Motorsiklet Taşıyıcı Römork veya ???
Reklamlar
-
Herkese merhaba...
Daha önce var olan racer'ımı satmıştım. Ancak dizginlenemeyen duygular nedeniyle bir scooter aldım. Bildiğiniz gibi bunlarla uzun yol yapmak çok zor. Ama ben yazın tatile giderken motoru da bir şekilde arabayla götürmek istiyorum. Nasıl olur da olur bu iş? Arabanın arkasına römork (treyler) yaptırmak fazla masraflı gibi görünüyor. Arabanın üstüne koysam, tavandaki port bagaj ile bisiklet taşır gibi... Böyle bir imkan var mı? Ayrıca teknik ve trafik kurallarına uymak bakımından bir sakıncası var mı?
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Motor: Kanuni Hussar 125,
Ağırlık:109 kg[/img][/quote]
Reklamlar
-
valla römork işi uzun iş ,arabana römork takabilmek için ruhsata çeki demiri var diye işletmen gerekiyor, bunun için de bir dizi işlem ve para gidiyor. eğer arabanda çeki demiri varsa, 500-600 milyona römork yapıyolar. bir de sahibinden com da römork ilanları oluyo onlarada bi bak.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
Sağolasın,
Aracın üzerinde taşımak gibi bir alternatif olabilir mi? Trafik izin verir mi?
-
onuda söyliyim. aracın arkasına takılan bisiklet taşıyıcılarını kullanmak yasak, ama üstünde götürebilirsin. benimde benzer problemlerim olmuştu ordan biliyorum. şunu da söyleyim, eskiden arabaların üstüne portbagaj,bisiklet taşıyıcı ..vs takmak için yağmur oluğu tarzında boşluklar yapılıyodu ama şu anki arabaların çoğunda bu oluklar yok dolayısıyla üste bişey takamıyosun. bazı taşıyıcılar var onlarda camlar bir miktar açık kalmak suretiyle takılabiliyo onu da uzun yolda tavsiye etmem. en güzeli bi pickup tarzı arac bulup arkasına atmak.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
hocam bence şu bizim malkoçoğludan bile saçma bazi amerikan filmleri var onları izle!belki onlar gibi aynı anda hem motoru hemde arabayı kullanabilirsin!olmazsa matrixi izle motoru ışınla gitsin sende arkadan gidersin
bayrağa uzanan eller kırılsın!!!
-
bence çok uğraşma yazlığa da bir motor al.
-
Yorumlara çok teşekkürler,
Anlaşılan bunu pratik olarak götürmenin bir yolu yok...
-
otobüs firmasına gidiyosun... 50 milyona istediğin yere bagajda gönderiyorsun.. gittiği yerde de karşılıyosun...
-
NoZZ adlı üyeden alıntı
otobüs firmasına gidiyosun... 50 milyona istediğin yere bagajda gönderiyorsun.. gittiği yerde de karşılıyosun...
tabi bunu yaz mevsiminde yapmıyosun çünkü almıyolar. kışın otobüsün boş olduğu bi sefere denk gelmen lazım.
-
İyi de scooter da olsa o bir motor yani... Otobüsün bagajı o kadar büyük mü ki alsın bu aleti. Bir de dik durma zorunluluğu var... Bagajda sağa sola bağlayıp da mı motor stabil hale getiriliyor?
-
Taylan adlı üyeden alıntı
İyi de scooter da olsa o bir motor yani... Otobüsün bagajı o kadar büyük mü ki alsın bu aleti. Bir de dik durma zorunluluğu var... Bagajda sağa sola bağlayıp da mı motor stabil hale getiriliyor?
daha bu ctesi esenlerden 403 bagajına koca BMW F650GS'i yükleyip d.bakır'a yolladık.. bu giden gelen kaçıncı motor hatırlamıyorum.. fuar haftası da V-Strom gitmişti bagajda.. yani gidiyo.. aynayı sök, camı sök, gerekiirse hafif lastikleri indir.. karton veya köpük al değebilecek yerlerine bantla.. bagaj demirlerine polyester şeritlerle ikki taraftan gerdir.. hadi iyi yolculuklar.. muavine de at 40-50 bişe.. ama otobüsün hareket saatini öğren, önceden ayarla, yanaşır yanaşmaz git ve en az 3 kişi ol.. hadi ii yolculuklaaarr...
-
Gerçekten iyi fikir, herkese lazım olabilir teşekkürler.
-
freedom34, inanmakta güçlük çektim. Gerçekten büyük iş yapmışsınız. Koca F650 403 bagajında... 403 bagajını daha küçük düşünüyordum... Tavsiyeleriniz işime çok yarayacak. Teşekkürler...
-
Şunu merak ediyorum;
Bileniniz, göreniniz varsa bana söylesin...
Şimdiye kadar arabanın tepesinde bisiklet gibi motor taşıyanı göreniniz oldu mu acaba? Tabii büyük motor değil; olsa olsa scooter....
Yani bu iş imkansız bir şey mi?
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler