Heeee şu mevzu alışılınca ayırt etmek çok kolay olur sindire sindire birden haşırt olmuyor
Heeee şu mevzu alışılınca ayırt etmek çok kolay olur sindire sindire birden haşırt olmuyor
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Motul c4 kullanıyorum tavsiye ederim hocam :D :D
$ depara geçti 3.96
PÜİS verilerine göre benzin fiyatlarında 6-8 kuruş indirim bekleniyor
Amortisör ayarlarına bak derim.
Ben bazen 10 liralıkta alıyorum zaten küçük bi şehirde yaşıyorum heryer yakın birazda ortada bi yerde yaşıyorum. Tam bilmiyorum hesabını yapmadım ama 10 liralık benzinle 60 km kadar gidiyorum heralde.
Hayır motor bloğuna amortisör yağı koyulmaz.
Benzinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren 7 kuruşluk indirim yapıldı
Halk Oyunları yarışması için Macaristan'a giden 16 kişilik ekipten 11'i iltica etti. Türkiye'ye sadece 5 kişi döndü.
Evet kardeşim, artık arabalarda 20-30 liralık yakıtlar alır oldu. Ama ben bunu kendimce yorumlamaya kalkarsam iş tamamen siyasete döner.Edebiyat öğretmeni arkadaşlarımızdan sonra ek olarak siyaset üstadı kardeşlerle baş ağrıtmak istemiyorum. Umarım 2023'den önce göçer gideriz bu ülkeden.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Eti Maden’e ait Mazıdağı Fosfat Tesisi'nde maddi değeri 19 milyon doları bulan 800 bin ton atığın, özelleştirme kapsamında 1 TL’ye satıldığı iddiasının peşini bırakmıyor. Gürer son olarak konuyu Başbakan Binali Yıldırım'ın gündemine getirdi.
Allah verdikçe veriyor
Eskiden Doğu Bloku ülkelerinden olurdu böyle ilticalar, özellikle Olimpiyatlara gidenlerin bir kısmı dönmezdi. Hey gidi günler !!
20-10 tl alıyorlarsa şanslılar, ekonomik durumu bırak, bu ülkede insan gibi yaşamak bile git gide zorlaşıyor, bugün 16 kişilik halk oyunları ekibinin 11 üyesi macaristan'da iltica etti, neden acaba diye sormak lazım ama malum kesim cevabı biliyor kesin fetöcülerdir onlar
pardon ya benden önce yazılmış bile
Allah iyiliğinizi versin ya.6 metrekarelik tuvalette güldürdünüz beni babam olayı açıklayamadım 😂😂😂😂😂
Forum sayesinde YKS'ye de çalışmış oluyorum. Teşekkürler motosiklet.net !
Vay be kolay farketme sırası bana geldi sonunda 20lt Depo saolsun. Dipnot : sonradan kroyum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)