2018 Benelli Yeni Modelleri ( Benelli Bey ne yapıyorsunuz ? )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Fabrika açma kararıyla bir yiğitte benelli bizim için.
-
şu motorları bi de biraz hafif yapsalar
-
shruikan adlı üyeden alıntı
şu motorları bi de biraz hafif yapsalar
Leoncino CB500 ile aynı sınıfta aynı ağırlıkta ama trk da katılyorum. Ağır bir motosiklet ama ağırlığı hissettirmiyor. Yarım saatten uzun şehir içinde sürdüm. Hem çok dengeli, hem güzel hızlanıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------
Yeni modeller sırasıyla şöyle;
BENELLI LEONCINO 250 2018
BENELLI IMPERIALE 400 2018
BENELLI 402S 2018
BENELLI BN 125 2018
BENELLI TRK 251 2018
BENELLI LEONCINO 500 SPORT 2018
-
Leoncino ve 402s efsaane olmuş.Benelli bu ürünlerlede ülkeye giriş yaparsa ortalığı bayağı bir neşelendirir.
-
hepsi çok güzel. çok şaşırdım 402 ye bayıldım, deposu biraz daha rigid olsa tam street fighter tadında hatta biraz da ducati diaveli andırıyor.
fiyatları konusunda bilgi var mı acaba?
-
tahmini fiyatları ne olur acaba su durumda bn 125 absli ise 10-12den asağı girmez heralde piyasaya digerlerini tahmin bile edemiyorum
-
402 s çok efsane görünüyor motor karuma kapağı da tam da yerinde
-
Ducati modellerini andırıyor.
Kawasaki'nin çılgın fikirlerinin izleri var gibi.
Bu haliye çıkarsa piyasada ses getirir.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Benelli Bey Leoncinoma dokunma!
Bu sport olanı pek beğenmedim klasik haki renk çok daha güzel umarım o haliyle gelir...
-
çok güzel makinalar
-
Benelli bey, modeller çok güzel.
İnşallah Benelli beyimiz yavaş olur'da, ciğerimizi sökmez.
-
Akhunturk adlı üyeden alıntı
Benelli Bey Leoncinoma dokunma!
Bu sport olanı pek beğenmedim klasik haki renk çok daha güzel umarım o haliyle gelir...
Yok zaten bu ayrı bir model.
-
Hepsi gerçekten harika olmuş..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
limonçello sport çok şekil de üstündeki lastiği anlamadım (angel gt değil). Uyguna getirsin, kaliteli olsun, servisi olsun herkes binsin. Amin
-
Teknik servisleri adam etseler bu marka alıp başına gidecek ama neredeyse tüm servisler çok kötü durumda. Tasarımlar çok iyi, motor bloklarından kaynaklı sorun yaşananacağını sanmıyorum eski bir Benelli kullanıcısı olarak. Ama işte servis büyük problem.
-
Emreerol adlı üyeden alıntı
Teknik servisleri adam etseler bu marka alıp başına gidecek ama neredeyse tüm servisler çok kötü durumda. Tasarımlar çok iyi, motor bloklarından kaynaklı sorun yaşananacağını sanmıyorum eski bir Benelli kullanıcısı olarak. Ama işte servis büyük problem.
Fabrika nın kurulması bir şeyleri değiştirir umarım. Ben TNT 25 te 24.000 km ye yürüyorum. Leoncino yu bekliyorum uzun zamandır. Geldiğinde almayı planlıyorum.
-
402 modelı cok ıyıymıs buna bı yuvarlak far sonra devam .
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)