Motosiklet sürücüleri için Şehir içi sürüş modeli oluşturulması
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba başlıkta paylaştığım y.lisans tez konum için alttaki konularda yardımınızı talep ediyorum
- Belli rotalar üstünde yaptığınız görüntü kaydı varsa benimle paylaşır mısınız ?
- Motosiklet hakkında elinizde olan veyahut yönlendirebileceğiniz kaynakça var mı ?
Reklamlar
-
Hangi belli rotalar?
Biraz daha detay verebilsen, sadece başlıkta şehir içi sürüş modeli konusunda tez yazacağım demişsin, sonra motosiklet hakkında kaynakça demişsin? Twist of the Wrist de motosikler hakkında kaynakça.
-
Teori bölümünde kaynak da, bilgi de bulabilirsin. Aramayı kullan.
-
belirli rota derken, sizin kullandığınız elinizde aynı rotaya ait en az iki kayıt varsa yeterli
ne kadar fazla rotaya ait bilgi toplarsam o kadar genelleştirilebilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
Bu arada kaynak içinde teşekkür ederim
-
Tezinin konusu nedir bilemiyorum fakat bu kadar geniş bir evreni forumdan toplayacağın üç beş örneklem ile açıklamayı düşünmüyorsundur umarım hocam.
Ha yok ben gözü kararttım binlerce video üzerinden hipotez oluşturacağım dersen Youtube'da binlerce video bulabilirsin.
Kitap önerim ise "Motosiklet Yol Sanatı."
-
Y.lisans tezinizde gelistireceginiz model icin belgesellerden geyik avlayan aslan sahnelerini izlemenizi tavsiye ederim. Evet, motosiklet hayvana, orman da trafige benzemiyor, ama model ayni olacaktir, cunku motivasyon ve kurallar tipatip ayni:
(1) Ne olursa olsun hayatta kal
(2) buyuk olan kucuk olani ezer
(3) hizli olan kacar
-
www.youtube.com/user/nimbus8222 youtube kanalıma günlük kayıtlarımı yüklüyorum. Birkaç video var. Başıklar troll başlıklara aldırmayın :D 26.10 tarihli gidiş ve dönüş 1gün var işinizi görürse yarın da yükleyeceğim cuma ve pazartesi videolarını.
-
Hocam çok memnun olurum, teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
Öneri için teşekkür ederim , sanırım biraz hipnotize olucaz artık napalım o kadar olucak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)