Yağmurda ıslanmamak için üstü kapalı motosiklet önerirmisiniz 2 lastikli olcak aralardan geçsin bildiğiniz varsa yazarmısınız
Yağmurda ıslanmamak için üstü kapalı motosiklet önerirmisiniz 2 lastikli olcak aralardan geçsin bildiğiniz varsa yazarmısınız
Üstten gelen değil de daha çok alttan gelen su çok acımasız bence hatta arabaların kenarlara doğru sıçrattıkları en pisi.
BMW C1 diye bir model üretiyordu ona bir göz at istersen
Mantıklı iş değil. Karşıdan veya yandan esen rüzgar dengeyi ciddi şekilde bozabilir.
En mantıklı "ulaşım" amaçlı ve güvenli motosikleti olduğunu düşünüyorum.
-Yağmur çamurdan etkilenmiyor.
-Koltuk ısıtma ve elcik ısıtma standart
-ABS standart.
-Emniyet kemeri standart
-Silecek var standart
-Kliması standart
istiyorum gerçekten bi tane bundan.
bmw c1 en ucuz fiyatı 16.000 tl ve 2000 model başka yokmu üstü kapalı motosiklet
Kurye bir arkadas spacy nin ustunu kapatmisti burda benim onerim guzel bir yagmurluk ve bot gun boyu yagmurda surdum nokta islanmadim
pcx in böyle bir versiyonu var.Şu zamna kadar gördüklerim içinde bence en iyisi..
zamanında çin malı iki üç firma üstü kapalı motorlar getirmişdi bir tane bizim orda birinde vardı adam 2006 dan 2012 ye kadar 6 sene sürmüşdü sorunsuz.. modelini cinsini bilmiyorum ama çinmalı bir şeydi.. ya 150cc yada 250cc bir şeydi..
silecek müzik sistemi havalandırması falan vardı bir kere içine bakmışdım geçerken.. 2 lastikliydi ..
Uzak doğuda ADIVA diye bir firma var, galiba Taiwan veya Japon. üstü kapalı çok yakışıklı scooterleri var. İki, üç tekerli.
İspanya, İtalya, Fransa da filan satılıyormuş.
Hatta Benelli ile ortak olacağına dair dedikodular var.
aslında şehir içinde çok mantıklı .. özellikle metropol şehirlerde zaten hız denen bir şey yok her yerde trafik var. haliyle güvenlik ikinci plana düşüyor konfor ve işlevsellik öncelik kazanıyor..
zaten 20-60 arası gittiğin bir trafikde motorun 260 yapsa ne fayda 300 yapsa ne fayda sadece bel ağrısı.. bu açıdan bu tip motorlar şehir içinde trafiğin yoğun olduğu metropollerde çok güzel çözümler olabilir.. ama motorcu adamın bile ikinci motoru olur ancak..
gene normal kullandığı bir motoru olur..
buda yağmurlu havada kapalı çizelenen havada soğuk havada motorcuyu üşütmez birde havalandırması sele ısıtması olsa ohh tam keyif , elcik ısıtmaya zaten gerek yok önü kapalı motor rüzgar almaz.. kapalı trafikde açar müziğini araba gibi sıkılmaz .. gayet iş görür..
ayrıntılı bilgi için şöyle bir başlık açtım
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4256204
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)