" Benzine perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor. "
" Benzine perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor. "
Bi indirip bi bindirip milletin üç kuruşluk aklını alıyorlar. Deli gibi olduk.
depoyu doldursam mı derken
keşke transparan depo olsa demeye başladım
boş olduğu görünse
hırsız boşa patlatmaz
pazartesi 18 kuruş zam bekleniyor
"benzinin fiyatında yaşanan 21 kuruşluk artışın 17 kuruşu pompaya yansıtılırken, kalan 4 kuruşluk artış vergiden karşılanacak."
ama
"4 kuruşluk artış vergiden karşılanacak"
bu güzel bir haber
vergi ödeyenler düşünsün
"Dün gece 7 kuruş indirim gelmişti: Benzine 11 kuruş zam yolda"
vatana millete hayırlı olsun, milletimiz doya doya benzin alsın diye fiyatlara büyük darbe vurduk!
tabi ben 2 gün önce depo fulledim, 2 hafta yakıt almam zaten ama olsun milletimiz yararlansın.
hiç bir şey olmasa da bir şeyler olmuştur.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu: "Akaryakıtta markayı değil, ucuz olanı tercih edin."
Dün depoyu fullediydim ben bir 500km rahatım
Bu gece yarısı itibarıyla benzinde 30 kuruş zam geliyor. Fiyat artışı, pompa fiyatlarına yansımayacak.
"Yeşilyurt Belediyesi, Eylül 2020’de ‘Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirmek Projesi’ için 45 kişiyi yurt dışına gönderdi. 2’si döndü. 43’ü ortada yok"
"Böyle çevrenin ..." deyip arazi olmuşlar desenize.
Bir kac belediyenin (Ceylanpinar) daha boyle girisimleri olmus. Gri (hizmet) pasaportla yolluyorlamis. Daha cok yurt disina insan kacirma duzenegi gibi gorunuyor. Maho Aga'nin gercegi gibi... Muhtemelen saglam para aliyor birileri.
Rezaletin daniskasi. Koskoca TC pasaportunun alet edildigi dolandiricilik eninde sonunda elin yabancisinin dikkatini cekmeyecek mi? Sonra senin yurt disina ulkeyi temsil etmek icin gonderdigin sporcu (olimpiyat, yarisma), asker (tatbikat, gorev), sanatci, bilim insani, ogrenci problem yasamayacak mi?
Uc-bes dolandiriciyi zengin etmek icin ulkemin isminin sokuldugu pislige bak. ilk degil. muhtemelen son da olmayacak. Ancak seviye gunden gune dusmekte.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)