http://www.yeniakit.com.tr/haber/tra...li-389361.html
Video burda..
http://www.yeniakit.com.tr/haber/tra...li-389361.html
Video burda..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Bariz bir şekilde motosikletli hatalı.
Orada emniyet şeridi bile yok 1 metre ile 50 cm arasında değişen bir boşluk var. Her an birisi kapısını açabilir, camından bir şeyler atabilir, iki araba arasından yaya çıkabilir veya aynı boşluğa girmek isteyen başka bir motosikletli çıkabilir. O boşlukta o hızda gidilmez en fazla 20-30 ile gidilmeli.
Şu aralara girme işinin bokunu çıkarıyoruz bazen. Kardeşim rahatça manevra yapabileceğin kadar boşluk varsa girin yoksa girmeyin. Ben bile bazen rahatsız oluyorum. Kıç kadar yerden geçmeye çalışıyor. Arkama geçip korna çalıp duruyor. Dingo geçebilecek olsam geçerim zaten. Meraklı değilim arkada kalmaya ama kimseyi de huzursuz etmeye hakkımız yok.
Motosikletci hatalı, sığabiliyosun oraya diye oradan gidemezsin.
Orası sağ şerit, hadi çizginin sağından gidiyor diyelim orasıda tamam. Ama şeritte başka bi araç var ve şerit o aracın hakkı çünkü senden önce o şeride girmiş.
Mantıken 1 şeritte 2 araç yanyana olamaz. Motorcu sonradan giriyor oraya ve yanlış bişiy.
Ben bazen kırmızı ışıklarda bile önlere geçmiyorum aralardan giripte normal şeritte bekliyorum. Ha önde olmuşum ha arkada yeşil yanınca herkes geçecek zaten.
köprüde de emniyette 60la gidiyorum, genelde diğer motorlar çok daha süratli gidiyor, bazen korna bile çalıyorlar bana genelde yol veriyorum ancak bazen trafik durmuş oluyor, ölümüne orada basıyorlar, biri kapı açsa zaten zincirleme kaza kaçınılmaz, öyle sürmeyi seviyorlar, ilginç ...
Kanal gündüz gezene ait. Adam motorun üstünde gayet rahat takılıyor, üstüne kıranlara sövmüyor bile . Sonuçta istanbulda her taraf trafik olduğu için motorcular da sağdan gidiyor. Şimdi motorun sağdan geçmesi de yanlış. Onu bunu geçtim de İstanbul da bu trafikte araca nasıl biniyorlar. Yaktığın yakıta mı yanayım, 30 dk lık yolu 2-3 saatte gittiğine mi. Bir de üstüne trafikte sinir küpü oluyorsun
arabacılar yüzünden trafik oluyor, binmesinler, biz de geçmeyelim aradan.
Sağdan madem gidiyorsun yavaş git bari be mubarek. Zaten risk altındayız. 2x risk altına sokma kendini ne gerek var.
Laf olsun torba dolsun diye açılmış bir konu şimdi yorum yazıp alet olmayayım bu boş işe
Kim haklı konusuna "motorcu" cevabını vermeyen, zaten kurallardan bi haber cahil insanlar tekrar sürücü kursuna gönderilmeli. Fazla uzatacak birşey yok. Adam yola atlamış. Durdun bir an önce bas git. Felsefe yapma. Yeri gelince kaldırımdan gidilir. Ama yanlış biz yapabiliyoruz diye doğru olmaz.
Millet artık videoyu başka tarafıyla izliyor çünkü.
Adam devrildi.. hızlı yada yavaş olduğunu araba sürücüsü görmedi zaten insan olsa bi yardım eder. Adam oçnin teki bariz net açık. Adamın motoru devriliyor araba sürücüsü hala giden oç arabama vurdu kaçtı diyor. Evde ... dayak yerler dışarda her ... efelenirler.
Artık maçan yiyosa motor kullanıcaksın yemiyosa sen haklısın ben haklıyım muhabbetini geçip yoluna devam edicen sonra yolda kafana takılır dikkatin dağılır patlarsın he bide şu var motorla heryere girer çıkarım uçar kaçarım derken başka taşıtların yolunu işgal ederken neden kaçıp uçup gitmiyorlar anlamış değilim
Motosiklet sürücüsüne haklı diyenler lütfen ya trafiğe çıkmasınlar yada tekrar eğitim alsınlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)