Çinli markalar neden zam yapmıyor?
Reklamlar
-
korayuzuner1 adlı üyeden alıntı
Doların ateşi düşsün diye çin mallarına alkış kıyamet bayiye gidince abi honda varmı yaaa?
Burda hangi markanın ne kadar sattığı(6 aylık) var etrafınızda gördüğünüz 20-30 motosikleti gelip burada böyle diye anlatmayın
http://www.motosiklet.net/forum/gunc...i-dususte.html
Honda isterse oraya 1 milyon motosiklet 1 ayda sattım desin. Ben görmüyorum yollarda, sokaklarda o kadar honda!! Bırakın honda yı japon motor azınlıkta. Ben diyarbakırdayım biri yarın sabah çıksın yola. Saysın kaç tane japon geçiyor kaç tane çinli vs geçiyor.
Ben takip ettim yolu cevabımı aldım.
Reklamlar
-
Çinli motorlar tabi ki daha fazla satacak, CBF olmuş 7700 ybr olmuş 9000 tl nasıl alsın millet. Hem bu çinlileri beyaz eşyacısı bile satıyor her yerdeler.
-
MUSTAFA KIR adlı üyeden alıntı
Honda isterse oraya 1 milyon motosiklet 1 ayda sattım desin. Ben görmüyorum yollarda, sokaklarda o kadar honda!! Bırakın honda yı japon motor azınlıkta. Ben diyarbakırdayım biri yarın sabah çıksın yola. Saysın kaç tane japon geçiyor kaç tane çinli vs geçiyor.
Ben takip ettim yolu cevabımı aldım.
Sahibinden comda diyarbakırda satılık motosikletler
Honda:12
Mondial:3
Yamaha:24
Küba:3
Kardaş sen diyarbakırda olduğuna eminmisin ?
-
Genelde biz motorlarımıza ilan verme ihtiyacı duymuyoruz. Alan zaten satmıyor, satan ise ancak tanıdıgına satıyor.
Japon motorlar satışı çok yavaş burda o yüzden ilan veriyorlar. O kadar para veren olmaz capon'a fiyatını soran başka bisey sormuyor. Hayırlı günler diyip arkasına bile bakmıyor 😁😁
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
SlimShady1 adlı üyeden alıntı
Çinli motorlar tabi ki daha fazla satacak, CBF olmuş 7700 ybr olmuş 9000 tl nasıl alsın millet. Hem bu çinlileri beyaz eşyacısı bile satıyor her yerdeler.
Aynen arkadaşım bu fiyatlarla araba alınır diyip. Ucuz yollu çin malı na yöneliyor. Ucuz olsun bizde honda, yamaha vs motor alalım
-
-
O kadar para biriktirdim bir ara, sonra konu açtım doğrudur. Ama sonuç olarak fiyatları yüksek buldum bende. Vazgectim ve yine diyorum fiyatı makul olursa kawasakki ve Honda alırım. Ama bu fiyatlarla asla
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
Ben japon motorlar kalitesiz demiyorum kesinlikle. Şuanki motorumu geçen yıl aldım. Şuan 21000 km de kuba pars var bende.
-
MUSTAFA KIR adlı üyeden alıntı
O kadar para biriktirdim bir ara, sonra konu açtım doğrudur. Ama sonuç olarak fiyatları yüksek buldum bende. Vazgectim ve yine diyorum fiyatı makul olursa kawasakki ve Honda alırım. Ama bu fiyatlarla asla
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
Ben japon motorlar kalitesiz demiyorum kesinlikle. Şuanki motorumu geçen yıl aldım. Şuan 21000 km de kuba pars var bende.
Bu fiyatlardan japonların yanına yaklaşılmıyor sende haklısın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)