Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

En iyi motosiklet aksesuarı firması hangisi?

REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    yıldırım motor sakarya.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

aradığın parçayı hangisinde bulabilirsen o tabi bulabilirsen

fazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xv250 / fz6
    Okudugumdan anladigim, cogu insan, motosiklet magazasina girdiginde, yanina gelecek, onunla ilgilenecek, bir magaza gorevlisinin olmasini istiyor, ben mesela yanimda gelip bir seyler anlatan, her hareketimi izleyen birinden rahatsiz oluyorum. Soyle dusunun, markete girdiniz bir seyler alacaksiniz, ama adamin biri surekli sizi takip ediyor. Benim en sevdigim magaza, benimle ilgilenmeyen kendi halinde magaza oluyor, fiyatlar da mallarin ustunde yaziyorsa super olur. Bunun nedeni genelde zaten her seyi yurtdisindan yari fiyatina getirtmem dolayisiyla da olabilir, cunku TR'den alisveris yapacak kadar zengin degilim. Arada sirada magazalari da dolasiyorum ama mecbur kalmadikca pek bir sey almiyorum. Bazen mahcup olursam falan ufak tefek seyler almak zorunda kaldigim da olmustur. (Branda, balaklava gibi seyler)

Diyarbakır Önder motor, arkas motor ve ismi aklıma gelmeyen bir malzemecim var. En uygunu benim malzemeci, önder motor biraz kaliteli ve fiyat olarak orta düzeyde ve arkas motor bulamadığım parçaları burdan sipariş veriyorum ve orjinal parça getirtiyorum

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)