Araba almak için bütçem yok. Kış ayı geldi tek çarem motosiklet. İşten okula okuldan eve giderken Çok pahalı olmayan ve beni ıslatmayacak bi ürün önerebilir misiniz
Araba almak için bütçem yok. Kış ayı geldi tek çarem motosiklet. İşten okula okuldan eve giderken Çok pahalı olmayan ve beni ıslatmayacak bi ürün önerebilir misiniz
Sadece kendi vucud buharın ile ıslanmak , bardaktan boşanırcasına sağanakta 1 saat yol tepsen bile kuru tutacak , amma tuvalet ihtiyacı durrumuda zora sokacak , adam gibi yağmurluk istersen , bering eco tulum öneririm kullandım harika idi (1-2 beden büyük alıp , normal kışlıklarr hatta mont variken üstüne çekilmeli miss.giymeside çıkarmasıda derttir.)
Decathlonda tribord yağmurluk var 100 tl çok memnununum asla su gecirmiyor
Av bayii, Balıkcı malzemecileri, inşaat malzemeleri satan yerlerden temin edebilirsin. 50-60 TL ile alt üst yağmurluk bulabilirsin. Tavsiyem dediğim yerlerde ürün seçeneğin çok olursa biraz kaliteli bişey al. 80-90 Tl yi geçmeyecek şekilde.
İnan dediğim yerlerden aldığın malzemenin aynı kalitedeki ürünleri motosiklet mağazalarında 250 300 den aşağıya bulamazsın
İnce dize kadar gelen balıkçı tipi yağmurluk alabilirsin. Altına pantolonda alacaksın fakat motora oturduğunda üst yağmurluğun üstüne otur.
Yağmurlukta en sıkıntı nokta alt ağ kısmıdır, bi zaman sonra su alır altına işemiş gibi oluyorsun uzu tip yağmurlukla bu problem oluşmuyor.
İşmonta gideceksin, alt üst takımı alacaksın bakacaksın keyfine.
benada yağmurluk lazım, sepetime ekledim öyle duruyor fakat alsam mı almasam mı diye düşünüyorum habire. telefon da lazım, motorumu ustaya bırakacağım onunda masrafı var. bilemiyorum.
yağmurluk bu
Decathlon dan alt yağmurluk tavsiye ederim. Hiç su geçirmiyor, motosiklet mağazasından aldığım prosev marka yalan oldu dikiş yerinden su alıyor.
Aynen, çare işmont. Ürünü satın aldım henüz denemedim ama motosiklet kullanırken rahatsızlık vermiyor, kollar paçalar lastikli. Ürün linkleri:
https://www.ismont.com.tr/klasik-yagmurluk
https://www.ismont.com.tr/klasik-yagmurluk-pantolonu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)