6-8 kuruş indirim geliyormuş yaşadık
ben zaten depoyu hep fullüyorum.
Birinden indirirken diğerine bindirir.
"Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'ndan (PÜİS) yapılan açıklamada, "23 Kasım 2017 tarihinden geçerli olmak üzere LPG'de 5 kuruş artış bekleniyor. Motorinde ise 22-23 Kasım tarihleri arasında fiyat değişikliği beklenmiyor." ifadesi kullanıldı."
İyi yahu 5.50 den alsak 55 e 10 litre alırız. Valla vizeden geçmiş gibi sevindim. Ama finallere sokarlar yine bi tarafımıza.
Ben hep 30 liralık alıyorum değişen bişey yok.
o değilde bu gün rüyamda dolar 2 tl olmuştu zaten anca rüyamda görürüm :D
Hemen depoyu doldurup litresine 1,5 dolar verdiğimiz ucuz benzinle tüm İstanbul’u dolaşacağım...
Emekli Olanlar:
‘11 Pcx 39.415 km.
5.56dan aldım bugün..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Fazla sevinmeyin, benzine zam yolda
İndirim diyince heyecanlandım laa yapmayın şöyle şakalar benzin 6 lira konusuna şimdiden rez alıyorum sevgiler
Şurada dursun.
"Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) açıklaması şöyle: "Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 24 Kasım 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinde 8-10 kuruş fiyat artışı bekleniyor.""
Hangi gün indirimdeyse o gün gidelim fulleyelim.. Depoyu (45lt) doldurduktan hemen sonra indirim gelirse çok pis küfür ediyorum.. Bindirim gelirse alıştık artık, çok sakiiin karşılıyom ne de olsa otamatik bindiriyolar.. Sado maşozik eğilimler mi başgösteriyor ne?
Tam indirim haberini okuyacaktım ki Zam haberini pardon güncelleme haberini gördüm bunu da okumaktan vazgeçtim zira çok hızlı cereyan ediyor artık bu olaylar ben yetişemiyorum
7 krş indir 8-10 arası bindir.
Hükümet çakmış köfteyi eskiden olsa 15 gelirdi.
Önce indir sonra bindir şey gibi olmamışmı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)