Beklenen “Dominar 400” Yorumum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Güle güle kullanın değerli Keoma...
-
Hayırlı olsun güzel günlerde bin. şimdi yapacağım yorum seninle alakalı değil.
Umarım sattıktan sonrada bu güzel düşünceleri paylaşırsın geçenlerde gereksiz bir yoruma rastladım adam mondial Rx3 almış R25 den sonra motosiklet buymuş dedim gibi bir övmeler falan tabi bu arada R25 gömülüyor. sonra mondial Rx3 satılıp tekrar R25 alıyor bu sefer mondial Rx3 gömülüp çıkartılıyor bir güzel. tekrar R25 satılıp başka bir motosiklet alınca aynı şekil R25 gömülüyor niye bunu yazdım kullanırken yorumlarınız alacak kişileri olumlu veya olumsuz etkiler alan kişilerin vebali olur sonra sattığınızda gömerseniz bu vebal etkilediği kişiye döner.
o sayfada yazmadım tarzı hoşuma gitmediği için.
Tekrar hayırlı olsun tekerin düz bassın.
-
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Güle güle kullanın değerli Keoma...
Çok teşekkür ederim.Manisa’dan Hasan Bey’in çok selamı var sizlere.Sağolsun motosiklete bakmaya giderken ayak üstü beni ikna etti.İyiki etmiş.
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim.Manisa’dan Hasan Bey’in çok selamı var sizlere.Sağolsun motosiklete bakmaya giderken ayak üstü beni ikna etti.İyiki etmiş.
Aleykum Selam...
Değerli yorumlarınızı bekliyor olacağız.
-
bektanist adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güzel günlerde bin. şimdi yapacağım yorum seninle alakalı değil.
Umarım sattıktan sonrada bu güzel düşünceleri paylaşırsın geçenlerde gereksiz bir yoruma rastladım adam mondial Rx3 almış R25 den sonra motosiklet buymuş dedim gibi bir övmeler falan tabi bu arada R25 gömülüyor. sonra mondial Rx3 satılıp tekrar R25 alıyor bu sefer mondial Rx3 gömülüp çıkartılıyor bir güzel. tekrar R25 satılıp başka bir motosiklet alınca aynı şekil R25 gömülüyor niye bunu yazdım kullanırken yorumlarınız alacak kişileri olumlu veya olumsuz etkiler alan kişilerin vebali olur sonra sattığınızda gömerseniz bu vebal etkilediği kişiye döner.
o sayfada yazmadım tarzı hoşuma gitmediği için.
Tekrar hayırlı olsun tekerin düz bassın.
R25’i neden satıyorsun dediklerinde alıcı olduğunu söyleyen izmir’den bir bayan bana “İlk defa motoru satılıkta olan birinden motoruyla ilgili bu kadar kötü yorum duyuyorum” demişti.
Yani beni forumda tanıyanlar bilir.Zamanında bajajla ilgili yaptığım yorumlar bayiilerin vurdumduymazlığıydı.Ve ilk pulsar çıktığındaki eksi yorumlarımdı.Ancak ürünü aldığım yerdeki Hasan Bey o kadar naif ve bilgiliydiki şok oldum.Ve bana çok güvenilir geldi.Onun hatrına hiç test etmeden aldım direk
-
Aklın yolu bir Güle güle kullan.
-
Teşekkürler incelemen için, ben de buaralar CF Moto 400 NK ile Dominar'ı araştırıyorum. 3 haneli hızlara çıktığında elciklerde, gidonda titreşim oluyor mu? oluyorsa da aynalardaki görüşü bozacak kadar mı?
-
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
Ama objektif bir yorum yapmak için şehir içi ve dışında en az bi beşbin km yapmak lazım motoru tanımak ve artı eksi yönlerini yorumlamak için.
Dominar bence de güzel motor kısa bir tur attım onun için söylemiyorum her motor için geçerli.
Yeni bir araç alınca doğal olarak heyecanla mutlulukla kendimize karşı objektif olamıyoruz bazı şeyleri olduğundan farklı algılayıp kendimizi kaldırıyoruz. Zaman geçince akıl başa gelip ya ben nasıl görmemişim bunu diyor insan.
-
Net bir şekilde 100-110’da elciklerde hiç titreşim olmadığını söyleyebilirim.
Ancak 5 bin devirden sonra sağ peg zırıldıyor ama bilmiyorum ben rahatsız olmadım öyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
chopperrider adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
Ama objektif bir yorum yapmak için şehir içi ve dışında en az bi beşbin km yapmak lazım motoru tanımak ve artı eksi yönlerini yorumlamak için.
Dominar bence de güzel motor kısa bir tur attım onun için söylemiyorum her motor için geçerli.
Yeni bir araç alınca doğal olarak heyecanla mutlulukla kendimize karşı objektif olamıyoruz bazı şeyleri olduğundan farklı algılayıp kendimizi kaldırıyoruz. Zaman geçince akıl başa gelip ya ben nasıl görmemişim bunu diyor insan.
Evet bir kaç bin km yapmak gerekli.Alır almaz 100 km yaptım.İlk yorum için yeterli bence.Sonraları tekrar yorumlarız tabi.
Unutmadan.Motorun gidonu Bir türlü kitleyemedim.Gidonu en sola getirince anahtar dönmüyor.En sol ardında hafif sağa çevirip öyle anahtarla kitlemek gerekiyormuş.
-
Bende inazumayı sanmıştım arayış içindeyken test etmiştim, güçlü fakat çok rahat olmayan titreşimli bir motor, Bursa da ki bayi 18000 falan deyince arkama bakmadan uzaklaştım zaten inazumadan sonra beni çok heveslendirmedi
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Bende inazumayı sanmıştım arayış içindeyken test etmiştim, güçlü fakat çok rahat olmayan titreşimli bir motor, Bursa da ki bayi 18000 falan deyince arkama bakmadan uzaklaştım zaten inazumadan sonra beni çok heveslendirmedi
Abs + kaydırmalı debriyaj ve ucuz servis,parça yönünden dominar önde.
5 bin km de bir bakım olur mu ya dominarda oluyor işte.Reklam sloganı gibi oldu
Fotoğraf aşağıda[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
Buyrun bir fotoğraf
-
dominara bakınca gsr 600 andırıyor sanki dimi? banamı öyle geldi yoksa dominarı sevmek için bahane mi arıyorum? sanki param varda!! ikisinide alamam ki.
dominar 400 ağırlık merkezi konusunda bir şeyler hatırlıyor gibiyim yani ağırlığı çok olmasına rağmen ağırlığı yere yakın bölgede olduğu için kullanıma karşı olumsuz etki etmiyordu falan filan.
yok ya evet gsr 600 ile benzerlik var. yani gidon kafası küçük ve gövde hafiften kalıplı gibi ve yere yakın görünüyorlar. bir benzerlik var ama tam çıkartamadım.
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
dominara bakınca gsr 600 andırıyor sanki dimi? banamı öyle geldi
yoksa dominarı sevmek için bahane mi arıyorum? sanki param varda!! ikisinide alamam ki.
dominar 400 ağırlık merkezi konusunda bir şeyler hatırlıyor gibiyim yani ağırlığı çok olmasına rağmen ağırlığı yere yakın bölgede olduğu için kullanıma karşı olumsuz etki etmiyordu falan filan.
yok ya evet gsr 600 ile benzerlik var. yani gidon kafası küçük ve gövde hafiften kalıplı gibi ve yere yakın görünüyorlar. bir benzerlik var ama tam çıkartamadım.
İnşallah daha iyileri senin olur kardeşim
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Abs + kaydırmalı debriyaj ve ucuz servis,parça yönünden dominar önde.
5 bin km de bir bakım olur mu ya
dominarda oluyor işte.Reklam sloganı gibi oldu
Fotoğraf aşağıda
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
Buyrun bir fotoğraf
https://hizliresim.com/EyNgaZ
Motorun rengi nedir bu arada fotodan tam çıkaramadım da, siyah gibi duruyor ama siyah rengi satışta yok diye biliyorum.
-
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Motorun rengi nedir bu arada fotodan tam çıkaramadım da, siyah gibi duruyor ama siyah rengi satışta yok diye biliyorum.
night blue
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Ruhsatta mavi yazıyor.Gece mavisi ama
-
Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)