Honda Motosiklet Türkiye 1 Kasım 2017 itibariyle perakende motosiklet satış fiyat listesini açıkladı.
Zamlı Honda motosiklet fiyatları aşağıda.
https://honda.com.tr/motosiklet-fiyat-listesi
Honda Motosiklet Türkiye 1 Kasım 2017 itibariyle perakende motosiklet satış fiyat listesini açıkladı.
Zamlı Honda motosiklet fiyatları aşağıda.
https://honda.com.tr/motosiklet-fiyat-listesi
ciddi bir artış yok yamaha gibi vergiyi bahane edip binlerce lira geçirmemiş
zam yapacaklardı zaten herkes bekliyordu insaflı yapmışlar cbr250 400 lira zamlanmış misal
Yamaha'dan geri kalmak Honda'ya yakışmazdı zaten.
Bu zam olmuş, Yamaha'nınki daha farklı bişeydi. R6, 1000rr'dan pahalı şuan
O marka öyleydi, bu marka şöyleydi, benzin şu kadar arttıydı, benzin şu kadar daha arttıydı derken sağlı sollu geçiyor işte.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
2016 sonunda 30.000'a alınan Nc750X şimdi 40.000 lira.
Türk Lirası.
Değersiz Türk Lirası.
Pul olmuş Türk Lirası.
Daha neyse ki iyi günlerimiz.
elinizdeki araçların kıymetini bilin!
NC'yi 32300'ken almaya yetişememiştim. Daha kaç ay geçti ki neredeyse 40 olmuş. Herkes motoruna iyi baksın, pastasını, cilasını, zincir temizliğini eksik etmesin.
en azından yamaha gibi yapmıyor, insanflı zamlıyolar.
Crossrunner fiyatı Africa dan düşük olması gerekmiyor muydu ? Honda bize defolu Africa mı gonderiyor napıyor anlamadım.
Diğer markalara göre gayet insaflılar.
Keşke hala IMF'ye borcumuz olsaydı diyorum.
Ne hazin. Arabadaki cam filmine kadar delik arıyor devlet.. İğne deliği tabi, yanlış anlaşılmasın.
daha durun,
Honda 2017 içinde yapacağı zammı bitimedi,
diğer markalar gibi tek partide değil peyder pey yapıyor.
Aralık sonuna doğru tekrar zamlanacak Hondalar.
Vergisiz fiyat ve vergili fiyat arasındaki farka bak be. Daha makul vergi oranları olsa keşke.
ÖTV ve ÖTV+KDV her şeyi anlatıyor aslında.
Honda'nın 35.500TL'ye sattığı africa twin'den, devlet hiç bir şey yapmadan 22.000TL kar ediyor.
22.000 TL! Neredeyse ikinci bir vergisiz africa twin parası. Yani 10 arkadaş toplanıp hepimiz birer tane africa twin aldığımızda, 6 tane de devlete almış oluyoruz.
açık ara en ucuz japon motoru honda oldu.bu arada bu fiyatlara halaaaa ötv yansımıyor öyle bir iddam var bu net.ufak cc de bile 4 bin tl oynadı bakıyorum 52 idi afrika 54 falan olmuş yeni ötv oranıyla 65 falan olması gerekiyordu ama belliki honda bunu yansıtmıyor.yada 2018e kadar öyle bir planları var
Sıfır Cb650f için el 26 bin küsüre el sıkıştığımı hatırlıyorum sanki..
Ocak ayına kadar toplamda %15 parti parti zam gelecekmiş.
Dolar düştüğün de indirim yapmayan firmalar dolar euro arttığın da nasıl da geçriyorlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)