Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yardim edin

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaslar tvs jupiter zx almak istiyorum da benim ehliyetim yok ama nisanda ehliyet alabiliyorum ehliyet alana kadar sadece okula gidip gelicem okulla ev arasıda yaklaşık 1 km fln bu motorun trafik sigortası ve kaskosu tahmini ne kadar olur motor babamın üstüne olcak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

"sadece okula gidip gelicem okulla ev arasıda yaklaşık 1 km fln"

benzinlik, servis kaç km de

Onların hepsi yol üzerinde var

ehliyetsiz yakalanır isen
    araç sahibi ve sürücüye verilen ceza, araç fiyatını geçebilir!
    MrMud bunu beğendi.

sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    1km ne ki gayet rahat yurunebilir. Sigorta kasko hakkinda ne desek bos kismetine ne cikarsa artik
    yeditepely bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA-CBR125R-KAWASAKİ NİNJA250R
    Alıntı Aeren19 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar tvs jupiter zx almak istiyorum da benim ehliyetim yok ama nisanda ehliyet alabiliyorum ehliyet alana kadar sadece okula gidip gelicem okulla ev arasıda yaklaşık 1 km fln bu motorun trafik sigortası ve kaskosu tahmini ne kadar olur motor babamın üstüne olcak
    s.a. öncelikle sorunu dağıtmadan cevap veriyim.. tüm yan etkileri göz ardı etmeyi oturup düşündüysen ((maddi durum iyiyse, her türlü yakalanmaya cezaya)) hazırım dersen kimse seni durduramaz... bu sorunun cevabıydı şimdi düşünceme gelelim:..genç motosiklet kullanıcısı arkadaşım öncelikle tecrübende yoksa ilk motorunsa trafik polisleirni geçtim kaza yapma ihtimalini minimuma düşürmek için bileğine hakim olucaksın elinle kolun arasındaki kısa bir mesafe var ya ( bilek ) işte o bileğe hakim olamadıktan sonra hayatı yaşıyor olarak görme altımıza motosikleti alınca birçoğumuz kendimizi nirvanalarda görüyoruzdur belki... ben 7-8 yıllık tecrübemle yazıyorum bunları ama en doğalından bu kadar yıl dayandıysan bir kaç ay daha dayanabilirsin gençlik ölmedi dedirtebilirsin bence.... birde +15 yıllık abilerin düşüncelerini almakta fayda var...

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    1 km ne ki yürüyerek 10dk . Motorun kilidini çöz ekipmanı kaskı tak 2-3 dk gider zaten. Gittin okula orda bağladın soyundun 2.5 dk da ona yaz. kaldı sana 5dk. 5 dk için sigorta benzin masrafına değecek mi? herşeyden önemlisi o 1km de başına bir kaza gelirse bunun sorumlusu baban olacak. Ehliyetsiz kullanmaktan ve kullandırmaktdan 3500TL ceza yiyeceksiniz. Motosiklet yediemin otoparkına çekilecek üstüne bir de motosikletinizin hasarını karşılayacaksınız. Bu riskleri göze alıyorsa baban motosiklet alsın sana. Çalınma risklerinden hiç bahsetmiyorum bile. O zaman yandı gülüm keten helva.
    yeditepely bunu beğendi.

yeditepely - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    piaggio xevo 250, cf moto 250 sr
    Yardım edin baslıgını gorunce gercekten birinin yardıma ıhtıyacı oldugunu yolda kalıp arıza falan yaptıgını dusunerek hızlıca gırdım konuya ve pişman oldum Hemen cıkıyorum

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyi tarafı da var km de 30 kuruş yakıcak

Bisiklete bin

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1 km lik o yolda olurda kaza yaparsan direk yerde bı şişe belirir soyliyim . 1 km yolu yürü geç

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler