Nolan N87 Kaskım var, bugün siyah vizör aldım fakat orjinal vizörü buğu yapmazken bu buğu yapıyor. Nasıl çözebilirim?
Nolan N87 Kaskım var, bugün siyah vizör aldım fakat orjinal vizörü buğu yapmazken bu buğu yapıyor. Nasıl çözebilirim?
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
Arkadasin önerdigi ürünü 2yildir kullaniyorum,çok memnunum,yanliz vizore uygularken slikonlu yuzeyi tek seferde merkezle ve yapistir zira yapiskan maddesi çok saglam,cikartmak istesende zor cikar.
Başka urune bakma al bak keyfine.
Orjinalinde pinlock var, bundada olması gerekmiyor mu? :D
Kardeş bosver pinlock´u o zimbirtiyida kullandim, bendeki kask shoei,bu urun yapistirmali zimba gibi,vizorle butunluk sagliyor,digerleri kismen aradan bugu geciyor.sen al bak isine..tam F.P urunu.
Bu arada,urunun gunesin parlakligini kismen kirma ozelligide var gunduz suruslerde ciddi fark ediyor.
N87 pinlock kutu içerisinde standart olarak çıkar ve vizöre takılır, kış günü neden siyah vizör aldığınızı da anlamadım, buğu yapıyorsa pinlocku orjinalden çıkar buna tak. Başka çözüm arama. Yerinde olsam siyah vizöre pinlock takmam görüşü olumsuz etkiliyor hele gece çok sıkıntı olur, onu güneşli sıcak günlerde kullanırsın buğu sorunun da olmaz.
Hocam siyah vizörü nereden ve kaç paraya aldınız ? Ve mümkünse bi fotoğraf atar mısınız ? Koyuluk derecesini merak ediyorum.
benim camda hep bug yapıyor tam konu açacaktım başkası açmış buradan yazayım dedim bunu alacak param yok başka türlü nasıl halledebilirim
aynı sorun mt blade kaskımda da var lanet olsun bu kasklara, marushin kaskımda hiç sorun yok ama
https://i.hizliresim.com/lbP5Dg.jpg
Koyulul derecesi bu
http://www.motosikletaksesuarlari.com Bu siteden almıştım, buradan bakabilirsin.
havalar artık soğudu dünle bugünün ısısı tutmayabilir. Kask havasız kalmıştır bir sebepten havalandırmalar yada giydiğiniz boğazlı bir kıyafet yüzünden. Son olarakta şeffaf cam birşekilde tam kapanmayıp buhar yapmıyordu siyah cam tam oturduğundan buhar yapıyor olabilir.
Gelelim ikinci konuya eğer kaskınızın buhar camı bile olsa kaskınız shoei gibi arai gibi çok pahalı bir kasksa camdan içeri rüzgar girmeyeceğinden trafikte kaldığınız zaman belli bir süreden sonra buhar camı olsa bile terleme ve buharlanma yapabilir. Buhar camları sünger gibidir belli bir sıvıyı çeker çok fazla sıvı buharı çekemeyip terleme şeklinde baloncuklar gibi buhar yapmaya başlar..
Soğuk havalarda ne olursa olsun kaskın içerisinin belli zamanlarda havalandırılması gerek. Özellikle trafikte dururken ve çok yavaş gidildiği sırada ön camınızı açık tutmanız gerekiyor. Yoksa 5 milyarlık kaska bile 1 milyar buhar camıda taksanız buhar yapacaktır.
giderken buğ yapmıyor ama ışıklarda beklerken çok kötü buğ yapıyor
Giderken buğu yapmıyor zaten. Çok yavas giderken ve bekleme yaptıgım zaman yapacak oluyor. Bende camı biraz açıyorum olmuyor bişey. Takılmayın gazlarken sorun yok 😅
Siyah vizör geceleri, bulutlu havalarda, yağmurda vs çok tehlikeli,
yanınızda mutlaka beyazı da bulundurun.
Buğu ister istemez oluyor, buğu camı takınca sorun %90 çözülür geri kalanı vizörü arada açarak, bazen durup silerek çözülür.
Alternatif olarak camın iç yüzeyini şampuan ya da benzeri birşey ile kaplamak çözüm olabilir, bununla ilgili videolar bulabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=32D7cgQIi00
Ayrıca nefesinizi düzenlemeyi de deneyin.
Ağızdan verilen nefes daha çok buğu - nem içerir.
Burundan verilen nefes hem aşağı yönlü hem de daha kuru olur.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Arkadaslar pinlock olayi buyuk nimet 100 liraya kiyip alin eger kaskiniz bugu yapiyorsa hayat kurtarir
Ben geçenlerde LS2 FF396 FT2 kask aldım, yanına da Givi'nin cama yapıştırılan buğu önleyicisinden aldım. Baktım Givi bir işe yaramadı, biraz araştırdım meğer kasın vizörü buğu yapmıyormuş. Diğerini direk çıkarıp attım, sevinçten verdiğim 65 TL'ye bile acımadım. Buğu yapmayan vizör gibi güzel bir şey olamaz. İşin komiği bunu satan adam bile böyle bir şeyin olduğundan habersiz. Halbuki koca koca puntalarla yazmaları lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)