2017 CF Moto 250 NK Abs 250cc Segmentinde Yeni Ürün
-
Reklamlar
-
Arkadaş taksit taksit motor getiriyorlar yaaa. Getirin kardeşim seri olarak 150 250 400 650 kim neye binerse alır veya kararını ona göre verir.. 3 ay olmamış daha 400lük satılmaya başlayalı şimdi 250lik te var bizde hesabı yapıyorlar....
-
Duke 250'ye benzemiş. Keşke aynaları da takıp cekselermiş de şu fotografları, dımdızlak amele gibi görünmeseymiş makine..
-
Mavi ve beyazı varken adamlar ısrarla en boktan rengi getiriyorlar tr ye
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Mavi ve beyazı varken adamlar ısrarla en boktan rengi getiriyorlar tr ye
herkese hakettiğini getiriyolar
-
Bu da güzelmiş.CF Coştu bi kere ...
-
-
Ee o zaman 13 14 verirsiniz bunu
-
Cf moto bey napıyorsunuz?
-
boru gibi lamba gibi saksıya fesleğen oturtur gibi duke 250.lan 250 cc yazısını bari başka yere yazın
-
Seneye CBR 250 ABS fiyatı 20 den açınca bu motorun, NK 400 ün ötv dilimine rağmen 19 bin olan fiyatını baz alarak 13-14 e geleceğini düşünsek, yok satar herhalde.
-
Bunda 4 5 sene önce BAJAJ firmasının yakaladığı çıkışı yakalamaya çalışıyor ama hiç göremiyoruz kimse güvenip alamıyo çhina diyince akan sular buzzZ kesiyor ne kadar destekçisi olursa olsun güven vermiyor benim görüşüm
-
Bence Çin malı bakış açısı değişmeli artık. Çünkü Çin dediğimiz ülke şu an en büyük ekonomi. Aynı zamanda en kalabalık ülke. Kullandığımız bir çok kaliteli marka olarak gösterdiğimiz ürünler Çin de üretiliyor. CF Moto da böyle bir marka diye biliyorum. Amerika’da satış yapabilen tek Çin üretimli ATV markası diye okuduğumu hatırlıyorum. (Doğruluğunu araştırmadım) Ayrıca motorlarının kalite olarak herhangi bir eksiğinden bahsedildiğine de çok şahit olmadım. Bir Bajaj kullanıcısı ne kadar memnunsa CF Moto kullanıcısı da o kadar memnun benim çevremde.
Servis kısmı bizim ülkemiz için asıl fark diye düşünüyorum. Bu tip markalar kendileri gelip bir düzen kursa ülkemizde piyasa çok farklı olurdu. Ama bu ütopya şimdilik. Çünkü Yamaha ve Honda yapıyor sadece bunu 4 Japon arasında bile.
Ben CF Moto ya şans verilirse ve distribütör de bu şansı iyi değerlendirirse başarılı olacaklarını düşünenlerdenim.
-
Eskiden herkes(ben de dahil) Çin malını aşağılardı. Şimdi bu Çin malı sevgisi neden acaba?
-
Motor şekil falan, fiyatı da güzel olacaktır ama biraz da artçıyı düşünseler hiç fena olmaz.
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Eskiden herkes(ben de dahil) Çin malını aşağılardı. Şimdi bu Çin malı sevgisi neden acaba?
Hocam Çin malı sevgisi değil de, artık iş gücü fiyatından birçok büyük marka üretimini Çin de yapıyor. Şimdi iPhone Çin de üretiliyor diye kalitesiz mi oluyor ?
Hiçkimse diyemez ki Çin’de yapılan motorlar Japon ayarında veya Batı menşei ürünler ayarında. Ama Bajaj ile CF Moto arasında servis dışında bir fark görmüyorum. Elbette yanılıyor olabilirim.
-
Şu haberleri gördükçe Honda, Yamaha acaba ne düşünüyordur?
Koskoca firmaların TR'de 250cc vitesli şehir motoru yok.
Millet mecbur bunları alacak.
-
hocam benim anlamadığım bu sıkıştırma oranı ile bu devirde, daha düşük sıkıştırma ile çalışan cbr yi neden yakalayamadığı ( tork ve beygir olarak)...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Nereden buldunuz bu motoru?
Çin sitesinde bile yok 250cc.
-
Yedek parça/Servis olmadıktan sonra getirse neye yarar ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler