Anket: Hangi motor
- Katılımcı sayısı
- 19. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
The results in this poll are hidden.
-
KTM EXC 250-F
The results are hidden
0%
-
KTM EXC 250
The results are hidden
0%
-
WR 250 R
The results are hidden
0%
WR250 - EXC 250 - EXC 250 F arasında kalmak
Reklamlar
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
2012 exc hakkinda ne dusunuyorsunuz peki ? Takas teklifi geldi de
. 4t bakmiyorum olabildigince . 2t nin bakiminin altindan kalkarim diye dusunuyorum 4 zamanli subab ayari tutmuyor dediler. Bu arada beta hakkinda bilginiz var midir ?eskisehire gelmis sifir fiyati 31 milyar . Cok uygun geldi . Turkiyede nasil acaba beta ?
2012 exc saati ve kimin kullandığı önemli . kimden motor aldığımıza da dikkat ederiz . endurocular birbirlerini tanır yada tanıdıklarının tanıdığı olur genelde sahibi hakkında bilgiye ulaşıp motoru alıp almayacağımıza karar veririz.
Beta ları enduro market getirmeye başladı şu ana kadar 120 civarında geldi diye biliyorum . kısa zamanda iyi adet. beta takımında iyi sürücüler var . Rafet Karakuş ve İzzet Kazdal kendi gruplarında Türkiye birincisi oldular bildiğim kadarıyla. Beta ların amortisörleri biraz sert . Türkiye enduro yarışları biraz akıcı parkurlarda yapılıyor Beta lar iyi derece yapıyor birde sea to sky var orda da Husky (ktm le aynı) ve sherco lar kürsüdeydi. Benim kişisel tercihim 2017 exc veya husky . Beta lar için amortisörleri sert dışında olumsuz bir şey duymadık ama hepsi yeni şu anda karar vermek için biraz bekleyip gözlemlemek lazım .
Reklamlar
-
Beta değil de, ben de inceden 2t sıfır bakınıyorum şu aralar. Gasgas 2018 modeliyle epey sağlam giriyor piyasaya. Onu da düşün derim. Tr'ye geliyor mu bilmiyorum.
-
stupid adlı üyeden alıntı
Beta değil de, ben de inceden 2t sıfır bakınıyorum şu aralar. Gasgas 2018 modeliyle epey sağlam giriyor piyasaya. Onu da düşün derim. Tr'ye geliyor mu bilmiyorum.
gasgas ı yuki motor getiriyor . 17 ler satılıyor şu anda . fmf egzos ve kyb amortisör var son gelenlerde , yamaha larda görüyordum aynı amortisörü . gasgas iflas edip el değiştirmişti geri dönüşünde güzel gelişmeler var . artık enjeksiyon zorunlu olduğuna göre 18 ler enjeksiyonlu gelmesi lazım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)