Çok geçmiş olsun. Böyle durumlar için biber gazı şart.
Çok geçmiş olsun. Böyle durumlar için biber gazı şart.
Çok geçmiş olsun.
Bu Adana tuhaf bir yer, sanki başka bir cumhuriyet. Pis herifler.
Yere düştüğünüzde sırt üstü yatıyorsanız ayaktakilerin diz kapaklarına tekme atın ve seyredin. Gayet eğlenceli olacaktır.
Bulut çok geçmiş olsun. Hastaneye girdiğine ve muayeneye dair belgeyi al. Dilekçe ile bana getir. Mazeret sınavı için elimden geleni yaparım. Tekrar geçmiş olsun, selamlar.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Geçmiş olsun. Kaçabilseydiniz keşke biyerlerden. Bıçak silah da çekebilirlerdi.
Geçmiş olsun kardeşim. Umarım kamera kayıtlarından birşey çıkar da cezası kalmaz bu iş. Şerefsiz herifler...
Marka model eşgal ve gittikleri yön ile sikayetçi olabilirsin. Savcılığa git. Civarda-güzergahta kamera olabilir. Boşverip şikayet etmiyoruz iyice azittilar. Ha sonuç çıkmayacak. Ama en azından kayıtlara geçsin. Boşverme ne olur.
Öncelikle herkese çok teşekkür ederim. Tamamına cevap yazamadığım için sorulmuş şeylere cevap vermeye çalışayım.
Darp raporu aldım da, rapor çok havada kaldı. Röntgende çıkmayınca bir şey, sağ kolda kullanım sıkıntısı gibi bir şey yazıldı sanırım. Şu an rapor babamda. Doktor da olaya baya sinirlenmiş olacak ki vücudumda yara aradı adam ekleyebilmek için rapora. Ekipmanlara vurmuşlar hep demek ki Zaten kaskta filan izler vardı.
Hastane yeni şehir hastanesi ve ülkenin en büyüklerinden. Ama henüz yol kısmına kamera koymamışlar. Polis de babamlar da aramış fakat bulamamışlar.
Sağol abi Demek ki onlar yaptırmış. Yol onların gibi bir izlenim edindim çünkü
O an nasıl o kadar sakin kaldım ben ona şaşırdım. Hem onun için yazdım, hem de tatsız bir konu zaten diye yazının ortalarında yüzler gülsün istedim.
Tam olarak onu yapmak için hamle yaptım yerde. Fakat sağ omzumun üstünden bile doğrulamadım.
Hocam çok teşekkür ederim. Kolum sabit olduğunda yazmakta çok zorlanmadım dünkü sınavda. Problem olacağını sanmıyorum. Çok sağ olun. Saygılar
Öncesinde kaçacak yer olmadığını fark etmemem kötü oldu. Arabaların o kadar saçma durduklarını görmüş olmalıydım. Bıçak ve silah konusu ise aklıma geldikçe içimi ürpertiyor. Haklısınız.
Kesinlikle boş vermeyi düşünmüyorum. Gittikleri yön olarak hemen kavşak öncesi olduğu için olay maalesef birden fazla ihtimal var. Ben o arada kolumun durumundan motoru bırakıp kaldırıma oturmuştum. Ama o yönlerdeki kameralara baktırıyoruz. Polis de sağolsun yardımcı oldu. Haber bekliyorlar benden. Plaka doğrulandığı an işlem başlatılacak.
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bulunurlar.
Bulut,kardeş geçmiş olsun. Efendi,sakin ve makul olarak biliyorum seni forum ortamından. Demek ki epey üzerine gelmişler ve iş buralara varmış.
Şükür daha ciddi bir durum yok. Omzunu, kolunu ihmal etme.
Olayın hukuksal kısmı ile alakalı birçok tavsiye verilmiş.
Bundan sonra ki hayatında, tekrar bunları yaşamamanı diliyorum. Moralini çok bozma,hayatımızda bazen,bazı mevzulardan kaçamıyoruz. Ne kadar istikrarlı bir çizgimiz de olsa.. 2 dkk lık ,5 dkk lık süre zarfında oluyor ve bitiyor.
Tekrar geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun hocam. En kısa sürede omuzun iyileşir umarım. En azından tekme ve yumruklarla bitmiş kavga, Allah göstermesin biri işi ilerletip bıçak çekseydi sonuç çok daha vahim olabilirdi. Olaya bu açıdan bakıp bence şu anki haline de şükretmelisin.
3 kişiye dalıp bu kadar az hasarla kurtulmak da bence başarıdır, ben seni dayak yemiş olarak değil de berabere kalmış sayarım
Beladan kaçmak belaya atılmaktan her zaman daha iyidir, ama bazen bela da insanı bulabiliyor. Yeniden çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim Umarım bulabiliriz.
Çok teşekkür ederim abi. Dediğin gibi olayın kontrolden çıkacak noktaya gelmesine maalesef engel olamadım. Bazen kaçamıyoruz beladan.
Öğleden sonra tekrar gideceğim hastaneye kolum için. Umarım büyük bir problem yoktur.
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle haklısınız. Zaten defalarca baktığım plakanın farklı bir araç olarak çıkması da, acaba bunlar çok başka işler için kaçak plaka mı kullanıyor diye düşündürdü.
Dayak konusunda da sanırım adamlarla berabere kalıp, yer çekimi ve zemin tarafından mağlup edildim Omzumun üzerine düşmemiş olsaydım büyük ihtimalle adamlar kaska vurmaktan ağrımış ellerle yollarında devam etmiş olacaklardı Ve maalesef her zaman kaçamıyoruz beladan.
Forumun efendi kişiliklerinden birinin bu şekilde darp edilmesine üzüldüm. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.uyuz oluyorum tek kişi görünce erkek olan tiplere mutlak bir gün belasını buluyorlar
Çok teşekkür ederim hem geçmiş olsun dilekleriniz için hem de bu şekilde onore ettiğiniz için.
Çok teşekkür ederim. Maalesef kendini delikanlı, şerefli ve haysiyetli gören insan grubumuzun içinde böyle sürü kafalıların sayısı çok fazla. Ülkemizde böyle bu da Adana’da oran biraz daha farklıdır tabi
Çok geçmiş olsun, böylelerine hakettikleri ceza kesinlikle verilmeli. Nasıl olsa yaptıkları yanına kar kalıyor diye iyice tozutuyorlar.. Umarım en kısa sürede ettiklerini bulurlar.
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
Yazdıklarından anladığım kadarıyla sakin bir adamsın.
Başına gelenlere üzüldüm.
Geçmiş olsun.
Ama Adana deyince nedense normal geliyor,
Adana merkez patlıyo herkez.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Geçmiş olsun. =/
Keşke bir kask kamerası olsaydı diyecektim de, O hızla onu da kırarlardı. Geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)