Arkadaşlar bir çok konuya bakmama rağmen kimse net bir öneride bulunmamış. Sağlam su geçirmeyen gerekirse bir kış boyu motoru dışarda bırakmak zorunda kalabilirim, f/p ürünü önerirseniz sevinirim. Bütçe 150 tl ye kadar çıkabilirim..
Arkadaşlar bir çok konuya bakmama rağmen kimse net bir öneride bulunmamış. Sağlam su geçirmeyen gerekirse bir kış boyu motoru dışarda bırakmak zorunda kalabilirim, f/p ürünü önerirseniz sevinirim. Bütçe 150 tl ye kadar çıkabilirim..
Motosikletsiz biri
http://www.motoruma.com/oxford-cv202-aquatex-branda
Ben bu ürünü almayı düşünüyorum istediğiniz fiyata iş göreceğini düşünüyorum sonuçta Oxford marka.
Ben de bundan almayı düşünüyorum. Branda işine o kadar para dökmeye gerek yok bence, sonuçta basit bir naylon bile su geçirmiyor.
https://tr.aliexpress.com/item/HEROBIKER-Waterproof-Motorcycle-Cover-Moto-Motorbike-Moped-Scooter-Cover-Rain-UV-Dust-Prevention-Dustproof-Covering-M/32825354023.html?spm=a2g10.10010108.1000023.9.3c03 75a4rfDC4L
Oxford iyidir tavsiye ederim.
Ben Tex branda almıştım geçen sene. 50 TL civarı bir fiyatı vardı. Geçen kış yağmur, kar, güneş her koşulda işime yaradı, su geçirmedi ve sıcak egzozdan dolayı da yanma olmadı.
Bütün kış sürekli dışarıda duracaksa 5x5 ölçülerinde çoğunlukla nalburda, hırdavatçılar da satılan naylonlardan alıp kullanmak ucuz bir çözüm olabilir. Yine 5x5 tente kumaşından alıp kullanılabilir, daha sağlam olur. Dıştan güzel görünen cafcaflı brandalar su alıyor.
Ayının biri camdan izmarit attığında yanmamalı. Tex marka yanıyor, oxford bu konuda nasıl acaba?
İzmarit atıldığında yanıp yanmaması konusunda birşey diyemem başıma gelmedi. Branda lastikli ama alttan bağlamak için ipi falan yok
Bence bu kadar para verene kadar sanayiden almak lazım.
Saman çadırı var mesela. Metrekaresi 2-3 lira bişey. Hadi 5 lira olsun. O para verip aldığınız brandalar kadarda kaliteli. Yada Metrekaresi 20 liraya kaliteli brandalar var. Kamyona kullandığımdan.
Motorun ölçüsüne göre kestirip diktirince o iş tamam.
Gerekirse alt tarafada çadır lastiği bağlamak için bikaç delik ekler. Onunda bi demiri var onu çakar. Birazda çadır lastiği alıp sıkıca sarabilirsiniz.
O orjinal motor brandalarından kat kat sağlam ve kullanışlı olur.
Rx3i evo motorum var maxem xxxl aldım tam oldu , Kapalı garajım var brandaya bile gerek yok ama yinede kışın pek binilmiyor çekiyorum brandayı.
2 tane en ucuzundan branda al, dışarıda duracaksa kediler mahveder o kadar para verdiğin brandanı üzülürsün. Havalar iyice bozuncada 2 kat branda yaparsın motoruna, motorunu kapalı otoparka bırakanlara kulak asma sakın benden sana tavsiye...
Almayi düşünüyorum, pratiklik hafiflik falan önemli değil, sadece 'su geçirmemeli' yani dikişsiz yapıştırma v.s. gibi..
Tavsiye eder misiniz..Forte Gt.
https://urun.n11.com/branda-ve-sele-ortusu/forte-gt-800267-miflonlu-kumastan-su-gecirmez-branda-P199499116
Kardeşim benim motorum kapalı garajda yatıyo buna rağmen branda kullanıyorum. n11'den 60 liraya benim motoruma göre yapılmışını aldım. Tam oturuyo alt tarafını falan bağlamıyorum ben üstten geçirip bırakıyorum.
Benim bunu kullanım amacım gözden uzak olan gönülden de uzak olur hesabı, brandalı motor dikkatini çekmiyo insanların, brandanın hırsızlardan da biraz uzaklaştırdığını düşünüyorum motoru. disk kilidini bağlayıp brandayı üzerini yapıştırıyorum brandaya temas olduğu anda ötmeye başlıyo. Kendim her brandayı açacağımda öttürüyorum o biraz sıkıyo ama güzel bi önlem.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)