Öykünaz Çalğı'nın İsteğini gerçekleştiriyoruz.
Reklamlar
-
Düzce Tıp Fakültesi öğrencilerinin düzenlediği bir etkinlikte pediatri servisindeki kronik hastalıklı çocukların dileklerini gerçekleştiriyorlarmış.
Öykünaz'ın hayali Youtube Kanalının abone sayısı çok olmasıymış bizler de bu hayale ortak olalım Öykünaz'ı sevindirelim istiyorum. Abone olmakla kalmayıp videolarını izleyip, yorum yapalım canı sıkılmasın orada
Kanalı : https://www.youtube.com/channel/UCHK...SHtwpOuBZKQE1Q
Abone olanlara teşekkür videosundan: "Beni bu hastalıkta en mutlu eden şey abone olmanız"
*Ankara Lösante de tedavi gören Öykünaz şuan trombosit ve kan değerleri çok düşük olduğu için Edirne Tıp Fakültesinde değerleri yükseltiliyormuş
Reklamlar
-
Mission completed. Maşallah çok sevimli bir kız çocuğuymuş Allah tez zamanda şifasını verir inşallah..
-
Bu durumu bize bildirdiğin için sana da teşekkür ederim dostum.
-
Moderatör
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
Düzce Tıp Fakültesi öğrencilerinin düzenlediği bir etkinlikte pediatri servisindeki kronik hastalıklı çocukların dileklerini gerçekleştiriyorlarmış.
Öykünaz'ın hayali Youtube Kanalının abone sayısı çok olmasıymış bizler de bu hayale ortak olalım Öykünaz'ı sevindirelim istiyorum. Abone olmakla kalmayıp videolarını izleyip, yorum yapalım canı sıkılmasın orada
Kanalı :
https://www.youtube.com/channel/UCHK...SHtwpOuBZKQE1Q
Abone olanlara teşekkür videosundan: "Beni bu hastalıkta en mutlu eden şey abone olmanız"
https://www.youtube.com/watch?v=mHVlpOMVwVE
*Ankara Lösante de tedavi gören Öykünaz şuan trombosit ve kan değerleri çok düşük olduğu için Edirne Tıp Fakültesinde değerleri yükseltiliyormuş
ESF'de görüp abone oldum. Burda da paylaştığın için sağol Vasco
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
.
-
Mersin İl Temsilcisi
Motosiklet.net ahalisi bunu da boş geçmez..
-
Paylaştığın için çok teşekkür ederim. Hemen abone oldum her boş vakitte izleyip yorum yapacağım bu güzel çocuğumuza
-
Allah şifa versin. Bizimle paylaştığın için sendende Allah razı olsun.
-
Çok tatlı konuşmuyor mu ya.
Biz teşekkür ederiz cimcime.
-
-
Hayatımda ilk defa bir kanala abone oldum takip ederim ben burayı..Yorumda yaparım..Teşekkür ederim..
Ekleme : Şu şiir okurken yanındaki makinayı görmem beni bir hayli üzdü..Allah acil şifalar versin ..Benden alsın ömrümü şu çocuga versin yaradan..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah bu güzel kardeşimize ve şu anda hastane odalarında hastalıklarına şifa arayan tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin...
Abone oldum,keşke elimizden daha güzel şeyler gelse...
Sahi,Düzce'de olan arkadaşlar bi ziyaret etse ne güzel olurdu..
-
-
mesaj yerine ulaştı. Teşekkürler.
-
dün akşam 7915 de şimdi 8800..güzel ilerliyor....
-
Süper Moderatör
Dün görür görmez abone olmuştum, izlemedim ama vakit yokluğundan. Allah şifa versin.
Konu dışında kalmasın, motosohbete taşıdım ki herkes görsün.
-
Abone olundu. Allah acil şifalar verir inşallah
-
Ailesi ile iletişime geçip uygunsa ziyarete de gidilebilir.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Abone oldum ,son videosuna bir de ufak yorum yazdım.. Mutlu olmasına bir parça katkım olmuştur inşallah. Acil şifalar kızımıza.
-
Bende abone oldum, kardeşimize acil şifalar diliyorum umarım en kısa sürede iyileşir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)