Motosikletim var ama tam anlamıyla faydalanamıyorum. Nasıl mı? Motosikletimi alırken fazla fazla vergimi verdim. Maaşım daha elime geçmeden muhasebede devlete ait kısmı kesiliyor ve elime vergilendirilmiş kutsal .ük kadar bişiy kalıyor. Gidiyorum benzin istasyonuna 30 tl'lik alsam bunun 20küsür tl' sini devlete yine ödüyorum. Ben bu boyumla üzerime düşen tüm vazifelerimi fazlasıyla yerine getirirken devlet neden işini doğru yapmıyor. Bakın vergisini ödediğim motosikletimden nasıl faydalanamıyorum. Şimdi tapu dairesinde işim var ama otoparkı yok, hoş olsada zaten bi işe yaramıyor çalınma durumunda. Neyse işim bi yarım saat kadar sürecek ama o sırada motorum çalınacak mı, çıktığımda yerinde bulabilecek miyim diye endişe etmekten gidemiyorum. Zincirleyecek bişiy bulsak kaldırımda o da yasak ???
Söyleyin hırsızlardan endişe ediyorum ama aslında hırsızların devletten endişe etmesi gerekmez mi? Ben neden endişe ediyorum. Endişe etmekten motorumu kullanamıyorum. Motoru almamdaki amacım pratik olması ama ben bu pratikliği yaşayamıyorum daha doğrusu yaşatmıyorlar...