyasaya çıkış tarihi 2015.
Takılma böyle raf ömrü gibi ayrıntılara ağzının tadıyla güle güle eskit.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
-
İllaki merak ediyorsan kaskının ömrü ; kafandayken 5 , raftayken 7 yıl .
-
Okan Sinan Ocan adlı üyeden alıntı
İllaki merak ediyorsan kaskının ömrü ; kafandayken 5 , raftayken 7 yıl .
sağol abicim benim...ayaklı fasikül...ayaklı ansikloedi..ayaklı kütüphane..ayaklı 1 terabayt hard disk abim benim..
-
motorda 5 evde 15 hayırlı olsun
-
Süper fiyat. Internet satışı varsa ve kaldıysa, bende kız arkadaşıma alacaktım.
-
Selamlar, yeni kaskınız çok güzelmiş güle güle, güzel günlerde kullanın. Ben yaz başında Agv’nin Thyrus modelini almıştım. Fiatıda 800 civarıydı. Siz baya indirimli almışsınız. Ben kaskımdan çok memnunum. Kazasız sürüşler.
-
Hayırlı olsun aga. Motorize trafik polisine dönmüşsün
-
Brndr geldim kask alıyorum varmı mağazada olan eski bir 4 riders mont var üzerimdr
-
hahahahhaha fakir seni.
güle güle kullan.
-
The Dude adlı üyeden alıntı
hahahahhaha fakir seni.
güle güle kullan.
Fakir değil. İstese seni beni cebinden çıkarır. Azıcık pinti diyelim biz ona
-
biliyorum hocam,
takılıyorum hanzo hatoriye.
nxr aldım bir tane.
şu kafa biraz kalite görsün deyü.
severim kardeşler motoru.
sattıkları malın arkasında dururlar.
-
Valla özelden yazacaktım en son.
3 aydır yoksun abi takipteyim dedim noldu.
Hayırlı olsun kask. Allah test ettirmesin.
-
potasyum adlı üyeden alıntı
motorda 5 evde 15
hayırlı olsun
bak inanmıcan dün akşam bu espriyi önce yazdım..sonra Oocan Abi yaşlı başlı adamdır şimdi argo sevmez hoşlanmaz falan diye sildim biliyomusun..demek ki aynı algıya sahibiz..bende de evde 5 arabada 15 çağrışımı yaptı raf muhabbeti
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Mexico adlı üyeden alıntı
Süper fiyat. Internet satışı varsa ve kaldıysa, bende kız arkadaşıma alacaktım.
Kadıköydede varmış Moto Liz ordan alabilirsin internetdende yüzde 40 muhabbeti varmış dostum...kaçırma...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
Aeryn adlı üyeden alıntı
Selamlar, yeni kaskınız çok güzelmiş güle güle, güzel günlerde kullanın. Ben yaz başında Agv’nin Thyrus modelini almıştım. Fiatıda 800 civarıydı. Siz baya indirimli almışsınız. Ben kaskımdan çok memnunum. Kazasız sürüşler.
ağırlığına önce dikkat etmemiştim...1850 grmış kask..ben 1450 gra alışmışım..inan o farkı hissettim bir an..ben bazen kafamda kask dolanırım çıkarmaya üşenirim bir markete vs gireceksem 5--10 dk kask kafamda dolanırım vs..farkı hissettim..Maruşinle tabi kıyaslamam ama yinede bedavaya aldık gibi bişey...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
sailor33 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun aga. Motorize trafik polisine dönmüşsün
sana yemin ediyorum bugün beni bir kaç arac polis sandı...motorda cbf 150..nc değil..kafa selamı yapan oldu pardon yapan oldu emniyet şeridinde ... bende bir ara wcye girdim bir mekanda kafamdan kaskı çıkarmadım..ulan bide baktım sarı yelek kask falan bildiğin Yunus olmuşum farkına bile osnradan vardım....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Brndr geldim kask alıyorum varmı mağazada olan eski bir 4 riders mont var üzerimdr
ne aldın bir kaç foto atsana...ama 4 rıders falan onu bi yolla aga...güzel bir mont almışsındır umarım..ya bende bile Spıdı var..ama 2.el almıştım sahibindende 300 e ))) biraz düzelttim görüntüyü ben ...
-
bak inanmıcan dün akşam bu espriyi önce yazdım..sonra Oocan Abi yaşlı başlı adamdır şimdi argo sevmez hoşlanmaz falan diye sildim biliyomusun..demek ki aynı algıya sahibiz..bende de evde 5 arabada 15 çağrışımı yaptı raf muhabbeti
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Kadıköydede varmış Moto Liz ordan alabilirsin internetdende yüzde 40 muhabbeti varmış dostum...kaçırma...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
ağırlığına önce dikkat etmemiştim...1850 grmış kask..ben 1450 gra alışmışım..inan o farkı hissettim bir an..ben bazen kafamda kask dolanırım çıkarmaya üşenirim bir markete vs gireceksem 5--10 dk kask kafamda dolanırım vs..farkı hissettim..Maruşinle tabi kıyaslamam ama yinede bedavaya aldık gibi bişey...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
sana yemin ediyorum bugün beni bir kaç arac polis sandı...motorda cbf 150..nc değil..kafa selamı yapan oldu pardon yapan oldu emniyet şeridinde ...
bende bir ara wcye girdim bir mekanda kafamdan kaskı çıkarmadım..ulan bide baktım sarı yelek kask falan bildiğin Yunus olmuşum farkına bile osnradan vardım....
Ben sitesinde bir indirim göremedim ne yalan söyleyeyim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)