MT-07 Kaza Sonrasi Mahkeme Sonucu Nebi IRMAK
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar beğenmediğiniz , sevmediğiniz adamların konusuna neden yorum yapmak zorunda hissediyorsunuz.
Aynen katılıyorum arkadasım.Bizler sevmediğimiz insanı görünce yüzüne dahi bakmayız yolda ama burası çok farklı.Hep bir gergin ortam.
Ayrıca Nebi Irmak videolarını da Jemand videolarını da izlerim boş zamanlarımda Yaşım da 32.Neyse germeyin kendinizi,sürüşlerinizde kazasız çekimleriniz olsun arkadaslar.
Reklamlar
-
yeditepely adlı üyeden alıntı
Aynen katılıyorum arkadasım.Bizler sevmediğimiz insanı görünce yüzüne dahi bakmayız yolda ama burası çok farklı.Hep bir gergin ortam.
Ayrıca Nebi Irmak videolarını da Jemand videolarını da izlerim boş zamanlarımda
Yaşım da 32.Neyse germeyin kendinizi,sürüşlerinizde kazasız çekimleriniz olsun arkadaslar.
Çok Teşekkür ederim videoların amacı eglenmek ve keyifli bir zaman yaratmak ama bazi insanlar açtıgım konuyu bile başka yerlere saptırma peşinde dişarda bir ortama girdigi zaman sinirli bakıslar atip ortamın huzurunu bozan insanlarla aynı tip insanlar bunlar.. Hele yaşi kucuk diye insanları yargılamasi kücük düşürmesi daha ayrı bir mezhep ben kucuk takipçiler ilede karsılaşıp konustum muhabbet ettim yaşi buyuk olan magaza veya işyeri sahiplerinede gittim muhabbet ettim. İşin ilginc yani kendiside video atiyor youtube bunu kıyasliyor işte zeva seviyesi
Yamaha MT-09 Nebi IRMAK
YouTube Kanalı ;
https://www.youtube.com/c/nebiirmak
-
Galiba bu kavga youtube kanalı olan bir birinin başarısını çekemeyen ,Youtube sanatçısı'nın kavgası gibi duruyor....
Olur bazan böyle şeyler zamanında gülben ergen , seren serengil, hülya avşar....Gibi
Bu ARTİSTLER kavgaları ile reatinglerini kastı ekrtra tv sovlarını kaptı sonra öpüşüp barıştılar , Burda ki kavgaya da girmemek lazım sonuçta bunlar yutube sanatçısı sonra öpüşüp barışırlar biz kötü oluruz
-
4KORSAN adlı üyeden alıntı
bordo klavye erkegi milleti çekemeyen camur atan egoistinsan tipisin senim ve senin gibi adamlarla ugraşmayi severim :D
evlat senin neyini çekemiyim ben? neyin benden daha iyi? itici, çirkin ve leş mizahlı bir adamsın.
-
Şimdi bu yorumumdan dolayı; baltacı, çamur, egoist, ya da kıskanç olabilirim, mümkünse Çamur tercih ediyorum isimden dolayı.
Ama iticisin...
Cidden çok samimi söylüyorum, gördüğüm en itici vloggerlardansın.
Daha iticileri de var ama sen de az değilsin, gayet başarılı iticisin.
-
Baya komik olmaya başladı burası 😂
-
serif abi adlı üyeden alıntı
Galiba bu kavga youtube kanalı olan bir birinin başarısını çekemeyen ,Youtube sanatçısı'nın kavgası gibi duruyor....
Olur bazan böyle şeyler zamanında gülben ergen , seren serengil, hülya avşar....Gibi
Bu ARTİSTLER kavgaları ile reatinglerini kastı ekrtra tv sovlarını kaptı sonra öpüşüp barıştılar , Burda ki kavgaya da girmemek lazım sonuçta bunlar yutube sanatçısı sonra öpüşüp barışırlar biz kötü oluruz
Benim kanalım da yok bu arada.
Merakım da yok kanal işlerine.
Ama, itici yani en kibar tabir ile.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
serif abi adlı üyeden alıntı
ben youtuber değilim ve vlog yapmıyorum. takipçi ve hit kaygısı olmadan keyfi içerikler paylaşıyorum zaman zaman o kadar. önce bu konuda bir anlaşalım.
-
İtlik mesai ili bir iştir , sabah erken kalkmak gerek.
If you try and fail, congratulations. Most people don't even try.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)