Zongshen RX3S ( MONDİAL )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yanında BMW stickerı da versinler ben böyle bişi alsam direk Mondial stickerını kapatırdım
-
-
Motorun dökümleri çok kaba duruyor.Uygun fiyata gelsin herkes alsın
-
Aynı motorun rx3 i olan modelini epey inceledim. Motoru yakından inceledim, motorun parçaları çok adi gibi duruyor. Fiyat 14.000 TL olunca satılmadı. Fiyatı 10.000 TL civarı olursa anca satılır
-
Rx3i de oldugu gibi cantalar standart olarak geliyor ve bir guzel yanida bu cantalar ruhsata işli olarak geliyor. Yaninda koruma demiri montajli, usb girisi ve cakmaklikta geliyor bence harika ozellikler radarima aldim rx3i'yi tabi bu gelirse daha guzel olur
-
Yeniden tasarlandığı için bunun motorundan umutluyum. Motoru iyiyse ve titreşimi azsa düşünmeden alınır.
-
Rx3i bnde var motorun şaşesine mana bulmayın abiler motor gayet sağlam dayanıklı kullanıyorum ve gayet parasını hakeden motor marşına bastım çalıştı hemen maaşallahı var benimki 2016 kasa yeni sürümdü ve tavsiye edermisiniz dersen kesinlikle ederim bi tek lastik sakın o lastikle binmeyin ölüm tehlikesi arması var üstünde resmen
-
RoDida adlı üyeden alıntı
Rx3i bnde var motorun şaşesine mana bulmayın abiler motor gayet sağlam dayanıklı kullanıyorum ve gayet parasını hakeden motor marşına bastım çalıştı hemen maaşallahı var benimki 2016 kasa yeni sürümdü ve tavsiye edermisiniz dersen kesinlikle ederim bi tek lastik sakın o lastikle binmeyin ölüm tehlikesi arması var üstünde resmen
Bu modeli nereden temin ettiniz?
-
20 Aralık 2017, 19:50
Bildiğiniz üzre mondialin getirttiği bi marka bizimde orda mondial satan bi bayi var adama gittim adam normalde beyaz eşyacı ama motorda getirtiyo velhasıl kelam aiperişi verdim bir birbuçuk hafta sonra getirip servise bıraktılar servis son kontrolleri yapıp motoru teslim etti
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
Mondial bu motoru getirsin eğer farları bize uyarsa hemeen değiştiririm abi rx3inin farı çok çirkin ya bu motor gs gbi heybetli duruyo valla ama kartel koruma yok makinede
-
20 Aralık 2017, 21:57
Karter koruma halledilir. Ama bayiler getirecek mi? İşte bütün mes'ele bu...
-
21 Aralık 2017, 00:18
arka maşaya bak. Pazarcı tezgahı profilinden yapmışlar.
-
21 Aralık 2017, 01:04
Motor: SOHC 380cc (Çift silindirli 8 supap)
Burada bir terslik var. Çift silindirde tek kam miline 8 subap dizmiş olamazlar. Ayrıca düşük devire ayarlı olsa dahi 380 cc hacimden sadece 27 beygir çıkması garip. Eğer 8 subap DOHC motoru varsa bu beygirler nereye gitti? Yok 4 subaplı SOHC motoru varsa neden tek silindir DOHC yapıp maliyeti düşürmediler?
Bu konuda bilgisi olan birisi açıklayabilir mi bu motorda kaç subap kaç kam mili var?
-
21 Aralık 2017, 01:50
Motor Rx4 olarak 480 cc, tek silindir Dohc motora sahip.42 hp olması lazım.
https://youtu.be/cotnzN9Cuy8
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
450 cc Dohc 4 subap
32 kw 9000 rpm
40 nm 7000 rpm
195 kilo sanırım ıslak ağırlık
20 litre depo
-
21 Aralık 2017, 01:58
Orada yazan 27 beygirin yanlış yazıldığını düşünüyorum. Kanaatim 27 kw olduğu şeklinde. O da yaklaşık
35 hp yapar. Bundan ortalama iki yıl önce üretime başlayan tek silindir 450 cc RX4 saniyorum 40 hp den
daha fazla beygir çeviriyordu. Saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
Sevgili erdost rx4 tek silindir, rx35 çift silindir. İki makina birbirinden farklı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------
Rx35 değilmiş, rx3s imiş.
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
Orada yazan 27 beygirin yanlış yazıldığını düşünüyorum. Kanaatim 27 kw olduğu şeklinde. O da yaklaşık
35 hp yapar. Bundan ortalama iki yıl önce üretime başlayan tek silindir 450 cc RX4 saniyorum 40 hp den
daha fazla beygir çeviriyordu. Saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
Sevgili erdost rx4 tek silindir, rx35 çift silindir. İki makina birbirinden farklı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------
Rx35 değilmiş, rx3s imiş.
https://rx3chile.weebly.com/blog/zongshen-rx3s
Arkadaşlar yukarıdaki linkte yer alan görselde kw olarak 27 olduğunu yazmışlar. bursalıali bey haklı sanırım.
-
-
acemi27 adlı üyeden alıntı
Bu motor geliyor galiba.
gelmesi bir şey ifade etmiyor, adım gibi eminim modial bu motoru getirip 25-30bin tl civarına satmaya çalışır ama kimse almaz, bayilerin vitrinini süslemekten başka bir işe yaramaz
-
fiyat konusunda fazla bir şey yapamazlar kur ortada, vergi ortada 30-35 binli rakamlar olucağı kesin.. burda nerdeyse 400c.c lik bir motordan bahsediyoruz..
300cc lik motorlar artık 30-40 bin tl den açıyor kapıyı sıfırda..
burdada adam güzel anlatmış oldukça tarafsız altyazıyı açarsanız ingilizce çevirisi var. atlaya atlaya gittim izlerkende basitçe adam bmw r1200gs den her şeyini kopyaladığını ama işte nazikçe ben çalma demem buna ilham almış esinlenmiş gibi şeyler diyor orda biraz kıvırtıyor. ön frenler iyi değil falan diyor..
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=Sk30b1LZ0kU
-
Sadistic adlı üyeden alıntı
gelmesi bir şey ifade etmiyor, adım gibi eminim modial bu motoru getirip 25-30bin tl civarına satmaya çalışır ama kimse almaz, bayilerin vitrinini süslemekten başka bir işe yaramaz
Yahu 250cc ye kadar olan düşük vergiyle ücretlendirilmiş nakedlar bile 25li rakamlara gidiyor. ADamlar hem 250cc üzeri vergisinden etkilenip bu kadar donanımlı bir motoru nasıl 25 altına versin?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)