güle güle bin kardaşım.
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binin inşallah. Hem gömdüm hem aldım demişsiniz, profesyonel tüketici olmak da bunu gerektirir zaten
Gerektirdiğinde eleştireceğiz ama tercih sırasında ihtiyaçlara en uygun tercihi yapacağız. Mantıklı olan da budur. Ne Japonu nede Hintlisi hiçbiri babamızın markası değil sonuçta.
Bende R25 varken hem övüyordum hem de gömüyordum yeri geldiğinde.
Dominar şu an sunduğu özelliklere göre fiyat olarak çok uygun gerçekten. Bende test etmiştim, tek beğenmediğim yanı (özellikle elciklerdeki) güçlü titreşimdi. Ara hızlanmaları, frenleri ve dengesi hoşuma gitmişti.
Umarım sizi üzmez, uzun yıllar keyifle binersiniz.
Teşekkürler.Bu iş biraz beklenti meselesi.Az yakan, fiyatı uygun (16.500) abs’li, Boy kilo durumumla ilgili heybetli olması,parçası ucuz ve servislerinin olması,zor durumlarda bastığında üzmemesi vs gibi konuları bir teraziye koyduğumda ortaya dominar çıktı.
R25’ten çok memnundum ancak önüme bir çocuğun atlaması ve ani frende yere düşmem cabası oldu.Abs’siz asla dedim.Nc 750 s bakıyordum ama o da dominarın iki katı...Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
Önlerden yerimizi alalım
Böyle bir konuyu servislere aldırış etmeden cf moto 400 nk almış birinden de bekliyorum,ben büyük ihtimal dominar alicam ama olsun : )
Bu kadarını beklemiyordum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)