Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ilk milli oluşum :))

REKLAM ALANI

Motosikleti
    küba SL 200
    2 haftalık mahalle arası tecrübemden sonra bugün ilk kez trafiğe çıktım ,,o yoğun trafikte hiç bişey olmadı ,evin çevresinde bomboş yolda 20-30 km hızda rampa aşağı giderken yan yolun kenarında bekleyen kadın ben yaklaştıkça önüme doğru yürümeye başladı ,,ne olduğunu anlamaya çalışana kadar frene bastığımla sola doğru uzandım yere ,,,kadına kızmaya başlarken o da bana kızıyodu ) anladımki haklıymış ,,,,daha önce verdiğim sinyali kapatmayı unuttuğum için döneceğimi zannetmiş ,,"VERİLEN SİNYALİN KAPATILMAMASI NIN,SİNYAL VERMEMEK KADAR TEHLİKELİ OLABİLECEĞİNİ" acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldum ,,,unutmamanız dleklerimle ,,konuyu yanlış yerde açmışım ,yeni farkettim ,özür,
    velizrsln bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

geçmiş olsun
    acemikel bunu beğendi.

BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Gecmis olsun hemserim, bakiniz daha once bu konudan bahsetmistim. Cok bir masrafi yok. Sinyal hattina 12w ile calisan bir buzzer taktirin. Sinyali acinca ciyaklasin. Faydasini goreceksiniz. Kendim baglarim derseniz en fazla 10 tl tutar. Usta baglamak icin bir 15-20 tl alsa gene deger. Ben yaptim hatta biraz b.kunu cikardim kontagi kapatinca anahtar halen ustundeyse gene ciyakliyor, yeterki bos vaktiniz olsun.

Birde, sinyale dikkat eden teyze çok ender bir şahsiyettir, eli öpülesidir. Genelde eski atari oyunlarindaki ne yapacagi belrsiz ikon gibidirler. Hele ki elinde posetli, şişman ve pardesülü 40 yaş üstü ise ise korkmalisin. Kendini halen bağinda bahçesinde zanneder. Allah muhafaza....
    acemikel ve ellaksakir bunu beğendiler.

j700 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125 ACE
    Alıntı BLUERAY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun hemserim, bakiniz daha once bu konudan bahsetmistim. Cok bir masrafi yok. Sinyal hattina 12w ile calisan bir buzzer taktirin. Sinyali acinca ciyaklasin. Faydasini goreceksiniz. Kendim baglarim derseniz en fazla 10 tl tutar. Usta baglamak icin bir 15-20 tl alsa gene deger. Ben yaptim hatta biraz b.kunu cikardim kontagi kapatinca anahtar halen ustundeyse gene ciyakliyor, yeterki bos vaktiniz olsun.
    onu nasıl yapacam bazen bende unutuyorum

BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Alıntı j700 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onu nasıl yapacam bazen bende unutuyorum
    Tarif etmesi cok zor olur, bir ara sadece onun icin konu acar video koyarim. Basit ama biraz incelik istiyor. Kontagi sokmeye falan calisma sakin. Öyle degil. Gerek yok yani.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

ilk zihni fikrimde yaptigim şuydu. İnazuma ya yapmistim. Kontagi kapali konuma getirdigin an anahtar bir swich e dayaniyor ve röleyi tetikliyor, röle de grenaj altindaki buzzer i devreye sokuyor. Anahtari cikarinca swich serbest kaliyor ve röle düsüyor. Gayet basit ama swich su gecirmemeli, sarsintida yerinden kaymamali, anahtari söküp takarken sana engel olmamali. Burdan yola cikarak kendin de yapabilirsin zaten.

Motosikleti
    küba SL 200
    Alıntı BLUERAY adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Birde, sinyale dikkat eden teyze çok ender bir şahsiyettir, eli öpülesidir. Genelde eski atari oyunlarindaki ne yapacagi belrsiz ikon gibidirler. Hele ki elinde posetli, şişman ve pardesülü 40 yaş üstü ise ise korkmalisin. Kendini halen bağinda bahçesinde zanneder. Allah muhafaza....
    çok teşekkürler,,,kesinlikle faydalı ,yapıcam mutlaka

sinyal sayesinde kıymetli bir deneyim yaşamıssın !
    suçlanıp, hırpalanması...
    acemikel bunu beğendi.

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet, sırf sinyali açık unutmamak içün gittim sanayide sinyal ötücü taktırdım.

sinyali açınca vik vik ötüyor. çok faydalı bir icat.

bence bu, motorlarda standart fabrika çıkışı bir özellik olarak kullanıcıya ulaşmalı.
    acemikel bunu beğendi.

bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2 haftalık mahalle arası tecrübemden sonra bugün ilk kez trafiğe çıktım ,,o yoğun trafikte hiç bişey olmadı ,evin çevresinde bomboş yolda 20-30 km hızda rampa aşağı giderken yan yolun kenarında bekleyen kadın ben yaklaştıkça önüme doğru yürümeye başladı... yavaşladım, durdum. Çok acil işim var. beni götürürmüsün? diye sordu.
    acemikel bunu beğendi.

GLADiUSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16'' Bajaj Pulsar 200NS & 91'' MZ ETZ 251
    Bende bi alışkanlık olmuş sürekli bir parmağım sinyalde boş sinyal veremiyorum ama kullanılması gereken yerde kullanırım hatta o kadar alışkanlık oldu ki arada düşünüyorum ben sinyali kapattım mı diye o anda sinyal tuşuna basıyorum şimdi görmüyor musun gösterge panelinden diyeceksiniz ben gösterge paneline bakmıyorum 😁
    acemikel bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Hocam başlık cezbedici
    acemikel bunu beğendi.

Motosikleti
    ......
    Alıntı bindiregandi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 haftalık mahalle arası tecrübemden sonra bugün ilk kez trafiğe çıktım ,,o yoğun trafikte hiç bişey olmadı ,evin çevresinde bomboş yolda 20-30 km hızda rampa aşağı giderken yan yolun kenarında bekleyen kadın ben yaklaştıkça önüme doğru yürümeye başladı... yavaşladım, durdum. Çok acil işim var. beni götürürmüsün? diye sordu.
    Tam sag tarafa yanasirken birde baktin;

Arkada merso...
    Sana ekmek çikmaz be buro...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)