9-10Kasım 2017 Benzine zam geliyor.
-
@54RR bu video sana gelsin. yamaha yzf r1 2012
Bu videoda artık kimde 2015 ZX10R varsa işte kawasaki ninja zx10r 2015
henüz 4 cyclinder motorum yok, neyse ki en fazla 3 litre civarı yakan bir motorum var. gerçi benzine zam demek her şeye zam demek ama boşver.
Reklamlar
-
-
-Black- adlı üyeden alıntı
Tarifemi Değiştir ' e bastım olmadı , fakirliği iliklerimize kadar yaşıyoruz :D
-
-
din ile allah ile uyuşturulmuş cahil beyinlere günde 10 kere zamda yapsalar yine az.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
bana inanın çobanlar bile koyunlarını böyle rahat güdemiyor...m
-
tamerozkul adlı üyeden alıntı
din ile allah ile uyuşturulmuş cahil beyinlere günde 10 kere zamda yapsalar yine az.
hangi din diğer insanların hakkını gasp etmeyi caiz kılıyor? dinler ile uğraşmanıza gerek yok, çalanı çırpanı dile getirin yeter. dinimizin kurallarının uygulandığı bir ülke değil türkiye. asıl din düşmanları dindar gibi görünen yobazlardır ve onlar gibiler yüzünden bir çok insan dinden nefret ediyor çünkü dinin insanı köreltip cahilliğe sürüklediğini sanıyorlar halbuki bu yobazların işi. yani bilime önem verdiniz de hangi din bilime karşı çıktı?
kölelik düzenini yaşıyoruz hatta o derece kölelik ki dinimizin şartlarını yerine getiremeyecek kadar zamanımızı çalan bir kölelik sistemi. bence din düşmanlığı yerine düzene karşı çıksanız daha doğru olur.
-
Burdan ne yazsak boş. Bu ülkenin koyunları olduğu sürece böyle devam eder. Seçim günü iki indirim yapıp cebinize 5 kuruş sıkıştırdı diye yine oy atarlar. Geçen sene 20 TL ye 4.50 Litre benzin alırken Şimdi 3.50 litre alacağız. 1 litre benzinin vergisiz fiyatı 1.53 TL. Bu böyle olmaz. Motorcular olarak toplanıp sesimizi çıkaralım, ilk adımı biz atalım. Eminim ki araç sürücüleri de destek verecek
-
Bu devirde dolar, altın vs. değil, benzin alıp köşeye koymak lazım. Mâlum her geçen gün değerleniyor.
-
hep 20 liralık alıyorum
-
Hükümetin zamdan haberi bile olmuyor adamlar ülkeyi skynet'e kiralamış zammı onlar yapıyormuş.
-
eğleniyormuyuz gençler
-
Senelerdir söylüyoruz beton dökerek bina yaparak bir ülke kalkınamaz..Satılanların parası düzgün kullanılıp değerlendirilseydi bugün çok farklı yerlerde olurduk .. Eee sata sata birşey kalmadı tüm komşularınla kavgalısın ticaret hacmin düşmüş üretmiyorsun..Döviz girdisi olmayınca tırmanıyor fiyatlar tabi....Müstehaktır..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Organize cehalet bir ülkenin başına gelebilecek en berbat şeydir.
-
Az gelmiş zam 13 kuruş keşke 14 yapsalardı , 13 malum uğursuz derler...
Yapay zeka yapıyormuş zamları zaten , adamlara katar yetmedi , ülkeyi skynet'emi sattılar ne yaptılarsa.
Matrix gibi ülke olduk.
-
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) açıklamasında, "Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı 9 Kasım 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinde 13 kuruş fiyat artışı beklenmektedir" denildi.
-
Ben hep 20 liralık alıyorum(gerçek)
-
az kaldı, yakında ben hep 20 tllik alıyorum diyemeyeceksiniz çünkü 20 tllik benzin sizi en fazla diğer benzinciye kadar götürecek.
-
Bahçeye baya büyük bi benzin deposu kurcam şimdiden stok yapayım nasılolsa her hafta zam gelcek artık belli
-
Eagle7 adlı üyeden alıntı
az kaldı, yakında ben hep 20 tllik alıyorum diyemeyeceksiniz çünkü 20 tllik benzin sizi en fazla diğer benzinciye kadar götürecek.
O zamana akülü bisiklet düşünüyorum yaşta ilerlemiş olur nasıl çeviririm o pedalları bilmem :(
-
parayı dölara, yuroya , altına, bankaya yatırım yapmak yerine çok güzel bir alternatif..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)