"TCMB 625 bp faiz artırdı-Dolar/TL 6,01'e sınırlı düşüş yaşadı"
"TCMB 625 bp faiz artırdı-Dolar/TL 6,01'e sınırlı düşüş yaşadı"
valla bir arkadaşıma o kadar imreniyorumki herif yılın 6 ayı devamlı campervanı ile camping de..
korkuyorum
"yabaniler, medenilere kirlenmiş adam derler. birbirlerine karşı saygısızlık ve korkuyla kirlenmiş"
https://youtu.be/Gs21juEYBw0?t=110
Google translate pişmanlıktır.
beş tuğlu bir yangın geliyordu karşıdan ufku sarıp
her şey ateş ile yemek yapmayı öğrenene ve ilk buğdayı ekene kadar iyiydi aslında.
kambriyen dönemi çok özlüyorum.
"Türk vatandaşlığına geçiş ucuzladı"
"oy bağları bağları
ninja kaplumbağaları"
‘Anlaşılma umudu bitince beğenilme isteği başlıyor’
"İstanbul'da bu sabah toplu ulaşım araçlarını kullanmak isteyenler kötü sürprizle karşılaştı. Haftanın ilk gününde metro, metrobüs ve otobüs kuyrukları alabildiğince uzarken toplu ulaşım araçlarına ulaşmak da başlı başına bir iş oldu. Üst geçitlerinde adım atacak yer kalmadı."
"İTO verilerine göre, İstanbul'da eylülde bir önceki aya kıyasla perakende fiyatlar yüzde 4.04, toptan fiyatlar yüzde 6.47 arttı."
"Eylül ayında yıllık enflasyon bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 24.52 oldu. Aylık enflasyon yüzde 6.30 olarak gerçekleşti."
Üretici fiyatları aylık bazda yüzde 10.88 artarken, yıllık Yİ-ÜFE yüzde 46.15 oldu.
Kaçırmayın kepçeciler canlı
@AACanli
28 dk.28 dakika önce
Daha fazla
#Canlı: #Rize'nin #Muradiye beldesinde dere yatağı alanındaki 7 katlı binanın yıkım işlemi başladı
https://www.pscp.tv/w/1yNGaXYYpyRKj
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, NTV'ye yaptığı açıklamada eylül ayı enflasyonuyla ilgili "beklentilerin üzerinde bir rakamla karşı karşıya kaldık." dedi. Enflasyonla mücadele planının haftaya açıklanacağını belirten Bakan Albayrak, en kötünün geride kaldığını, spekülatif atakların atlatıldığını belirterek "Ekonomide yaşananları geride bırakacak sinyal geliyor " dedi.
trafikteki araçların çoğu sinyalden bihaber iken damat sinyali nereden almış merak ettim.
yoğsa sinyal mi veriyor ?
bilemedim.
tehlikeli bu eleman.
yüzükler felan ...
can't be worried about that shit. life goes on man.
Üretici enflasyonu ile tüketici enflasyonu arasında 20 puan fark var. Eninde sonunda üreticiler fiyatlara yansitacaklar ve enflasyon %40 lari geçecektir. Ya da adamlar iflas edecek büyük işsizlik olacak. Ya da ikisi birden.
Hep bu dış güçler yüzünden. Neyseki mckinsey bize yardım edecek..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)