Yeni başlayanlar için yada motor deneyimi yaşamış birine önerebileceğimiz tavsiyeler ??
Yeni başlayanlar için yada motor deneyimi yaşamış birine önerebileceğimiz tavsiyeler ??
Servisi olsun.
Servisi düzgün olsun.
Bakıma gitmek için 2 saat yol tepmeyin, bakıma sokunca arızalar katlanmasın.
*Motosikleti teslim almadan önce evraklardaki şasi ve motor numarasını kontrol et. Hata yapılmış olabilir.
*Teslim alacağın motorun boyasını kontrol et, showroom da üstüne otururken sağını solunu çizebiliyorlar.
*Bağlantı noktalarını gözden geçir.
*Lastik rodajı sebebiyle ilk 50 km de olabildiğince dikkatli kullan.
En önemlisi fiyatı
Wolksvagen marka motosiklet olsaydı ''0''alınca exprtize sok derdim.
ben mondiali alırken sağına soluna hiç bakmadım,tamam dedik parayı verdik çıktık,akşam oldu kamyonetle motoru getirdiler.
sabah oldu jelatinleri söküyorum bi baktım kaporta kesişim yerleri birbirine tam oturmuyor. en az 3cm açıklık vardı,hemen aradım aldığım yeri,ben anlamam abi alırken iyi baksaydın dedi.birde ufak bir çizik vardı.ilk gün anlamıştım nası bi hata yaptığımı
Güncel bir sorun olduğundan değineyim: Plakanızı düzgün taktırtın. Bildiğiniz üzere karakterlere çok yakın olacak şekilde vida,civata ile yapılan sabitleme işi; karakterlerin ptslerce okunmasını engelliyor mantığıyla muayeneden geçemiyor. Bununla birlikte bakım ve servis kitapçıkları, uygunluk belgesi, ötv ödendi dekontunu almanız gerekiyor. Zaten bayi verir de yine de ne alacağınızı bilin.
Plaka konusunda çok haklısın,geçen hafta plakamı bastırmaya gittiğimde bekleyenlerin geneli plakalarında vida vs olduğu için muayeneden geri dönenlerdi.Plakalığa silikonluyor artık plakacılar.
En büyük tavsiyem araba alsınlar motorun kazası kötü oluyor yeni başlayanlar için söylüyorum başlamadan !! motor deneyimi bulunan da hale motora binen adama da vereceğim en büyük tavsiye motor koruyucularını mutlaka kullanamaları...
Gerekirse tuketici hakem heyetine basvurup paranizi geri alabilir veya motorun yenisini talep edebilirsiniz alali cok olmadiysa.
0 motor alınırkem ihtiyacına göre birikimine göre alınması gerekiyor ekstra alacağınız motorun yedek parça sıkıntısı varmı yokmu servis hizmetleri her bölgede bulunuyormu bulunmuyormu + ne tarz motor alacağına göre de değişik yorumlar yapılabilir.
Motorun kendisine yakıştığını görüyorsa bütçeside yeterliyse alsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)