Butce guzel. Yazdigin ekipmanlardan hicbiri kullanmadim sadece difinin farkli bir tekstil eldivenini kislik eldiven olarak kullaniyorum. Memnunum ama sicacik tuttugunu soyleyemeycegim, 45 dakikadan sonrada su geciriyor.
Yazlik eldivenim fivegloves deri eldiven. Iyi markadir bak istersen. Deri urunler bana daha koruyucu geliyor.
Cekette de deri tercihini dogru buluyorum. Ben deri ceketimin altina tam sirtlik giyiyorum zaten dirsek ve omuz korumalari mevcut, gogus korumasi da cok onemli onu bir ara bende alacagim.
Son dakika değişikliği oldu Motomax ta tüm ürünlerde %50 indirim falan olayı var yarın sabahtan dükkanın kapısına dikileceğim ve komple bütün ekipmanı toplayacağım yorumlarınız için çok teşekkürler Ayrıca 1850 liraya tam korumalı giyincem hemde kaliteli
Valla bütün ürünlerde yüzde 50 indirim vardı ama kredi kartıyla aldım ona yüzde 40 vardı 4800e geliyodu aldığım ürünler 2700e düştü çok iyi geçti. Held hoover pantolon aldım kevlar astarlı korumalı falan 180e geldi
Scorpion exo-2000 air aldım 900 tl ye
4riders armor deri ceket aldım 850 ye falan geldi
Formanın bi botunu aldım 450ye falan düştü 789dan
Bide heldin yazlık eldivenin aldım 400 bilmem kaçtan düştü işte çok mutlu edici o fiyatlara ürün almak.
Site aşırı yoğunluktan dolayı kapattılar tekrar açılcak yarın fırsatı kaçırmayın derim😊
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)