MONDİAL MH DRİFT "MİNÖR" A1
Reklamlar
-
Merhaba, forumda yeniyim
A1 Ehliyetimi aldım daha öncesinde cup kullanıyordum yaklaşık 3 yıl kadar hep cup kullandım bu arada ehlieytsizdim o zamanlar ve ehliyet almaya karar verdim ehliyetten direksiyonuda geçtim ve dosyalarımı bekliyorum..
bi motor almak istiyorum kesinlikle touring olacak. cup scooter vb. istemiyorum
VE düşündüğüm motor başlıktada görüldüğü gibi MONDIAL MH DRİFT MİNÖR Yeni çıkan model tek farkı A1 için makine 124.8cc olmuş.
Sizce almaya değer mi 4500TL BÜTÇEM Var, sıfır alıcam. siz önerirmisiniz drifti çok beğeniyorum uzun zamandır hoşuma gidiyor..
Veya önereceğiniz bir motor varmıdır bu bütçeye
ÖZETLE:
BÜTÇE:4500TL
ARADIĞIM MOTOR: 125CC(A1) TOURİNG
DÜŞÜNDÜĞÜM MOTOR: MONDIAL MH DRİFT MİNÖR
VE SİZLERİN ÖNERİSİ?
Reklamlar
-
Drift bir ısınamadım ben ya herkeste var Rks bakmanı öneririm ya da kuba falan. Drift klasikleşti artık.
Ekleme: http://www.rksmotor.com.tr/touring/rk-125 arkadaşım 4500 e almıştı.
-
Hero glamour öneririm hem 5 yıl garantili hemde Hintli.
-
Teknolojisi eskisiyle aynıysa bence alabilirsin sorunsuz bi motosiklet. Bakımlarını yaparsan özür süreler kullanırsın. Diğer markalara bakma bile drift in titreşimi benim CBR125 sen azdır. Rahattır problem çıkarmaz, parçası boldur.
-
RKS 125 ide düşündüm ama çok tutulan bi motor olmadıgı için drifte yöneldim bu arada 4750TL Oldu drift.
---
eski ile aynı kasada sadece 10cc lik bi fark var fiyatıda aynı 4750TL.
---
DesAres adlı üyeden alıntı
Hero glamour öneririm hem 5 yıl garantili hemde Hintli.
Tasarıma önem veren biriyim O motoruda inceledim ama pek hoşuma gitmedi , bana makine önemli değil 1 - 2 yıl götürsün yeter. Tasarım görüntüye çok önem veren biriyim
-
Mondialden şaşmam gerçekten çinliler arasında bana göre en iyisi, tabi benim fikrim bu başkasına göre daha farklıdır katılırsınız veya katılmazsınız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler