Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

izmirden mersine cbr125r

REKLAM ALANI

Motosikleti
    pulsar rs 200
    Öncelikle herkese merhaba, 18 yaşında genç bi kardeşinizim. İzmirden almayı düşündüğüm bir cbr125r var fakat nasıl getireceğiz, ne yapacağız kestiremedim. Otobüsle getirmeyi düşünüyorum fakat İzmir'deki otobüs firmaları kabul ediyor mu, ordan gönderen oldu mu? Yazın olsa dinlene dinlene gelmeyi düşünüyordum ama Afyon - Uşak - Konya tarafları soğuktur diye tahmin ediyorum ve ekipmanım tam değil (mont, bot, pantolonum yok).

Forumda araştırdım, travegolara sığar diyenler olmuş, gönderip veya yakını dostu gönderen hiç var mı ve kiminle muhattap olmalıyız? Şoförle mi, yoksa yazarhane mi? Gönderiliyorsa sökmemiz gereken parçalar var mı, sağlam gitmesi için neyle bağlayıp sarmalıyız daha önce kamyonet kasasında discover 125 st getirmiştim ama açık kamyonet olunca sıkıntı yaşamadık otobüslerde nasıl yapacağız kestiremedim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sercan_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 250r--13
    Az bulunan bi motorda değil mersinde yada yakın illerde yok mu ? Ver 500 lira fazla oralardan al. Ben olsam riske atmazdım.

Motosikleti
    pulsar rs 200
    Hep fiyatları şişirmişler, 40 bin km gelmiş 8 bin lira istiyor. Kimisi uçup 250r parası istiyor, bu uygun geldi 7bin liraya bırakacak, 2015 24bin km de.

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    Otogara gidiyosun. Hiç yazıhanelere bulaşmadan gideceğin yönün otobüsünü buluyosun. İçeride kalkacağına yakın şoför geliyor. Ona durumu anlatıyosun. Yazıhaneciyi hiç devreye sokmadan bütçene uyarsa otobüse koyup götürüyosun. Ama asla ama asla yazıhaneciye mevzuyu açma. En az 200 + bilet derler. Ben istanbuldan yozgata 150 tlye hem kendim hem motorumu getirdim. İyi araştır. Yırtık olman lazım. Olmazsan soymaya çalışıyolar. Haberin olsun. Travegoya cbf sığdıysa cbr hayli hayli sığar.

Yağı suyu benzini boşalt derler. Sen tek benzini boşalt. Bagajdaki şasi demirine motoru bağla. Ayaklığı aç. Araya köpük koy. Bez koy. Çizmesin de ne koyarsan koy. Motorun üstüne sağına soluna bişey koydurtma. Çizilir, canın sıkılır. Otobüse bindirirken birisi gelir ucundan tutuverir gibi yapar. Sonra para ister. Sen muavinle arayı iyi tut. İnerken o indiriyo. Ha hiç sıkıntı olmasın dersen 1 metre bi kalas al yanına. Hem inerken hem çıkarken rahat olur.
    akindir bunu beğendi.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Abi tavsiyesi sadece

Bu soğukda o kadar uzun bir yoldan araç alacaksın. Otobüs vs gitgel masrafları sana +500 750 arasına patlayacak.
    İşini şansa bırakma az fazla ver yakından al.
    En önemlisi motoaikletin durumunu bilmiyorsun.Süslenmiş bir ilan ile karşılaşırsan,motor rezil durumdaysa masrafın ve emeğin hayallerin boşa gidecek.
    Bunları sana daha önce yaşamış biri olarak yazıyorum.

Motosikleti
    pulsar rs 200
    gitmeden önce o civarda oturan bir tanıdığa bakmasını rica edeceğim

Motosikleti
    Benelli Tnt 250
    Kardeşim sen bana Yemek ve Yol masrafımı ver getireyim..

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    yorum........
    akindir bunu beğendi.

Motosikleti
    pulsar rs 200
    Alıntı MD.Murat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yorum........
    Motosiklet alacağım diye sahibindende sattığım bilgisayarın alıcısı forumdan çıktı tesadüfe bak ������

Motosikleti
    rx3
    harika

otobüs firmaları götürür ama bunu firmaya sorarsan olmaz der, direk bunu şöförle konuşman gerekiyor, ve yüklemeyi dışarda yaparsınız, yoksa o motorla o yollar çook zor
    akindir bunu beğendi.

Motosikleti
    pulsar rs 200
    MD.Murat abimiz sağolsun motosiklete dün akşam bir göz attı, ilanda belirttiği gibi sorunsuz değilmiş sola çekme ve bir iki problemi daha vardı. Vazgeçtim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)