Kara cuma indiriminde ekipman tavsiyesi
Reklamlar
-
Herkese merhaba kara cuma olarak nitelendirilen 24 kasımda bildiğiniz hatrı sayılır indirimler yapan yerler var mı kask ve mont alacağım bütçem 1400tl
Kocaeli ve İstanbul içinde olabilir mağaza elden almak istiyorum çünkü daha hangi bedenleri giydiğimi bilmiyorum
Motosiklet öncesi ekipmanlarımı tamamlayıp öyle almayı düşünüyorum motosikletimi
Reklamlar
-
Türkiye gibi fırsatçı tüccar ların bol olduğu bir memlekette kara cumaymış efsane cumaymış falan hikaye bunu bil.
sabahtan beri bakıyorum çakalların sözde efsane cuma fırsatlarına her zaman fiyatını takip ettiğim bildiğim örneğin 4000 TL lik ürüne 3800 TL yazmışlar ulan 4000 TL de 200 TL indirsen ne olur indirmesen ne olur onu adam gibi 2000-2500 arası bişeye indirecenki benim gibi bekleyenler alsın almıyodum bugün de almıcam. fiyatı 1000 TL olan bir ürünün indirim den birkaç gün önce fiyatını 1600 TL ye çıkarıp sonra da %60 inidirim yaptık 1600TL den 960 TL ye düştü diye alacak keriz arıyorlar..
-
neymiş bu kara cuma goygoyu ? kapitalistlerin mal satmaya uydurduğu safsata mı ?
-
fkambay adlı üyeden alıntı
Türkiye gibi fırsatçı tüccar ların bol olduğu bir memlekette kara cumaymış efsane cumaymış falan hikaye bunu bil.
sabahtan beri bakıyorum çakalların sözde efsane cuma fırsatlarına her zaman fiyatını takip ettiğim bildiğim 4000 TL lik 3800 TL yazmışlar ulan 4000 TL de 200 TL indirsen ne olur indirmesen ne olur onu adam gibi 2000-2500 arası bişeye indirecenki benim gibi bekleyenler alsın almıyodum bugün de almıcam..
dostum iyi de motomax %50 indirim yaptığında, "demek ki ne kazanıyormuş" diyerek herkes sövdü,
indirim yapsalar bir dert yapmasalar bir dert
-
fkambay adlı üyeden alıntı
sabahtan beri bakıyorum çakalların sözde efsane cuma fırsatlarına her zaman fiyatını takip ettiğim bildiğim 4000 TL lik 3800 TL yazmışlar ulan 4000 TL de 200 TL indirsen ne olur indirmesen ne olur onu adam gibi 2000-2500 arası bişeye indirecenki benim gibi bekleyenler alsın almıyodum bugün de almıcam..
Kardeşler yamaha'da bayağı indirim var gibi. 3900-4000 tl değerindeki montlar 1660 tl civarında ve goretex eldiven 1200 tl iken kardeşlerde 598 tl...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
MertDastan adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba kara cuma olarak nitelendirilen 24 kasımda bildiğiniz hatrı sayılır indirimler yapan yerler var mı kask ve mont alacağım bütçem 1400tl
Kocaeli ve İstanbul içinde olabilir mağaza elden almak istiyorum çünkü daha hangi bedenleri giydiğimi bilmiyorum
Motosiklet öncesi ekipmanlarımı tamamlayıp öyle almayı düşünüyorum motosikletimi
Kardeşler Yamaha'ya bak. Ama sitesinden değil. Sitesinde pek birşey yok. Mağazaya gidersen bayağı indirim var. Yerin uzaksa gitmeden model fiyat bilgisi al, ayırt öyle git al...
-
khaledome adlı üyeden alıntı
dostum iyi de motomax %50 indirim yaptığında, "demek ki ne kazanıyormuş" diyerek herkes sövdü,
indirim yapsalar bir dert yapmasalar bir dert
Motomax ın yaptığı indirimi o kadar takip ettim bi türlü alamadım dostum.
Bu ticaret işiyle ilgilenen bir yakınıma bu motomax ın yaptığı indirimi anlattım.. "Bir firma gerçekten %50 indirim yapıyorsa ya çok para kazanmıştır ya da batıyordur" dedi motomax ın sitesine gir bakalım istediğin ürünü bulabilecek misin ?
-
Gebzedeyim işte tam olarak ne alacağıma karar veremedim mağazaya gidip görüp özelliklerine bakarak almak istiyordum ama sanırım kapitalist sistemimizin kara cuması da bi işe yaramıyor 😂😂
-
indirimin de kazanç payı elbette olucak. Meşhur bi ''bize gelişi böyle'' lafı vardır. Empati güzel şey.
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
-
Gebzedeyim işte tam olarak ne alacağıma karar veremedim mağazaya gidip görüp özelliklerine bakarak almak istiyordum ama sanırım kapitalist sistemimizin kara cuması da bi işe yaramıyor
Yarın 12 gibi bi arkadaşlar gideceğiz. Dilersen sen de gel, tanışmış oluruz, birbirimizden fikir alır alışverişimizi yaparız.
-
twisten adlı üyeden alıntı
Yarın 12 gibi bi arkadaşlar gideceğiz. Dilersen sen de gel, tanışmış oluruz, birbirimizden fikir alır alışverişimizi yaparız.
Motosikletim yok malesef benim saat kaçta nereye gideceksiniz motorlarla gidecekseniz orada buluşalım olmadı
-
-
Motosikletim yok malesef benim saat kaçta nereye gideceksiniz motorlarla gidecekseniz orada buluşalım olmadı
Kaç kilosun dostum Pek artçı tecrübem yok ama benim gibi hafif adamsan mecidiyeköy yada leventten seni alabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
HAYIRLI CUMALAR
Bunlar yalan dolan piyasayı az biraz takip eden biriyseniz göreceksiniz ki hepsiburada kara cuma diye yapılan indirimlerin yüzde 90 ı önce bindirme sonra indirme %50 dediğinizin gerçek karşılığı yüzde 10 15 belki geçen hafta baktığınız bir ürünün şu an tekrar fiyatına bakarak anlayabilirsiniz. Ülkemizde bunlar fırsatçılık. Zaten forum bile pazar yerine döndü. Foruma girdiğinizde ilk baştaki haberlere baksanıza 5 6 farklı ve rakip firma hepsinde yüzde 50 yüzde 70 indirim yazıyor
bu bir tek banamı komik geliyor bilmiyorum. İyice avm kıvamına döndürdüler bizim sektörüde. Hani avmde gezerken her mağazada %70 etiketi görürsün ama üzerine uygun bir türlü bulamassın ya işte öyle hesap olmuş bizimki.
kara cuma,süper cuma,kombo cuma hepsi hikaye
Çoğu kampanyalar dediğiniz gibi oluyor evet haklısınız. Ama sanki kardeşler yamahanın yaptığı hakiki bi indirim gibi geliyor bana. Fiyatları karşılaştırdım ve gerçekten yarı yarıya indirim var gibi görünüyor. Yarın 12 gibi gideceğim, izlenimimi yazarım size...
-
[QUOTE=twisten;4252419]Kaç kilosun dostum Pek artçı tecrübem yok ama benim gibi hafif adamsan mecidiyeköy yada leventten seni alabilirim.[COLOR="Silver"]
73kg 178 boy ama ters tarafta kalıyoruz ben Kocaeli gebzedeyim 😂 Yinede teşekkürler
-
[QUOTE=MertDastan;4252424]
Kaç kilosun dostum
Pek artçı tecrübem yok ama benim gibi hafif adamsan mecidiyeköy yada leventten seni alabilirim.[COLOR="Silver"]
73kg 178 boy ama ters tarafta kalıyoruz ben Kocaeli gebzedeyim Yinede teşekkürler
Neyse hayırlısı o zaman.
-
Kaç kilosun dostum
Pek artçı tecrübem yok ama benim gibi hafif adamsan mecidiyeköy yada leventten seni alabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
Çoğu kampanyalar dediğiniz gibi oluyor evet haklısınız. Ama sanki kardeşler yamahanın yaptığı hakiki bi indirim gibi geliyor bana. Fiyatları karşılaştırdım ve gerçekten yarı yarıya indirim var gibi görünüyor. Yarın 12 gibi gideceğim, izlenimimi yazarım size...
inşallah iyi olur senin için Kardeşler bir süre önce online mağazası olan motoliz ile başladı indirimlere fakat yurt dışından kendi getirdikleri ürünlerde yapmamışlardı indirim farklı satıcılardan aldıkları ürünleri indirime koymuşlardı, umarım aldığınız ürünlerle ilgili garanti konusunda bir sıkıntı yaşamassınız. Kaskı getiren firma belli 10 liraya koymuş sitesine 40 tane e ticaret sitesinde 10 lira birisi 5 lira diye koyunca insan ister istemez sorguluyor durumu.. ( Mutlaka ama Mutlaka faturalı ürün alın )
-
Kara cuma ne lan hayırlı cuma..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
inşallah iyi olur senin için Kardeşler bir süre önce online mağazası olan motoliz ile başladı indirimlere fakat yurt dışından kendi getirdikleri ürünlerde yapmamışlardı indirim farklı satıcılardan aldıkları ürünleri indirime koymuşlardı, umarım aldığınız ürünlerle ilgili garanti konusunda bir sıkıntı yaşamassınız. Kaskı getiren firma belli 10 liraya koymuş sitesine 40 tane e ticaret sitesinde 10 lira birisi 5 lira diye koyunca insan ister istemez sorguluyor durumu.. ( Mutlaka ama Mutlaka faturalı ürün alın )
Revit marka bikaç mont, eldiven ve shoei kask fiyatlarını adminiz başka bir konuda bilgi vermişti. Gayet uygun görünüyorlar ve faturasızda verecek değiller herhalde. Sonuçta sokak içi bi mağaza değil. Koskoca yamaha bayii. Yine de uyarınız için teşekkürler, dikkat edeceğim...
-
abiler burası bukadar aktifken sorayım 1400 e kask mont kombinasyonu ne önerirsiniz acaba?
-
1 USD şu an 3,95 TL..
Hımmmm tabi tabi...süper indirim var...
soktuuumunun kapitalistleri, falanlar filanlar günü icad edicileri...ölü sevicileri....
-
Revit marka bikaç mont, eldiven ve shoei kask fiyatlarını adminiz başka bir konuda bilgi vermişti. Gayet uygun görünüyorlar ve faturasızda verecek değiller herhalde. Sonuçta sokak içi bi mağaza değil. Koskoca yamaha bayii. Yine de uyarınız için teşekkürler, dikkat edeceğim...
söylediğim gibi kendi getirdikleri 40 tane marka var onlarda indirim yapılmadan arai shoei dainess revit gibi ürünlerde indirim yapmaları benim içime kuşku düşüyor. Yılların en büyük yamaha bayisi olduğunu bende biliyorum. Ben kimse madur olmasın diye üstün körü yorum yaptım yanlış anlamayın sakın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)