9-10Kasım 2017 Benzine zam geliyor.
Reklamlar
-
Benzine zam geliyor da neye gelmiyor ki? Her market alışverişimde aynı miktarda mala daha fazla ödüyorum. Bordrolu çalışan olarak alım gücüm her ay hatta her hafta düşüyor. Gözlemleyebildiğim bir şekilde fakirleşiyorum Bakanın dediği gibi coşmuş bir ekonomimiz var. Böyle rocco mu diyeyim johnny sins mi öyle bir coşkunluk.
Reklamlar
-
bursagsli adlı üyeden alıntı
Hafta sonu mazota zam geliyormuş. Susmaya ve oturmaya devam edelim. Millet tepkisini koymadığı sürece tepemize çıkarlar
bende öyle düşünüyorum, sesimizi çıkarmayalım.
-
Eski Türkiye'de Kredi kartlarının benzin kampanyaları hep 100 lira ve üstü , mesela 4 sefer 100 liralık benzin al , 50 domates para hediye şeklinde olduğundan biz motorcular hiç katılamadık , hep yoksunluk çektik , boynumuz bükük kaldı ,mağdur olduk , yeni Türkiye'de yollar yapıldı şimdi bizlerin bu mağduriyeti de giderilecek (en önemli meselemiz cam filminden sonra) görünüşe bakılırsa.
Teşekkür ediyorum emeği geçenlere.
-
... Bundan başka, vergi usullerinin düzeltilmesi için çözüm ve gelir yolu aranması da önemle sürdürülmelidir. İyi ilkeler ve iyi uygulamanın sevindirici sonuçlarını vatandaş, hiçbir işte vergi konusundaki kadar önemle izlemez.
Diğer yandan vatandaşın Hazineye karşı yükümlülüğünün en önemli görevi olduğunu anlatmak için yorulmamak gereklidir. Şüphe yoktur ki, özellikle devletçi ve halkçı olan bir yönetim ve ekonomi hayatında, Hazinenin gücü ve düzeni başlıca dayanaktır. Cumhuriyetin gücü de, her alanda ve milli savunma. alanında ihtiyaçlarını karşılayan hazinesinin düzenine bağlıdır. Gelecek yıllar için de Hazinenin gücünü korumak sizin en önemli göreviniz olacaktır. Milli paramızın fiilen sabit olan değeri korunacaktır.
ihtiyaçlardan, hem önemli güç araçlarından olan petrol ve türevleri üzerindeki vergilerden büyük oranda indirim yapmayı başarmanızı dilerim.
11 Kasim 1936
Mustafa Kemal ATATURK
(Kaynak: tbmm.gov.tr)
Sevgiyle ve özlemle anıyoruz.......
-
hırsızlık yolsuzluk yaparlar vergi koyarlar zam yaparlar ihalelerle yandaşları zengin ederler zam koyarlar ,ayrıyetten zararınıda biz karşılarız .
daha yeni süsbaşbakanı binbirali malta offshore ile ilgili aptal aptal masallar anlattı neler döndüğü ortada
biz vergileri ödeyelim adamlarda ceplerini doldursun
Türkiye-Malta arasinda yapilan vergi anlasmasi md. 8;
"Gemi vasitasi isletmeciliginden elde edilen kazançlar sadece Malta ülkesinde vergilendirilir."
yuh artık yuh aq
bu işleri çeviren bu ülkenin başbakanı
bunlara bu güçleri verenler bu günleri gösterenler buralara getirenler boklarında boğulurlar inş....
-
Sanki olimpiyat rekoru falan gibi sevinçli bir haber yayınlıyor afgfrdghjkknnhk.
http://www.hurriyet.com.tr/rekora-sa...kacak-40640709
-
Olaya pozitif bakın arkadaşlar :
Ülke tam bir jungle benzin fiyatı arttıkça manevra kabiliyeti düşük ve benzin sarfiyatı yüksek olan 4 tekerleklilerin hayatta kalması giderek zorlaşacak.
Dinazorların dünya üzerinden silinmesi gibi durumlar ortaya çıkabilir.
Yeni Türkiye çok heyecanlı , huzur yok ama heyecan çok.
-
Bu geceden itibaren tarihte ilk kez mazot 5 liranin ustune cikacak
-
Ayın dördünde ybrnin depoyu fullemiştim daha 30 km binmedim antalya içi ilgilenen arkadaşlara litresi 5.62' den veririm
-
bu gidişle benzin hırsızlığı başlayacak. malum, depoda bir servet yatıyor.
depoları iyi kilitleyelim arkadaşlar..
-
mgora adlı üyeden alıntı
Olaya pozitif bakın arkadaşlar :
Ülke tam bir jungle benzin fiyatı arttıkça manevra kabiliyeti düşük ve benzin sarfiyatı yüksek olan 4 tekerleklilerin hayatta kalması giderek zorlaşacak.
Dinazorların dünya üzerinden silinmesi gibi durumlar ortaya çıkabilir.
Yeni Türkiye çok heyecanlı , huzur yok ama heyecan çok.
ben bunu kastetmemiştim ama ülkenin bir hayatta kalma oyununa dönüştüğünü gösteren iyi bir örnek.
https://www.birgun.net/haber-detay/surucusu-yaralanan-motosikletten-hortumla-benzin-ceken-adam-gozaltina-alindi-189780.html
Kazanın ardından olay yerine koşan yurttaşlar yaralıya yardım etmek isterken, motosikletiyle olay yerine gelen bir kişi kaza yapan ve parçalanan motosikletin benzinini yanında getirdiği plastik hortum yardımıyla kendi motorunun deposuna aktarmaya çalıştı. Başaramayınca da çevredeki vatandaşlardan yardım istedi ve onların yardımıyla amacına ulaştı.
-
-
kymco akıllı scooter yapmış, benzine zam geldikçe motor az yakmaya başladı. bi zamanlar 3 litrenin altına inmeyen motor şimdi 2.70-2.80 den yukarı çıkmıyor.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)