Motobike 2018 fuarı biletler satışa açılmış.
Biletler biletix'de mevcut.
Motobike 2018 fuarı biletler satışa açılmış.
Biletler biletix'de mevcut.
Teşekkürler ama almayayım, bedava verseler gitmem.
Bilet satacaklarına herkesi bedava içeri alsınlar...... zira motorları satmaları zaten çok zor birde fuardan kastırmaya çalışmasınlar
Madem bir bilgi verilmiş eksik verilmesin bari. Fuar 22-25 Şubat 2018 tarihlerinde İstanbul fuar merkezinde. Bilet fiyatları şu an
Perşembe: 10TL
Cuma: 15TL
Cumartesi : 25TL
Pazar : 25TL
Etkinlik yaklaştıkça fiyatlar artar. Strateji bu. Gidilir mi diye sorarsanız haftaiçi ok ama haftasonu gidilmez.
ben geçen sene gittim, bir daha da gitmem galiba.
motosikletle alakasız dünya kadar insan vardı içeride. ekipman alacağım yoğunluktan dolayı hiç bir yere giremedim. girdiğimde de indirim adı altında bindirim olduğunu gördüm. hiç tavsiye etmiyorum kimseye. cidden hayal kırıklığıydı benim için.
Yaşlı amcalarin torunlarını alıp motorların üstüne bindirdigi fuar değil mi bu ?
Fuara ne için gidilir?
Piyasaya yeni çıkacak olan modelleri görmek ve ucuza ekipman alışverişi yapmak için.
Fakat bizim fuara bir gidiyoruz kalabalıktan motosikletlere dokunamıyoruz bile! Tek tek her motosikletin üstüne binip foto çektiren kekolar, motosikletin üstüne oturunca yarım saat inmeyip depoyu okşayarak arkadaşıyla sohbet eden sıradaki insanları umursamayan düşüncesizler fuarı çekilmez hale getiriyorlar.
Ekipman alışverişine gitsen ucuz mal satan kimse yok. Mağazalarla aynı fiyat hatta daha fazla. Geçen sene fuarda motul zincir yağının fiyatını sordum türkiyenin tek distribütörü olduğunu iddia eden satıcı 35 lira dedi fakat ben daha 2 gün öncesinde kocaeliden 25 liraya almıştım.
Özetle fuara gitmek sadece eziyet.
Hiç gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum. Bizde distributorunden yetkili bayisine kadar herkes mahalle esnafı vizyonuna sahip olduğu için fuarlarda da günü kurtarmaya, kalabalık arasından tutabildiğini kazıklamaya çalışıyor. Oysa fuarlar; yeni ürünler için tutundurma fırsatları sunan, üreticilerle son kullanıcıyı buluşturan, yeni ürünlerin piyasada bilinirlik kazanabilmesi amacıyla indirimlerle sunulduğu önemli etkinliklerdir. Her şeyimiz gibi fuarımız da yalan dolan.
Kadınlar için gitcem
ben de gitmiştim son fuara. hem kalabalıktan gezilmiyor hem de cidden ekipmanların fiyatları gidip oradan almaya değecek kadar değil. hatta uygun bir şey de bulamadım alabileceğim. gereksiz yorgunlukla geri döndüm.
Bu muhabbet şubata kadar 1 nolu konu
Bu yıl ve bundan sonra ki fuarların boynu bükük olacak.Artık Barkın fuarlarda olmayacak :(
Ben giderim bu sene de.
o kadar da kötü değil bence.
acele etmeden gezilirse çok da bunaltıcı olmuyor.
bütün bir günü fuara ayırsanız rahat rahat tüm salonlar dolaşılabiliyor.
perşembe günü için bilet aldım. bütün motorları aynı anda görüp deneme şansı olan tek gün
geçen sene ekipman kısmına bakamamıştım kalabalıktan. bu sene de muhtemelen öyle olacak.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
İmkanınız varsa hafta içi gidin haftasonu çok kalabalık oluyor. Çok kalabalık oluncada eziyete dönüşüyor gezdiğinden bişey anlamıyorsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)