Evveet... Şu aksiyon kameralarindan dolayi buralarda ağlayan 65467775. Kişiyim herhalde.
Haftasonu bir işimiz var, ciktik yola, otobanda gidiyoruz hızımız 100-150 arasi filandır. Kimseyle işimiz yok, kimseyle yarismiyorduk o gün. Esimin artcisiydim Siyah 600RR. Bahsi gecen arkadasta cbf1000 di ve onunda bir kadin artcisi vardi. Bu arkadasi sadece olay oldugunda gorduk oncesinde bir karsilasmamiz vs olmadi.
Sinyal verildi serit degistiriyoruz. Bu arkadas cok daha suratli bir sekilde sagimizdan (asiri yakindan) bizi gecti. Gecerken direk kaska baktim kamerasi var. ))) Esim bunu gecmek istedi niyeyse baya sinirlendi dedim birak malzeme cikartma kafasinda kamera var ondan abuk sabuk hareketler yapiyor.
Neyse arkadaş, video malzemesi cikaricam diye iyice kendinizi şasirdiniz. Bilmiyorum buraya uye midir. Eger carpma yasansaydi o hizlarda 4 umuzde otobana savrulur haşat olurduk muhtemelen. Lakin ben senin videona malzeme olmak zorunda miyim? Tık almak icin canini tehlikeye at tamam ama baska insanlari niye karistiriyorsunuz?
Biz cok kurallara uyariz, hicc yarismayiz, hic yuksek hiz yapmayiz demeyecegim oyle birsey yok cunku. Lakin tek bir defa boyle bir hareket yapılmadı.
Kendinize gelin arkadaslar. Iyi gunler.