1800 u vermeyi göze alan.......
tövbe estahfurullaaaaaaah.... :D
1800 u vermeyi göze alan.......
tövbe estahfurullaaaaaaah.... :D
9 yaşımda kamyon sürmeye başladım. 11 yaşımda ise araba sürmeye başladım. Çok güzel kullanmama rağmen babam arabayı bana yanlızken vermezdi. Bazen şehiriçinde yanıma oturur 2. vitesi geçmemek şartıyla sürdürürdü. (Bi eli sürekli el freninde olurdu) Pikniğe filan gidince köy yollarında kimse yoksa yanlız başımada alırdım arabayı. Ve bu durum ehliyetimi alana kadar sürdü.
Sebebi belliydi. "Kaza yapsan hayatın kararır"
Evet ehliyetsizken bi kaza yapsam suçlu benim. Bi çocuğa filan vursam ömür boyu hem vicdanen o cezayı çekerim. Hemde hapisten çıkamama durumum var. Ehliyeti aldıktan sonra ise araba hep bendeydi.
Yani sadece yiyeceğin cezayı düşünme. Herşey para değil. "Keşke ceza yeseydim" demekde var işin ucunda. O motorla bi kazaya karışsan ne baban nede sen kurtulabilirsin. Baban mahkemede "haberim yoktu kaçırmış motoru" desede derdini kimseye anlatamaz. Sen zaten anlatamazsın.
Yani hiç düşünme böyle şeyleri.
Rakamı yuvarladım ;)
Götürürler merkeze sevdirirler herkese
Hayatini biraz erken karartmis olursun. Senin yasinda biri icin kaldiramayacagin sonuclarla karsilasirsin. Para cezasi bunun en hafifi.
Adam gitti geldi bile
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
A2 ile sürülmeyen bir motor almak üzereydim vazgeçtim.
gittim geldim ama bird aha tövbe ettim başıma çok kötü şeyler gelecekti zor yırtım babamında az daha haberi olacaktı
Bende yorum yazmıştım. Ama yazarkende dinlemeyeceğini biliyordum.
O yaşta olur öyle şeyler. Ben ilk ehliyeti aldığım zamanlarda babama "Aratola pikniğe gidiyoruz" (Aksaray'a 10 km mesafe) diyip Ankara'ya (250 km) gezmeye giderdim. Öbür haftada belediye arsaları diyip Konya'ya giderdim. O günleri özlüyorum be. Şimdi her istediğimi yapabilecek durumdayım ama tadı çıkmıyor.
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)