Prosev 4500 Shoftshell Eldiven Koku Yapıyor
Reklamlar
-
Değerli arkadaşlar geçen yıl bu zamanlar alıp defalarca kullandığım eldivenim üretildiği malzemeden dolayı kokuyor. Ürünün hangi malzemelerden üretildiğini de bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Terleme vs türü şeylerden geldiğini düşünmüyorum. Çünkü 1 defa makinada 1 defa da elde yıkadım. Bu koku yüzünden eldivenimi değiştirmek istiyorum. Önerileriniz varsa alabilirim.
Reklamlar
-
İçine poşet çay koy 1 gün beklet, ayak kokusu-ayakkabı kokusu için yapılan birşeymiş. Eldivende işe yarar mı bilemem.
-
54RR adlı üyeden alıntı
İçine poşet çay koy 1 gün beklet, ayak kokusu-ayakkabı kokusu için yapılan birşeymiş.
Eldivende işe yarar mı bilemem.
Deneyeceğim teşekkürler
-
Aynı elivenden bendede varda, daha bir kaç sefer anca kullandım.
Şimdilik koku falan yok, ama iş yapıyo ellerim üşümedi şu ana kadar.
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Aynı elivenden bendede varda, daha bir kaç sefer anca kullandım.
Şimdilik koku falan yok, ama iş yapıyo ellerim üşümedi şu ana kadar.
Eldiven rüzgar ve soğuğu geçirmiyor. İçine su doldurdum 5 dk boyunca bekledim bir damla su damlatmadı. Ama bu koku nasıl oluyor onu anlayamadım.
-
Poşet çayı da denemiş biri olarak karbonat dökmeni tavsiye ederim. Kendi botumda kullandım ve büyük ölçüde kokuyu aldı
-
Gürkan05 adlı üyeden alıntı
Poşet çayı da denemiş biri olarak karbonat dökmeni tavsiye ederim. Kendi botumda kullandım ve büyük ölçüde kokuyu aldı
Karbonatı nasıl kullandınız detaylı bilgi verebilir misiniz?
-
Koku eldivenin yapıldığı hammadde ile ilgiliyse çıkacağını hiç sanmıyorum hocam. Karbonat ve çay poşeti ter kokusunda etkilidir.
-
Koku bakteri sebebi iledir. Malzeme nasıl koku yapar?
Hava vs geçirmiyor olabilir. Su doldurdum damlatmadi vs diyorsunuz. Eller en kirli yerlerden..eldiven içleri de keza öyle, temizlik yapın belirli aralıklı kullanimlardan sonra..
Malzemeyle ben ilgisi olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa, daha önceleri de yaşardınız bu durumu.
-
06Serhat adlı üyeden alıntı
Eldiven rüzgar ve soğuğu geçirmiyor. İçine su doldurdum 5 dk boyunca bekledim bir damla su damlatmadı. Ama bu koku nasıl oluyor onu anlayamadım.
ne demek nasıl alıyor hava su geçirmediği için hava yoğuşuyor nem yapıyor elinde kir bakteri de kokmaya başlıyor 500 liraya eldiven al bakalım kokuyormu ;)
2 tane eldiven bulundurun biri nefes alsın bu sayede kokmaz
-
Normal deri yani gerçek deri de olsa belli bir durumdan sonra suyu ve soğu maalesef geçirir,burada kullanılan malzeme sentetik,50-100 liralık eldiven de 5dk boyunca su geçirmemesi zaten bir mucize burdan malzeme de bir ali cengizlik olduğunu anlamanız gerekirdir..
-
Koku yapan, nemle üreyip oksijen kullanmadan türeyebilen anaerobik dediğimiz bakteri türleri. Onun için kalitesiz sentetik ayakkabı koku yapar, hakiki deri güzel ayakkabı nefes alır ve kolay kolay koku yapmaz. Eldiven için de aynisi geçerli.
-
Karbonatı botun içine döküp( küçük 1 paket) 1 gün boyunca beklettim. 1 gün sonunda içinde boşalttım. İnternet üzerinde bu konu ile ilgili araştırma yaparsanız görebilirsiniz.
-
Bu eldiven benim için başlangıç eldiveni olsun varsa önerebileceginiz eldivenler memnun olurum
-
Gürkan05 adlı üyeden alıntı
Karbonatı botun içine döküp( küçük 1 paket) 1 gün boyunca beklettim. 1 gün sonunda içinde boşalttım. İnternet üzerinde bu konu ile ilgili araştırma yaparsanız görebilirsiniz.
ben sabahları ayakkabıyı giyerken 1 paket karbonatı(1 liralık kağıt kutu) iki ayakkabıma paylaştırıyordum ve öyle giyiyordum. işe yarıyor az çok.
2 gün üst üste sabah vakti bunu yaptım ve sonraları koku olmadı zaten. karbonat yok oluyor ayakkabı içinde, aslında ter ve nem yüzünden sıvılaşıp ayakkabının her yerine işliyor.
1 kağıt kutu derken şöyle 30 gram falan, 50 kuruş civarı fiyatı var;
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler