stupid adlı üyeden alıntı
Enduro eğitimine başladıysan O neil'in falan 150tl ye kaskları var. Enduro kaskları ucuz olur genelde (camsız olanlardan bahsediyorum) ece ve dot onaylı olanları giriş seviyesi için.
Ben de dual sport kask var, gmax bilmem ne, 110 dolara aldım. Pişmanım açıkçası.Çok fazla hava alıyor 60-70kmh dan sonra, çok büyük. Tecrübemi edindim ama, dual sport hiçbir ekipman iki işi yapamıyor, tamamen para israfı. Ayakkabısını alırsın, arazi de enduro botu kadar koruyucu değil, sokak botu kadar konforlu değil, montu ceketi hepsi ayrı sorun. Makinan ne bilmiyorum ama, tavsiyem enduro için ayrı, yol için ayrı diz. Enduro ekipmanları çok ucuz genel olarak, tüm ihtiyacın olanlar kaliteli bir diz koruması, orta kalite bir enduro botu, 50tl lik yarış eldiveni, bir de alixpress ten 50 dolara body armor al, kaskı da koy tamamsın. Ayakkabı dışında geriye kalanları ucuz.Daha prof. istersen boyun,dirsek,diz stabilizeri, korumalı boxer gibi envai çeşitleri var fakat başlangıç için gerekli değil diye düşünüyorum.