Arkadaşlar merhabalar herkese.
Konuyu biraz geç olsa da açıyorum.
Yaklaşık 1-2 ay arası süre önce n11 den MT BLADE SV modeli kask bakıyordum. Uygun fiyatlı olarak Abatek Motorun ilanını görüp kendileriyle iletişime geçmek istedim.
2 adet kask alacağımı söyleyip stok sordum.
Telefonu Nilgün Hanım açtı.
Piyasada esnafım, tacirim diye geçinen yüzlerce insana kök söktürür Nilgün Hanımın ilgisi alakası.
Neye dayanarak diyeceksiniz?
Gelen kaskların ikisinde de vizöründe sanırım sıkıntı vardı. Baş dönmesi yapıyordu.
Durumu arayıp Nilgün hanıma ilettiğimde sorgusuz sualsiz iki kask içinde yedek vizör gönderdi. Gelen vizörleri deneyimledik ikiside sorunsuz ürünler.
Yüzyüze bile alışveriş yaptığınız yerlerde, dükkana gidip durumu anlattığınızda muhattap bulamazken böyle bir konuda tamamiyle telefondan işlerini böyle yürüten işletmelerin olması çok hoş bir davranış. Gerçek esnaflık, gerçek tacirlik budur.
Olayı Abatek Motor üzerinden aslında Nilgün Hanım üzerinden anlatıyorum. Diğer çalışanlarını vs bilemem benimle ilgilenen kendisiydi.
Memnuniyetimi motosiklet platformunda paylaşmak istedim ki diğer arkadaşlar da görüp iletişime geçebilirler veya bilgileri olsun en azından.
FİRMA İLE KESİNLİKLE BİR BAĞIM YOKTUR, REKLAM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. YAŞADIĞIM SORUNU SORGUSUZ SUALSİZ ÇÖZEN BİR İŞLETMEYİ MOTOSİKLET SEVERLERE BİLDİRMEK İSTEDİM. YAŞADIĞIM VİZÖR SORUNUYLA İLGİLİ SANIRIM KONU DA AÇMIŞTIM. BAKABİLİRSİNİZ