bu fren yapmayı bilmeyenlerin ABS'ye b.k atmaları yok mu!
Teşekkür ederim inceliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
Teşekkür ederim tavsiyen için abs li motor kullanmaya başladıktan sonra rahatlığın verdiği oalydan olsa gerek pat diye basıyorum her defasında ama gerçekten çok gereksiz yerlerde de lastik sıcakken bile girdiği oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
Hemen hemen her konuda insanların birbirine yardımcı olmaya yönelik yorumlarının yanında yırtık dondan çıkar gibi yorumunuzu görüyorum hiçbir açıklama yapmaksızın direk giydirmeye çalışıyosun biraz daha anlamaya çalışalım beynimizin anlama kapasitesine bağlı olarak tabiki abs ye laf attığım yok ortada veya okuduğum kadarıyla cevap verenlerinde yok abs nin fren kabiliyetimi kısıtlayıp kısıtlamayacağını sordum bi eleştiri getirmedim sadece öğrenmek istediğim bir soruydu.
aksine daha faydalı olacağını düşünüyorum.
kendi kendinize frenin tam olarak nerede kilitlendiğini bulmaya çalıştığınız esnada tekerin kilitlenip motordan düşmektense, abs nin devreye girip sizi kurtarması çok güzel bir olay.
gönül rahatlığıyla frenleri limitlerine kadar zorlayabilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)