valla gelirse ve 25 bin bandını geçmezse başarılı olur.250 cc bandını geçtiğinden dolayı pahalı olur yoksa 1 silindirli motor koymuşlar masrafları kısmışlar.sanırım cbr300 motoru var bunda 31hp
Benelli türkiyede fabrika açıyor ve 4 japon ne kadar kaliteli olursa olsun dar ve orta sınıf için aşırı pahalı duruma gelmiş durumda. O yüzden ben diyorum ki en kaliteli motor alabildiğimiz motordur. Mesala ben kuba kullanıyorum 21000 km oldu çok şükür başımı ağrıtacak bir olay yaşamadım. Kendi yaptığım hataların sonuçları haric. Ne yapalım arkadaş para varda biz'mi daha iyilerini almadık.
Benelli o eski italyan benelli değil arkadaşlar.O fiyatlara italyan mı satılır.Eskiden miş o meşhur modelleri.Çinli bi firma yönetim kuruluna sahip sanırım.Bi ara hintliler aldıydı hisselerin büyük kısmını üretiyorlardı.Ele ayağa düştü biraz firma yani. O fiyata ducatiden çeyrek acılı alınırken abi itelyen yeaaaa demek garip tabi.
Allah'a şükür sonunda bir firma yapabildi yuvarlak farlı motor..
Arkadaşlar sanırım gümrük vergisi muhabbet inden dolayı Honda ufak cc motorları artık çinden geçirmeyecek. Avrupa üretimlerini getirecektir. Bu da bize 10 12 lira aralığında kaliteli enjeksiyonlu makine alma şansını verecektir.
Tamam arkadaşım sen Benelli al 2 yıla motor gg oldu diye başlık açarsın artık
Honda CB125R fiyatı 15bin olsa alacaklar olan varmı ?
Dün Honda bayine gittim. CBR 125R, CBR 250R ve CBR 600RR üretimden kaldırılmasıyla birlikte CB 125R modelinin geleceğini ve fiyatının MT-125 fiyatının yakınında bir fiyatı olacağını söylediler. Asya pazarındaki CBR 150R vb. Racing tipi motorların ülkemize gelmeyeceğini söylediler.
Şahsen CBR 150R da gelse çok güzel olurdu.
honda nın sitesinde hangi modellerin geleceği yazıyor zaten fuarada az bi şey kaldı
Tasarımı çok beğendim..
Almanya'da 4990 € gibi bir fiyat ile ilanlarda mevcut.
link : https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...r=1&scopeId=MB
4990*1,18(kdv)*1,08(ötv)*4,6(euro kuru)= 29311tl. acaba vurunca öldürdüm mü? artık motor fiyatlarını tahmin etmekte matematik kalmıyor bende
Hesap yanlış. Bir kere o fiyat üzerine kâr koyulmuş vergiler dahil fiyat. İkincisi de bunun ÖTV'si 300 cc olduğu için %8 değil %37.
cb250r olarak gelecek TR'ye honda açıkladı. Lakin genede 2018 fiyatı en azından 20000-21000 bandında olacağı için bilerek abartmıştım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)