Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Aileyi motora ikna etmek.

REKLAM ALANI
    YBRMANİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR(14)-YAMAHA YBR(12)
    Dostum ailen oldukça kararlı,aldırmayız uleynn diyorlarsa o iş zor.Kendi başıma geldiği için yazıyorum.

Evlendikten sonra ailem bekarken motor karşıtı olan tavırlarını *10 yaptılar diyebilirim.eşim de motoru önceden severdi.Cbf 150'im varken beraber gezerdik haftasonları.sonrası ise er-5 i alınca korkmaya ve karşı davranmaya başldı.o motoru aldıktan sonra evde huzurumuz kaçtı ve kavga etmeye başladık.sonrası araba almam gerektiiği için o motoru sattım.çocuğumuz oldu arabayı aldım.sonrası ise motorsuz yapamadım ve fazer8 aldım.o motordan sonra hem babam,annem ve eşimden hergün laf duymaya başladım.babamdan bu yaşımda ve eşimin,bebeğimin yanında tokat yedim motor için.ama yılmadım onlarda sonradan seslerini kestiler düzgün kullandığım için şu an 2 motorum var ve babam önceki daha güzeldi bunu nasıl kullanıyorsun dedi.(uğruna tokat attığı fazer8 için söylüyor r1 çok büyükmüş)

Yani kıssadan hisse.onlara güveni aşılarsan rahat edersin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Babamın 250 lik motoru vardı babamdan istedim vermedi. 13_14 yaşlarındayım. Babam ile tartıştım anahtarı bana attı al dedi. Bende anahtarı ona attım ve sen öğreteceksin bana dedim. Babam kalk ... çocuğu dedi bana öğretti. O gün bugündür motor kullanıyorum. Kimi zaman 100cc kimi 150cc kimi 250cc kullandım. Şimdi 33 yaşındayım ve 145cc bir kuba pars var elimde. Motor fiyatları bana uyarsa 250cc ye tekrar geçerim

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------

Kendimden örnek verdim. Çünkü sen ne kadar istiyorsan motoru o kadar sahibi olmaya yakın olacaksın

sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    Alıntı MUSTAFA KIR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Babamın 250 lik motoru vardı babamdan istedim vermedi. 13_14 yaşlarındayım. Babam ile tartıştım anahtarı bana attı al dedi. Bende anahtarı ona attım ve sen öğreteceksin bana dedim. Babam kalk ... çocuğu dedi bana öğretti. O gün bugündür motor kullanıyorum. Kimi zaman 100cc kimi 150cc kimi 250cc kullandım. Şimdi 33 yaşındayım ve 145cc bir kuba pars var elimde. Motor fiyatları bana uyarsa 250cc ye tekrar geçerim

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------

Kendimden örnek verdim. Çünkü sen ne kadar istiyorsan motoru o kadar sahibi olmaya yakın olacaksın
    Duydugum en samimi motora baslangic olmus :D

Motosikleti
    pulsar rs 200
    Ben iki teker lafını açtığımda küplere biniyolardı elektrikli bile aldırmamışlardı :D Biraz para biriktirdikten sonra ben yarın motor almaya gidiyorum dedim, hopp noluyo falan filan akşamı biraz tantana sabah erkenden kalktım gittim arkamdan babam da geldi verdim parayı aldım :D Şimdi de sat scooter alalım biz de bineriz diyolar

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)