Kenan Sofuoğlu'suz MotoGP'de Marquez şampiyon oldu!!
Reklamlar
-
Yaaa işte böyle.. Kenan olsaydı gösterirdi sana Marquez efendi,çok şanslı olduğunu unutma!!
Hayır ben demiyorum tabi ki,(aşağıdaki linke tıklamazsanız sevinirim malum akİT haberi) bu adamların karakterleri böyle işte ,resmen iğreniyorum.
Not:kimse bunun masum bir yanlışlık olduğunu savunmasın,kendi tayfasından olan adamı aklınca övecekler,utanmak ne gezer siz de be!
http://www.yeniakit.com.tr/haber/ken...du-394290.html
Reklamlar
-
Cehalet ayaklanmış yürüyor
-
:D moto GP'mi
:D :D
-
İnsanları Kenan'dan soğutacaklar. Şaka gibi ya herifler, her yerden sinek yağıyla propaganda.
-
oialdemir adlı üyeden alıntı
Cehalet ayaklanmış yürüyor
ben bunun cehalletle ilgisi olduğunu düşünmüyorum,bir tıkla kimin nerede yarıştığını 7 yaşındaki çocuk bile görebilir.
-
Cehalet küstahlık getirir. Bunları böyle kabul edeceksin, he deyip ciddiye almayacaksın. Civcivleri herzaman ki gibi yer artık.
-
Motosiklet Eğitmeni
Kenan'lı olanda kim şampiyon olmuş?
Onu da yazmışlar mı?
-
Kıl olmanın hakkını veriyorlar.
-
Ahahaha lan efsane ya :D :D
-
-
Turgetson adlı üyeden alıntı
ben bunun cehalletle ilgisi olduğunu düşünmüyorum,bir tıkla kimin nerede yarıştığını 7 yaşındaki çocuk bile görebilir.
Tabi ki. Aslında sözüm bu tip yayın mecraları ve bunu takip eden güruha
-
Nadanlar eder sohbet-i nadanla telezzüz
Divanelerin hemdemi divane gerektir.
Ziya Paşa
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
-
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
-
Al sana paralel evrenin olduğuna ispat.Adamlar başka bir boyutta başka bir evrende yaşıyorlar.
-
Ben de onların içtiğinden istiyorum...
-
Bunların kafa böyle işte...
-
belki akit medyasını seven ve motosiklet ile ucundan bağı olan arkadaşlar olabilir ,
bunların yaptığı bütün haberler bu şekilde.
lağım medyası diye boşuna denmiyor.
-
Akit yanlış yapmış, dediğin doğru, ama aklı başında tarafsız okuyucular, hatta aynı tarafta bile olsalar Akitin okunamayacak derecede taraflı yaklaşım sergilediğini biliyor. Bunun yanısıra Ülkemizde yalnızca kendi görüşünde olmadığı için Kenan Sofuoğlu'nu ve başarılarını yok saymaya çalışanlar da var, umarım sen de aynı hataya düşmüyorsundur. yanlış her durumda yanlıştır, kimin tarafında olduğu önemli değil.
-
bari göz göre göre yapmayın lan!
okuyucunuza da mı hiç saygınız yok!?!?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)