150 cc Suzuki Cruiser Geliyor: Suzuki Intruder 150
Reklamlar
-
Japon motosiklet üreticisi Suzuki nihayet giriş seviyesi cruiser üretti: Suzuki Intruder 150!
Bir zamanlar 125’lik versiyonları bile bulunan Suzuki Cruiser modelleri epeyce uzun yıllardır ortalıkta yok. Bu durum cruiser sevdalılarını son yıllarda mecburen Çin ya da Uzak Doğu menşeli cruiser modellerine yönlendiriyordu. Fakat Hindistan’da ele geçirilen bir katalog Suzuki’nin yeni Suzuki Intruder 150 modelini ele verdi.
“Modern Cruiser” sloganıyla tanıtılacak olan Suzuki İntruder 150 tek silindirli hava soğutmalı 154.9 cc motordan güç alacak.Suzuki Intruder 150 modelinin ağırlığı ise 148 kg olarak belirtiliyor.
Reklamlar
-
-
Artık güzelmiş diyemiyoruz ki. Kaç gayme onu desinler hele.
-
Ooo çok yakışıklı olmuş..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
-
Böyle bir adım atılması güzel sadece 150cc versiyonu mu var acep ? Türkiyeye gelir mi fiyatı ne kadar olur acaba
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
şu gelse yeter di
-
10 bin tl den kapıyı açıyorum sizce kaç bin tl CİK olur? 10 bin az geldi şimdi
15 olmaz ise olmaz. Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz sonuçta gidip 10 bin tl lik motora mı binicez ıyyyyyy
Kendimi amerikalı gibi hissettim bi an neyse milleti çatlatmaya devam
kıskanmaya devam edin bizi eyy avrupa
-
Hindistan pazarına sunulacak bir modelmiş, tanıtımı da Suzuki India yapacakmış zaten.
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
Hindistan pazarına sunulacak bir modelmiş, tanıtımı da Suzuki India yapacakmış zaten.
Haftaya Eicma'da görürsek ülkemize gelebilir diye düşünebiliriz.
-
Sonunda sesimizi duydular dualarımız kabul ettiler.Şimdi diğer japonlarda 150cc çıkarır rekabet için yaşasın Bugün benim doğum günüm doğum günü hediyesi gibi geldi
-
korayuzuner1 adlı üyeden alıntı
Sonunda sesimizi duydular dualarımız kabul ettiler.Şimdi diğer japonlarda 150cc çıkarır rekabet için yaşasın
hayla motor alamadın mı sen :DD
-
ayetlervaray adlı üyeden alıntı
hayla motor alamadın mı sen :DD
Kafa diyor banka cüzlanının çek fotoğrafını gönder Çocuksun çocuk
-
Eicma da bu motosiklet yok o zaman gelmicek mi şimdi ?
-
-
250cc olsa sanki daha mantıklı olurmuş.
-
https://www.youtube.com/watch?v=DZI6K4jTJMU
Hyosung gv 125 S 2018
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=10Q2XwT5q1g
Buda Keeway K Light 125cc 2018
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)