Motosiklet ve Ekipmanlarım'' Pahalı Motor Ucuz Ekipman'' Kategorisinde mi ?
Reklamlar
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto...otosiklet.html başığındaki gibi kendini dandik LS2 kasklara emanet edenler kategorisindemiyim NMAX imle diye merak ettim. Bütçem yettiğince almaya çalıştığım ekipmanlar bunlar. Bunları da ailemden isteyemedim kendim biriktirip aldığım için gönül isterdi ki Arai ile sürelim :D
LS2 FF320 Kask
Durt CE Onaylı Tam Koruma Mont
Falco Juke 2 Ayakkabı(kasktan pahalı :D)
Tech90 Kot(alınacak)
Reklamlar
-
güzel bence. ayakkabı dediğin bot ise daha iyi
-
Ece dot gibi gecerliligi olan kasklar is gorur. Tabi kaskin hammaddesine de bakmak lazim hala termoplastik kask guvenli mi degil mi tartisiliyor sen o kaskin aldigi belgelere bak koruma olarak 3 asagi 5 yukari ayni (gecerli sertifikalari olanlar icin) 2 3 4 binlik kasklarin pahali olusu tasarimi, aerodinamigi, ses almayisi, agirligi gibi ozelliklerden oturu bu fiyatlarda geziyor. Tabi insanlarda hakli vucutta en onemli yer kafadir o yuzden ne kadar pahali olursa icleri o kadar rahat ediyor.
Ustune birde sharptan kac yildiz aldigina bak icin iyice rahatlasin
-
Ben şahsen o ayakabıya vereceğim para ile tam korumalı (kaval kemiğine kadar olan) bottan alırdım 300 tl falandı adını tam hatırlamıyorum ekonomik bence
-
sadraf adlı üyeden alıntı
Ece dot gibi gecerliligi olan kasklar is gorur. Tabi kaskin hammaddesine de bakmak lazim hala termoplastik kask guvenli mi degil mi tartisiliyor sen o kaskin aldigi belgelere bak koruma olarak 3 asagi 5 yukari ayni (gecerli sertifikalari olanlar icin) 2 3 4 binlik kasklarin pahali olusu tasarimi, aerodinamigi, ses almayisi, agirligi gibi ozelliklerden oturu bu fiyatlarda geziyor. Tabi insanlarda hakli vucutta en onemli yer kafadir o yuzden ne kadar pahali olursa icleri o kadar rahat ediyor.
Ustune birde sharptan kac yildiz aldigina bak icin iyice rahatlasin
ECE 22.05 + Sharp 3 yıldız almış. Sharp güneş gözlüğü sebebiyle puan kırıyor anladığım kadarıyla yoksa FF352 4 yıldız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------
frankestayn1 adlı üyeden alıntı
Ben şahsen o ayakabıya vereceğim para ile tam korumalı (kaval kemiğine kadar olan) bottan alırdım 300 tl falandı adını tam hatırlamıyorum ekonomik bence
NMAX ile yarış botu komik durur birde sadece şehir içi sürüyorum max mesafem 10-12km old için ve okula giderken de giyeceğim için günlük tarzda bunu bulabildim.
-
En güzel ekipman düşünce üstünde olan ekipmandır :D
Ls2 gayet güzel kask bakma sen yorumlara
-
Benim konudan yürümüşsün kardeşim öncelikle özverin için tebrikler ülkemizde öyle çok sayıda bir insan yok malesef Ben pulsar 200 ns sahibiyim ekipman yerine rahatca geçen yaza dayalı olarak cbr 250 veya duke 250 alabilirdim,ancak ben seçimimi kendi can sağliğımdan yaptım motor kırılır yeni parça alınır ancak aynısı bedenimiz için geçerli değil ne yazıkki
Ekipman olarak
KASK:SHARK S700 TRAX
MONT:VENOM D2 DERİ
ELDİVEN:FİVE GLOVES STUNTEVO(YAZLIK),SCYCO MC17(KIŞLIK)
PANTOLON:VECTOR TECH90
AYAKKABI:TCX RUSH(WATERPROOF)TÜRKİYEDE YOK MALESEF FCMOTODAN ALDIM
YAGMURLUK RÜZGARLIK:ANDES
-
frankestayn1 adlı üyeden alıntı
4riders olabilir. o fiyata başka da uzun bot bulamadım ben
-
marka dediğin şey sadece prestij pahalılığı brand yani marka değeri denen unsurdan ileri geliyor.. başka bir şeyden değil.. bazı markaların kendine özel argeleri var kumaşları patenentleri var onlara saygım var o ayrı benim dediğim standart üretilen modeller halk sınıfı ürünler için..
motorsikletde dot , ece yada sharp gibi standartları olan ürünler belli bir kalite standart unsurundan geçip üretime hak kazanmış ürünlerdir.. üstüne ister dart diye marka bas 100 tl ye sat ister revit diye marka bas 1000 tl ye sat.. belli uluslararası standartlar varsa ikiside standart korumayı sağlar..
bu kadar markaya takılı kalma..
bir çanta aldığını düşün standart bütün uluslararası onayları alsın biri adidas yada nike olsun 100 tl diğeri louis vuiton olsun 10 bin tl .. ne fark var ikiside çanta işini görmüyormu görüyor aradaki fark brand marka farkı..
-
ff352 iyidir ya , fakir dostu fiyat/performans ürünü daha ne olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)