Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Polis Kabadayiligi Hk.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    01 Mayıs 2017
    Merhabalar,
    Bu sabah her zaman ki gibi atladim motoruma is yerime gidiyorum rotam atasehirden besiktasa dogru. Her zaman ki gibi 2. kopru yoluna girip tem baglanti yolundan 1. kopruye giderken tam 1. kopru yoluna girerken sagda emniyet seridinde cevirme olur her zaman. Normalde ceviriler ehliyet ruhsata bakarlar devam ederim fakat bu sefer hemen bakip devam ettirmediler aracin arka tarafinda birseyler yazmaya basladilar.

    Gidip durumu sordum ne oldu diye plaka uzerinde tahribattan 428 tl ceza yazdiklarini belirttiler. Bende dogal olarak ne tahribati 6 aylik motosiklet ne olmus diye bakarken kilidin plakanin ustune kaydigini gordum. Mavi gozlu bir polis basladi bagirinmaya siz kopruden kaciyosunuz vatan hainisiniz siz kapatmissin plakani flan gayet efendi sekilde hayir kilit kaymis zaten gittigim yonde koprude ucretlendirme yok desemde dinletemedim bu arada plakasiz beyaz bir scooter geldi ahbabi heralde selamlastilar konustular giderken ya dedim bu arkadasa neden ceza yazmiyosunuz bu polis araci dedi bagajini acip mavi bir plastik plaka gosterip bunu taksak oldururler bizi gibilerinden bi laf etti

    neyse dedim o sirada diger iki arkadas cezayi yazmislar yapmayin etmeyin bu benim maasimin yarisi ne sacmalik derken kalemi uzattilar, sadece imzalamazsam ne olur dedim bilgi almak acisindan indirimli odeyemezsiniz dendi o sirada bir polis ceza yazdiklari kanunun maddesini acti kisaca plaka uzerinde tahribat boya vs yaziyodu. Dedim ki benim plakamda yok boyle bir sorun gelin bakalim bu sirada beni vatan haini olarak yaftalayan arkadas kolumdan cekistirip iteklemeye basladi ya birak napiyosun diye bagirdim en son montumun kolun vucuda dikildigi yerdek tutup cekmeye calisti yirtmaya calisti kisacasi neyse kurtardim kendimi baglarim motorunu polis memuruna karsi geliyosun engelliyosun bu sirada kontaktan anahtarimi aldi bi afra tafra ekip arabasina atti flan.

    ya dedim insan gibi konusuyorum ne itip kakiyosun yine basladi vatan hainisiniz siz kopruden kaciosunuz para vermiyosunuz flan ama arkadasin haberi yok benim kazandigim paraya daha dokunamadan 4/1 i benden kesiliyo aldigim motorda ekipmanda benzinde it gibi vergi oduyorum kopruden gecerken devlet benim motosiklet oldugumu bile bile araba parasi tahsil ediyo ama ben vatan hainiyim neyse bunlari aklimdan gecirdim dedim laftan anlasa zaten insan gibi davranirdi gittik plakaya bakmaya o sirada geri cektim kilidi ya dedim bu kadar basit bisey icin tam ay sonu yazmayin bu cezayi odeyemem sacma sapan islerle ugrasiosunuz vs flan derken herif bir iki daha itti kakti beni en son baktim ise gec kaliyorum lafta anlatamiyorum attim imzayi aldim ceza makbuzunu mis gibi devlete kaynak sagladi arkadasta bende it gibi calisip uc kurus aldigim isime gec kalip laf isittim.

    Diyecegim odur ki cok yandim bugun kameram kaska takili olmadigi icin kalantor bir mercedes bmwli insana boyle davranabilir miydi acaba cok koyuyor bu garibani ezme tripleri kendi kendime dusunuyorum dava acsam binlerce lira harcayip kanit olmadigi kamera kaydi vs kaybedicem. Yani anlayacaginiz bu ulkede adalet sadece zengine calisiyor. Devletin gucunu arkasina alanda vatandasa eziyet edip ego tatmini yapiyor. Bana da ders oldu bundan sonra kilidi takarken daha dikkatli olurum.
    oe1905, Merdo, roadpeople ve 3 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Arkadaşım kusura bakma, mesajını okumadım. Bu şekilde de kimsenin dikkatli biçimde okuyacağını sanmıyorum. Şuna bir paragraf koy, noktalama işareti kullan, kısımlara ayır ne biliyim bir dizgi yap yahu...Okunacak hale getir.

    Derken, bu şansı kaybettiğini mesaj saatine bakarak görmüş oldum...biraz zorlayalım bakalım mix gözlerimizi.....
    Sj's, mete_han, chetaq ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

  3. #3
    ousi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2015
    Motosikleti
    NC700X
    Her meslekte olduğu gibi polislik mesleğinin içinde de böyle insanların olduğu aşikar devletin verdiği yetkileri vatandaşa hizmet yerine eziyet olarak kullananlarda var. Tatlı bir dille ceza yazmak zorunda olduğunu anlatsa ne sende böyle bir düşünce gelişecekti nede bu kadar kargaşaya sebebiyet verecekti... Defalarca çevirmeye girdim böyle polisler nadir denk geliyor diğer polis arkadaşların hakkını yemeyelim denk geldiklerimin çoğu iyi niyetli ve anlayışlı oldular. Yani onunla münakaşaya girmek yerine yaptıklarını video kaydına alsaydın plakaya ne durumda ceza yazıldığını çekseydin en azından itiraz edecek bir sebebin olurdu. Neyse imzayı atmışsın ve cezayı yemişsin kilidi plakanın oralara takmak yerine başka bir yerlere daha dikkatli bağlarsın geçmiş olsun.

  4. #4
    twisten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2009
    Yazılan ceza konusunda haklı olduklarını söyleyebilirim. Çünkü bu şekilde yapıp trafik kurallarını rahatça ihlal eden yüzlerce motor var piyasada. Sizin amacınız öyle olmayabilir, haklı da olabilirsiniz ama plakanın okunur olup olmadığından sorumlusunuz. Kimisi kirli bırakıyor yada özellikle çamura buluyor plakayı. Bakıyorsun motor pırıl pırıl plaka çamur, okunmuyor. Maksadınızı polis bilemez. Size plakanın okunur olmasını engellemeden ceza yazabilir. Lakin ... lakin diyorum benim için üzücü olan kısmı ceza sonrası size yapılan muamele... Benim de sinirlerimi bozan birşey bu polisin yaptığı. Ye kürküm ye demiş ya hoca efendi. İnsanın kılık kıyafeti, altındaki aracı malesef etkili oluyor bu iletişimde. Size reva görülen muamele bir bmw sürücüsüne yapılamıyor, kodaman çünkü, hakkını arar çünkü, belki de bi tanıdığı vardır. Yada en azından saygıdan yapmaz, yapamaz. Ama bizim gibi birini buldu mu tüm hıncını çıkarır bizden. Malesef insan doğası buna açık. İnsanın defosu sanki. Polisi suçluyoruz ama hepimizde var bu durum. Örneğin takım elbiseli, orta yaşlı biraz zengin görünen birine saati soracak olsak '' beyefendi saatiniz kaç acaba, öğrenebilir miyim'' diye sorarız. Ama sıradan orta kalite spor giyimli bi gence '' kardeşim saat kaç'' diye sorarız. Farkında bile olmayız bu ayrımcılığı yaparken.
    Gerçi polislerde ki bu tutum biraz daha katlanılmaz, daha aşağılayıcı bir durum. Elbette ki kibar, işini düzgün yapan memur arkadaşlar da var onları tenzih ederim. Ama malesef bir kısmı elindeki gücü gücü yettiğine kullanırlar. Ben birine farkında olmadan kaba davranacak olsam sonradan bunu farkettiğimde üzülürüm. Kalbini kırdığımı düşünür, telafi etmenin yollarını ararım. Ama bunlar hiç düşünmez. Senin kalbini kırar, unutur gider. Sanki görevi öyle kaba davranmaktır. O kaba davranmayla görevini eşleştirir.
    Bir arkadaşım anlattı, ben onun yalancısıyım Almanya' da bir kafenin bahçesinde 3-4 arkadaş otururlarken bir polis memuru onları tedirgin etmemeye özen göstererek yavaşça yaklaşmış, önce selam vermiş sonra af dileyerek pasaportlarını görmek istediğini belirtmiş. Bunları yaparken de 1,5-2 mt kadar mesafe bırakmış. Yani sözün özü bizim memlekete medeniyet uğramamış daha yada teğet geçmiş :(
    Size geçmiş olsun, umarım bir daha böyle muamele görmezsiniz...

  5. #5

    Üyelik
    26 Mart 2017
    Motosikleti
    xsr 900
    okumaya üşenenler için özet
    plakasını zincirle kapatmış, köprüden geçerken polis çevirmiş ceza yazmış,
    itiraz edince az tartaklanmış.
    twisten, fatih.met, Sj's ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  6. #6
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Eveeet güzel arkadaşım, özenle okudum. Eline emeğine sağlık. Öncelikle şu vatan millet sevdasına değinelim. Ne hikmetse 15 Temmuz dan sonra kıymete bindi. Ondan öncesi şehitlerimize kelle diyen, şehitlik askerliğin fıtratında vardır diyen birisi vardı hatırlarsınız zaten. Halen de aramızda o kişi. Siyasi hayatı boyunca Mustafa Kemal ATATÜRK e çeşitli savunmalar, laf ebelikleri ile ATATÜRK demeyen ama ne hikmetse seçim yaklaştığından mütevellit sık sık Mustafa Kemal in soyadını telaffuz eden birisi oluverdi ve onu takip eden zümre de ani bir kavşağa el freni ile girdi.

    Şu dönem vatan hainliği öyle basit olaylara indirgenmiş durumda ki, kaldırıma park eden motosiklet sürücüsü dahi vatan haini sayılıyor. Vatan Hainliği bu kadar basit bir olgumudur. eğer öyle ise şu an dokunulmazlık sahibi olan milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın, muhtarlarımızın hemen hemen hepsi bir sebepten dolayı vatan hainidir, bu basit zihniyet ile biraz kurcalanır ise illaki bişey çıkar. Hatta bizler de bir sebepten dolayı vatan hainiyiz. Bakkaldan yazarkasa fişi almamak vatan hainliğidir desem bu zihniyete göre yanlış olurmu a dostlar ?

    Kamu ihalelerine fesat karıştıran, tekelci rekabet ortamı oluşturan, vergi sistemini hiç eden, ayakkabı kutularındaki milyarların hesabını veremeyen birine pardon deyip faizi ile beraber geri ödeyen, off shore hesapları ifşa edilecek diye kıtalararası siyasi mekanizmalara başvuranlar, özelleştirme adına memleketin topraklarını yabancı sermayeye peşkeş çekenler, asli vatanından savaş var diye korkak tavuk gibi kaçıp gelenlere zirai anlamda hazine topraklarının işletmesini verenler, dünyanın her yerine ülke prestijidir diye yardıma koşan ama kendi halkına yardım etmeyen sistem ne peki.....

    Uzadıkça uzar.... vatan hainliği o kadar basit bir olgu değildir.

    Size ceza yazan polis memuruna bir yerlerden bir emir gelir, oda emri uygular. Cahil'e krallık vermişler önce babasını kesmiş derler. Aynen öyle olur. Bu polis milletiyle didişmeyin kardeşim. Sen bir olayı yaşıyorsun onlar hergün aynı olayı on defa yaşıyor. Kılıfına uydurur haklı bile olsan haksız duruma geçersin. Sen tek başınasın onun yanında şahidi var ve memurun tek başına şahitliğini savcı delil olarak kabul eder.

    Ancak, her ne olursa olsun bir vatandaşa şu yada bu sebepten dolayı vatan haini diyemez,o pis yaftayı yakıştıramaz. Ona bunu dedirten kendi cahilliğidir, küstahlığıdır, aile terbiyesinden uzak oluşudur. Kabul edilemez bir durumdur.

    Kask kamerasının motosiklet için bir güvenlik ekipmanı olarak düşünülmesine kendi kendime tekrar katılıyorum. Emin olunuz kamera olsa o sözleri söyleyemezdi. Tamam ceza hükmünde haklı olabilir, hiçbir şekilde plakanızın geçiş sistemlerinde okunmasına mani olacak bir şekilde kapatılmasına kanun izin vermiyor. Gel kardeşim der... bu ne... bu durumda trafikte seyir edemezsin, durumu hemen düzelt, Düzeltemiyorsan aracı bağlıyorum, al buda ceza makbuzun der işine bakar.

    Zengin ve nüfuzlu kısmına gelince, Onu da Adliyelerimizde görevli sayın Savcılarımıza sormak lazım. Acep bu durumun sorumluları kendilerimidir? emrinde olan kolluk kuvveti mensuplarımıdır?
    xterkan, birbilent, RoofRoof ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
    VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR, KADERİNE TERK EDİLEMEZ

  7. #7
    jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2011
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    Yaşım kaç bilmiyorum arkadaşım ama bu sana önemli bir tecrübe oldu.
    Polisle muhatap olmak başlı başına bir sanattır.
    Plakan kapalı ise bunun bir cezai müeyyidesi vardır.
    Geçmiş olsun.

  8. #8
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Ağustos 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    WR 250 R
    adamlar at arabasına ceza kesiyor sen kalkmışsın neden bahsediyosun. Ortada art niyetli bi durum yoksa tolöre etmesi lazım polislerin ama bazı ibn....ler insanlığını yitirmiş. Çoluk çocukları başlarına musallat olsun ne diyelim.

  9. #9
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı khaledome adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    okumaya üşenenler için özet
    plakasını zincirle kapatmış, köprüden geçerken polis çevirmiş ceza yazmış,
    itiraz edince az tartaklanmış.
    tartaklanma kaçıncı satırda başlıyor hocam?
    oraları çekiyor ilgimi

  10. #10
    yeditepely - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2017
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    piaggio xevo 250, cf moto 250 sr
    Bu hayatta kesin olan birsey varsa her turden arkadasın,tanıdıgın olacak.
    1-Trafikde calısan veya ofisde calısan bir polis,
    2-Hırsız,çete,mafya,
    3-Meslek ustaları,
    4-Avukat,doktor,
    4-Sigortacı,muhasebeci,
    6-Taksici,minibüscü,

    İnan bunların hepsi işin düsecek meslek gruplarına ait kişiler.

  11. #11

    Üyelik
    01 Mayıs 2017
    Cevap verenler icin tesekkur ediyorum, dilbilgisi konusunda ise ozur diliyorum butun gun kafamda kurdum kurdum en son yazayim en azindan rahatlarim diye dusunup aklimdan gectigi gibi yazdim.

    Bana asil koyan ornek vatandas olup boyle muamele gormek ben vergilerimi oderim motorsiklet disinda aracta kullanirim 2008 yilindan beri cezam bile yoktur. Yukarida bir arkadas bahsetmis bu kadar alakasiz olunca bu islerden polisle hic muhattap olmamistim ders oldu bana.

    Bu arada ben cezaya itiraz etmedim ben sunu taniyorum bunu taniyorum surdurturum seni diye tehdit vsde etmedim sadece durumu belirtip anlayis bekledim fakat tartaklandim

  12. #12
    sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mayıs 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Superlight200
    Gecmis olsun. Hemen hemen herkesin basindan boyle uzucu olaylar gecmistir. Park alanindaki aracimin cekilmesi gibi. Yil sonundayiz azami dikkat edelim butce daha tamamlanmadi gozunun ustunde kas var diye bile ceza yiyebiliriz bu donemde

  13. #13
    xterkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2008
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    suzuki 1000 gt
    bazı arkadaşlar gerekenleri yazmış ,ekleme yaparsam, her polis bir değil, sana dengesiz ve cahil bir memur denk gelmiş, sen alın terinle çalışıyorsun ve karşılığını alamıyorsun, alamadığın içinde, tasarruf yollarını seçiyorsun ,sende kabahat kusur yok ,bende denk gelirse plaka v.s kapatırım, neden ? alınan vergilerin bir bölümü faiz olarak yurt dışına gidiyor, yıllık 50 milyar dolar civarı ,diğer bölümü bütçeye gidiyor, diğer bölümü ise bütçe içindeki savurganlığa gidiyor, hal böyle olunca, bu savurganlıkları yapanlara laf yok ama senin gibi hırsızlık ,pezevenklik yapmadan, çalışan insanlara hain deniliyor ,oh ne güzel dünya
    birbilent bunu beğendi.

  14. #14
    Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ekim 2015
    Şehir
    Kastamonu
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Alıntı szralp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    Bu sabah her zaman ki gibi atladım motoruma is yerime gidiyorum. Rotam Ataşehir’den Beşiktaş’a doğru. Her zaman ki gibi 2. köprü yoluna girip tem bağlantı yolundan 1. köprüye giderken tam 1. köprü yoluna girerken sağda emniyet şeridinde çevirme olur her zaman. Normalde çeviriler ehliyet ruhsata bakarlar devam ederim fakat bu sefer hemen bakıp devam ettirmediler. Aracın arka tarafında bir şeyler yazmaya başladılar.
    Gidip durumu sordum ne oldu diye. Plaka üzerinde tahribattan 428 TL ceza yazdıklarını belirttiler. Bende doğal olarak ne tahribatı, 6 aylık motosiklet ne olmuş diye bakarken kilidin plakanın üstüne kaydığını gördüm.
    Mavi gözlü bir polis başladı bağırmaya. Siz köprüden kaçıyorsunuz, vatan hainisiniz siz, kapatmışsın plakanı filan. Gayet efendi şekilde hayır kilit kaymış zaten gittiğim yönde köprüde ücretlendirme yok desem de dinletemedim bu arada plakasız beyaz bir scooter geldi ahbabı herhâlde selamlaştılar konuştular.
    Giderken ya dedim bu arkadaşa neden ceza yazmıyorsunuz bu polis aracı dedi bagajını açıp mavi bir plastik plaka gösterip bunu taksak öldürürler bizi gibilerinden bi laf etti neyse dedim o sırada diğer iki arkadaş cezayı yazmışlar yapmayın etmeyin bu benim maaşımın yarısı ne saçmalık derken kalemi uzattılar, sadece imzalamazsam ne olur dedim bilgi almak açısından indirimli ödeyemezsiniz dendi.
    O sırada bir polis ceza yazdıkları kanunun maddesini açtı kısaca plaka üzerinde tahribat boya vs. yazıyordu. Dedim ki benim plakamda yok böyle bir sorun gelin bakalım.
    Bu sırada beni vatan haini olarak yaftalayan arkadaş kolumdan çekiştirip iteklemeye başladı ya bırak ne yapıyorsun diye bağırdım. En son montumun kolun vücuda dikildiği yerdeki tutup çekmeye çalıştı yırtmaya çalıştı kısacası neyse kurtardım kendimi. Bağlarım motorunu polis memuruna karsı geliyorsun engelliyorsun bu sırada kontaktan anahtarımı aldı bi afra tafra ekip arabasına attı filan.
    Ya dedim insan gibi konuşuyorum ne itip kakıyorsun yine başladı vatan hainisiniz siz köprüden kaçıyorsunuz para vermiyorsunuz filan. Ama arkadaşın haberi yok benim kazandığım paraya daha dokunamadan 4/1 i benden kesiliyor aldığım motorda ekipmanda benzinde it gibi vergi ödüyorum. Köprüden geçerken devlet benim motosiklet olduğumu bile bile araba parası tahsil ediyor. Ama ben vatan hainiyim.
    Neyse bunları aklımdan geçirdim dedim laftan anlasa zaten insan gibi davranırdı. Gittik plakaya bakmaya. O sırada geri çektim kilidi ya dedim bu kadar basit bir şey için tam ay sonu yazmayın, bu cezayı ödeyemem. Saçma sapan islerle uğraşıyorsunuz vs. filan derken herif bir iki daha itti kaktı beni.
    En son baktım ise geç kalıyorum lafta anlatamıyorum attım imzayı aldım ceza makbuzunu mis gibi devlete kaynak sağladı arkadaş. Ben de it gibi çalışıp üç kuruş aldığım isime geç kalıp laf işittim.
    Diyeceğim odur ki çok yandım bugün kameram kaska takılı olmadığı için. Kalantor bir Mercedes BMW’li insana böyle davranabilir miydi acaba?
    Çok koyuyor bu garibanı ezme tripleri. Kendi kendime düşünüyorum, dava açsam binlerce lira harcayıp kanıt olmadığı için kamera kaydı vs. kaybedeceğim.
    Yani anlayacağınız bu ülkede adalet sadece zengine çalışıyor. Devletin gücünü arkasına alan da vatandaşa eziyet edip ego tatmini yapıyor. Bana da ders oldu. Bundan sonra kilidi takarken daha dikkatli olurum.
    Tercüme. 10 karakter.

  15. #15

    Üyelik
    23 Mayıs 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    Dün sabah işe giderken emniyet şeridinde bi tane sivil plaka araç selektör yaparak arkamdan sıfır şekilde yaklaşık 5 km taciz etti. Umursamadım yol da vermedim inadına gaza da basmadım önüm boşken yavaş gittim en sonunda bi trafik polisine denk geldim söyledim. Söyler söylemez aracı gördü durdurdu. Araçtaki bi kimlik gösterdi devam etti yoluna. Polis geldi cumhurbaşkanlığı personeliymiş dedi. Böyle mi gelmesi lazım falan dedim serzenişte bulundum biraz. Sen haklısın ama ona da bişey yapamam şimdi sivil vatandaş olsaydı gerekeni yapardım falan dedi gayet anlayışlı şekilde. Sonra dikkat et deyip gönderdi beni. Bundan önce de çok kez polise denk geldim her zaman da böyle iyi niyetli nazik olanlar denk geldi. Arkadaş şanssız bi duruma düşmüş. Motosikletli trafik polisleri hepsinden nazik olanları bence. Hep onlara denk geliyorum. Arkadaşa denk gelen hayatında motor görmemiş bi polis memuru bence

  16. #16

    Üyelik
    28 Kasım 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Suzuki inazuma F
    Teşekkürler XD

  17. #17

    Üyelik
    21 Aralık 2016
    Bence 155 arayıp; sahte polisler var burda diye ihbar etmeliydin. Çünkü öyle kahrolası herif polis olamaz.
    Ceza yazabilir plaka okunamadığını bahane ederek ama polis bir vatandaşı durup dururken dövemez ve çekiştirip zarar veremez. Burda yazmıyorum geri kalanı +18

  18. #18
    RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2017
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı MUSTAFA KIR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence 155 arayıp; sahte polisler var burda diye ihbar etmeliydin. Çünkü öyle kahrolası herif polis olamaz.
    Ceza yazabilir plaka okunamadığını bahane ederek ama polis bir vatandaşı durup dururken dövemez ve çekiştirip zarar veremez. Burda yazmıyorum geri kalanı +18
    Büyükşehirlerde polisler öyle hocam.Dağın başında çalışan polisle otur saatlerce sohbet et,çay iç böyle saçma sapan hareketler yapmaz ama büyükşehire gelen polis bambaşka oluyor.Büyük ihtimal bir günde yüzlerce insanla uğraşmaktan bıkıp herkese çatıyorlar.
    yeditepely bunu beğendi.

  19. #19
    sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mayıs 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Superlight200
    Alıntı RoofRoof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyükşehirlerde polisler öyle hocam.Dağın başında çalışan polisle otur saatlerce sohbet et,çay iç böyle saçma sapan hareketler yapmaz ama büyükşehire gelen polis bambaşka oluyor.Büyük ihtimal bir günde yüzlerce insanla uğraşmaktan bıkıp herkese çatıyorlar.
    Aynen oyle artik polisler tayinlerini batiya degil doguya aliyor. Hatta istanbulun bazi ilceleri bile şark gorevi diye geciyor. Buyuksehirlerden bizler biktigimiz kadar onlarda bikti. Istanbulda su an 500 kisiye 1 polis dusuyor o kadar cok ihrac oldu ki ulkede polis kalmadi. Gecen sene polis okullarinin butun mezunlari istanbul ve ankaraya gonderildi sadece. Acik cok buyuk sirf bu sene 20 bin polis 10 bin ozel harekat aldilar farki kapatmaya calisiyorlar. Hatta egitim surelerini bile kisalttilar 3 4 aya dustu polis egitimi ve bu cok yetersiz. 3 ayda polis mi yetisir sonra boyle oluyor.

  20. #20
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2009
    Şehir
    Hamburg
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Kilit plakanın üzerine kaymış

    Yarın tarif edilen yere gidip o memuru bulacak ve alnından öpeceğim.

    İnsanlar aptal yerine koymaya çalışmak yerine kurallara uymayı denemelisin.

    Kurallara uyanlara gayet kibar davranıldığından emin olabilirsin...

    Sevgilerimle
    Kanji, yüksel66, mete_han ve 4 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)