Merhaba iyi günler ben eldiven alıcam ama 100 tl gibi bütcem var bütcemde bir eldiven önerirmisiniz
Merhaba iyi günler ben eldiven alıcam ama 100 tl gibi bütcem var bütcemde bir eldiven önerirmisiniz
Yazlık Eldiven
Yazlık eldiven önerisi istiyorsan tavsiye ederim Türkiyedeki 100 TL'lik eldivenlerden bin kat daha iyi.
aliexpress ten al. 20 güne gelir. burada dünya para verme derim.
Bir Çinli sitesi diyebiliriz n11.com gibi işte her mağza sahibi bir eşya satıyor tabiki türkiyedeki fiyatın yarı fiyatına harika ürünler bulman mümkün.
Kargo takipliyse PTT evine kadar (takipli almaya çalış yoksa kapının önüne atıyorlar sitede oturmuyorsan sıkıntı) geliyor 20 gün civarı ortalama geliş süresi var daha erkende gelebilir satıcıya bağlı (12 günde gelen ürünüm var)
Ürüne süre veriyorlar o süre içinde gelmezse dispute açıp para yada aynı üründen alıyorsun. Ürün geldiğinde onay verirsen para aktarılır vermezsen aktarılmaz (ama onunda belli süresi var).
aliexpress ten alacaksan mutlaka eldivende en az 1 beden büyük al.
gayet güvenilir sitedir.onlarca ürün aldım bu güne kadar. hiç sorunla karşılaşmadım.
Aliexpressten kışlık eldiven alıp memnun kalan varsa linkini atabilir mi
Uygun fiyat : scoyco
Bu siteden banka kartı ile alışveriş yapabiliyor muyuz?
Kalın demezseniz Decathlon'da Gore-tex kayak eldiveni var, koruma yok.
Dün akşam iyi yağmura yakalandım. Eldiven işini yaptı.
---
Yağmurluk bile dayanmadı, soluyabilir yağmurluklar iki sene sonra çöp oluyor, ağından su alıyor.
Yağmurluğu Motomax'dan almıştım, DIFI TerraEast.
ben 110 tl ye aldım şimdi venom marka fazlasıyla yeter bana
Hissiyatı kaybettirmeyen kışlık eldiven yok mu
Hissiyatı kaybettirmeyen kışlık eldiven zor.
Deri veya kumaş olsun, eldivenin dış kabuğu ile eliniz arasında polar, sünger gibi dolgu malzemesi olması lazım.
Bu dolgu eld. dışındaki soğuğun elinize ulaşmanızı geciktirir.
Termos gibi düşünün.
Ali expresten soyledim kazamiz mubarek olsun tesekkurler hepinize
2 tane kışlık eldiven denedim ikiside hissiyat 0 ve kullanırken hiç rahat değiller o yüzden eldivensiz kullandım bu 2 gündür. kışın adam gibi eldiven bulmak zor
Kışlık eldiveni ilk giydiğimde bende de hissiyat sorunu olmuştu ama sonradan alışıyorsunuz. Kullanmaya başlayıp alışmanız lazım. Gazı freni hissedemiyorum diyip giymedikçe alışamazsınız. İlerde ellerinizde büyük sağlık sorunları çıkabilir dikkat edin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)