Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

600 lira bütçeli kışlık eldiven önerisi

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Merhabalar. Tüm ekipmanlarım yazlık bu yüzden artık ellerim üşümeye başladı. Ben de bütçemi biraz zorlayarak beni uzun yıllar üzmeyecek, su geçirmeyecek, soğuktan koruyacak, aynı zamanda nefes alarak terletmeyecek kaliteli bir kışlık eldiven almaya karar verdim. Bütçem başlıkta da belirttiğim gibi 600 lira civarı. Yazlık eldiven olarak Revit'in Striker 2 eldivenini kullanıyorum ve çok memnunum. Bu yüzden önceliğim Revit markası ama tabii önerilere açığım. Kullanıcı arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim, onun dışında internette biraz araştırma yaptım kendimce, ama kullanıcı yorumları benim için daha önemlidir. Şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar dilerim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Revit'in kışlık eldivenleri hakkında pek iyi şeyler okumadım.Held'in eldivenleri var o fiyatlarda yanlışım yoksa Goretex'di ayrıca.Sitesi kapalı olduğundan gözükmüyor ama.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Acaba ne gibi şeyler duydunuz paylaşabilir misiniz? Held marka eldiven internette bulamadım. Önerebileceğiniz başka marka model var mıdır? Alpinestars'ın eldivenleri bir tık daha uygun fiyatlı gibi, bir bilginiz var mı acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------

Hey forum ahalisi fikri/önerisi olan kimse yok mu? Bütçem de önerilere epey açık, pek kısıtlı sayılmaz. 200 lira bütçe verseydim eminim bir sürü öneri gelirdi. Revit Sirius 'ı nasıl bilirsiniz?

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Ben de arayıştayım.
    Alpinestars wr2 mantıklı gibi geldi ama youtube da inceleme bulamadım. Wr3 wr1 falan var hangisi yeni model anlamadım. Wr3 5 yıl önce incelenmiş o zaman wr2 daha mı eski yoksa yeni mi bilemedim. Denedim goretex güzel bir eldivene benziyor. Revit h2o serileri de baya bi alt modele sahip anlamadım hangisi kışa uygun, bir de h2o lar bilekli değil alpine kadar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Türkiye'de satış yapan bir site bulamadım sadece WR-1 satılıyor onun da güncelliğinden pek emin olamadım 2011 yapımı sanırım. Güncel malzemeler kullanılmış en azından 2015-2016 yapımı daha güven verecektir. En azından 2011 yapımı olanlarda parmak uçlarında dokunmatik panellerde çalışmasını sağlayan malzeme olduğunu hiç sanmıyorum.

mesmeyut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    KNOX Zero 2 tavsiye ederim. Motomax'de %50 indirim var ve stoklar eriyene kadar devam edecekmiş. Eğer elin XXL, XL, yada S ise bulabileceğini düşünüyorum. %50 indirimle muhteşem uyguna geliyor. Hissiyat biraz düşük ama kullanıcı yorumları baya etkileyici.

oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Five Gloves GT2 kullanıyorum. Gayet memnunum. http://five-gloves.com/glove/gt2-wp/

Motosikleti
    mv agusta turismo veloce rorro
    eldiven isinde soyle bir sorun var, kalip markadan markaya modelden modele degisiyor,
    en cok zorlandigim konu eldiven bence internetten almak baya zor.
    ayni kask gibi, cok begenseniz de elinize olmadi mi olmuyor.
    five gloves eldivenlerden herkes memnun bildigim kadariyla ama gittim denedim, elim icine zor giriyor girdikten sonra parmaklar uzun kaliyor.
    yazlik eldivenim richa bana tam oluyor ancak kislikta elime uyan bir sey bulamadim bende,
    madurum.

Motosikleti
    Yamaha MT 07 Matt Grey
    Alpinestar WR-1 eldiven aldım, 5 derecenin üzerinde gayet konforlu, 5 derece altı için elcik ısıtma vs lazım.

En uygun fiyatlı burada bulabilirsin https://urun.n11.com/eldiven/alpines...ven-P161985778

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)